Bog & idéBøgerLydbøger

Lydbøger

51453 produkter
51453 produkter
Drop opdragelsen
Drop opdragelsenFie Hørby
71,95 DKK
Lydbog
(1)
Drop opdragelsen
Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten
Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmytenAnette Paulin
149,00 DKK
Lydbog
(0)
Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten
Lev mere tænk mindre
Lev mere tænk mindrePia Callesen
122,95 DKK
Lydbog
(1)
Lev mere tænk mindre
Gopler ældes baglæns
Gopler ældes baglænsNicklas Brendborg
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Gopler ældes baglæns
Dagbog fra Østfronten
Dagbog fra ØstfrontenClaus Bundgård Christensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Dagbog fra Østfronten
Natrium Chlorid
Natrium Chlorid - lydbogJussi Adler-Olsen
299,95 DKK
Lydbog
(19)
Natrium Chlorid - lydbog
Vinterland
VinterlandKim Faber
71,95 DKK
Lydbog
(28)
Vinterland
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerteJytte Vikkelsøe
71,95 DKK
Lydbog
(3)
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte
Den tavse enke
Den tavse enkeSara Blædel
158,95 DKK
Lydbog
(24)
Den tavse enke
Når børn og unge får angst
Når børn og unge får angstHjernemad v/Peter Lund Madsen
149,95 DKK
Lydbog
(5)
Når børn og unge får angst
Altid fremad
Altid fremadMagnus Hansson
86,95 DKK
Lydbog
(1)
Altid fremad
Datteren
DatterenAnnette Heick
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Datteren
Stressfri på tolv uger eller mer'
Stressfri på tolv uger eller mer'Christina Bølling
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Stressfri på tolv uger eller mer'
Skyggens Lærling 16 - Flugten fra Falaise
Skyggens Lærling 16 - Flugten fra FalaiseJohn Flanagan
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Skyggens Lærling 16 - Flugten fra Falaise
Dyrekredsen
DyrekredsenKim Fupz Aakeson
43,95 DKK
Lydbog
(0)
Dyrekredsen
Ikke til forhandling - livets ligning
Ikke til forhandlingChris MacDonald
158,95 DKK
Lydbog
(2)
Ikke til forhandling
Jeg er Zlatan Ibrahimovic
Jeg er Zlatan IbrahimovicDavid Lagercrantz
71,95 DKK
Lydbog
(1)
Jeg er Zlatan Ibrahimovic
Pigen under træet
Pigen under træetSara Blædel
158,95 DKK
Lydbog
(41)
Pigen under træet
Hotel New Hampshire
Hotel New HampshireJohn Irving
91,95 DKK
Lydbog
(0)
Hotel New Hampshire
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dagMorten Münster
114,95 DKK
Lydbog
(4)
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag
Når flokdyret fejler
Når flokdyret fejlerHenrik Tingleff
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Når flokdyret fejler
Think and Grow Rich
Think and Grow RichNapoleon Hill
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Think and Grow Rich
Nuets kraft
Nuets kraftEckhart Tolle
114,95 DKK
Lydbog
(0)
Nuets kraft
Kaninen der så gerne ville sove
Kaninen der så gerne ville soveCarl-Johan Forssén Ehrlin
74,95 DKK
Lydbog
(2)
Kaninen der så gerne ville sove
Kunsten at være fucking ligeglad
Kunsten at være fucking ligegladMark Manson
172,95 DKK
Lydbog
(8)
Kunsten at være fucking ligeglad

Lydbøger

Lyt til en god historie med en lydbog fra Bog & idé.

Hos Bog & idé har vi et stort og varieret sortiment af lydbøger i både elektronisk og fysisk form. En elektronisk lydbog hentes således direkte ned på din digitale enhed, som for eksempel på din mobiltelefon, computer, tablet eller andet device som du bruger.

Størstedelen af de bogtitler vi sælger hos Bog & idé kan også findes i et lydbogsformat. Du får derfor et næsten ubegrænset udvalg af spændende lydbøger at vælge imellem, når du skal finde din næste historie. Gå på opdagelse i de mange genrer, og vælg lige netop de bøger du sætter mest pris på. Lyt til en klassiker og oplev nye nuancer af fortællingen, som du aldrig har prøvet det før, eller vælg en ny genrer og oplev hvordan den kan blive en ny favorit. Det er to helt vidt forskellige læseoplevelser, og dermed er det ikke en konkurrent til den fysiske bog. De to formater egner sig godt til forskellige situation og muligvis også til forskellige læsere.

Find din yndlingsoplæser og find frem til bøger hvor oplæseren giver liv til nye historier, biografier, magiske universer eller noget helt tredje. Lad dig ikke begrænse af genrer og forfatter, men udvid din horisont og find glæde i historier læst op af din favorit oplæser.

Lydbøger er indlevende fortællinger

En lydbog kan give fortællinger en ekstra dimension og skabe en helt særlig fornemmelse, imens du læner dig tilbage og nyder den gode historie. Indimellem kan man som lytter være så heldig, at det er forfatteren til bogen, der selv læser bogen højt, hvilket giver en helt unik oplevelse. Få alle nuancer af historien med og snyd ikke dig selv for at høre Hella Joof læse sin egen bog Papmaché-reglen højt.

Udforsk de uendelige muligheder der er når du vælger at lytte til en bog i stedet for at læse den, og oplev spændende stemmer der vækker historier til live, skaber billeder og øger spændingen. Oplev den samme glæde som når du sætter dig med en god bog i hånden, og lever dig ind i hver eneste side og karakter. Giv dig selv en flerdimensional oplevelse og lev dig ekstra ind i bøgernes verden af finurlige figurer, eventyrlige oplevelser, angstfremkaldende thrillere og romantiske fortællinger. Giv lydbøger en chance for at udvide din litterære horisont.

Lydbøger er den praktiske historie

Det praktiske ved lydbøger er at de kan lyttes til i mange forskellige situationer. Situationer hvor du ikke er bundet til en sofa eller stol med den fysiske bog. Sæt den på i bilen på vej på ferie, og nyd den gode historie på den lange strækning på vej mod din endelige destination. På rejsen sparer det dig for at slæbe tunge bøger med i kufferten. Det eneste du behøver, er din telefon eller tablet, og du kan faktisk have hele dit lydbogsbibliotek med på ferien. Herved sikrer du, at du altid har en god bog ved hånden, og de vejer ingenting i kufferten.

Eller måske er du pendler, og tiden med bogen derhjemme er knap. Sæt den på, på vej til arbejde, og lad din transport blive et fristed med en god roman eller oprivende krimi.

Der er uendelige muligheder når du skal lytte til en god historie. Tag den gode historie med i fitness og lad tankerne drive afsted imens du løber en tur på løbebåndet, eller en dejlig gåtur i skoven. Lad ikke hverdagen begrænse dig og find nye måder at lytte til spændende og oplysende historier. Med et stort udvalg af lydbøger hos Bog & idé går du ikke forgæves.

Fordelene ved en lydbog

Nogle af de mange fordele ved at lytte til en god lydbog er, at du opfatter sproget helt anderledes når en oplæser betoner sproget. Han eller hun, som oplæser, lægger måske trygget anderledes, holder færre eller flere pauser, end du selv ville gøre, hvis du selv skulle læse bogen. Desuden vil en spændende fortællerstemme være med til at øge spændingen yderligere i en god krimi eller få øjnene til at løbe i vand over en smuk kærlighedsfortælling. Det er med til at forstærke læseoplevelse.

Samtidig er lydbøger med til at betone sproget og visse tekster, som har et lidt sværere sprog, og kan derfor med fordel lyttes, så oplæseren kan afhjælpe med forståelsen på en sådan måde, at teksten giver mere mening. Dette gælder især de gamle klassikere, som er skrevet i et ældre og mere kompliceret sprog.

Lydbøger kan afhjælpe, at du somme tider lader øjnene vandre ned over siden og dermed får afsløret dele af handlingen. Så undgå spoilers, lad ørerne lytte, og øjnene hvile, så du dermed ikke får afsløret dele af handlingen. Her skal du bare sørge for at høre efter, og lade oplæseren tage dig med på en rejse gennem historien.

Førhen var lydbøger besværlige, men i dag foregår det hele elektronisk, og du skal således ikke have fat i både cd og afspiller for at lytte til din næste bog.

Snyd ikke dig selv for de fordele der kan være ved at lytte til en god lydbog. Kig dig igennem de mange titler i forskellige genrer, som kan give ny inspiration til din næste lytte oplevelse.

Lydbog som en gave

For nogen er det at lytte til en bog en tilvænning, måske særligt hvis du er vant til kun at læse fysiske bøger, men med lidt tilvænning, så bliver de fleste rigtig glade for både at læse og lytte bøger. Prøv at udfordrer og udvide dine venner og families horisont, og giv dem en god oplevelse ved at lytte til en bog, i stedet for at give dem den fysiske bog. Lydbøger er derfor en oplagt gaveide til den læseglade, som elsker at sætte sig ned med en god bog eller som alternativ til den korte podcast.

Er du i tvivl om hvordan du downloader og åbner din nyindkøbte lydbog? Find hjælp i vores lydbogsguide, og giv dig selv en oplevelse ind i bøgernes verden.

Husk at du fraskriver dig retten til returnering ved køb af lydbøger.

Praktiske ting at vide om lydbøger

Hvordan modtager jeg en lydbog

Du modtager din lydbog som et link, hvorfra du kan downloade den som en zip-fil på din computer. Linket modtager du på mail, når du har gennemført købet.

Tip! Få linket tilsendt til en mailadresse, som er tilknyttet den enhed, som du ønsker at høre lydbogen fra. Det gør download processen nemmere. 

Hvordan får jeg lydbogen over på den ønskede enhed?

Lydbogen kan downloades direkte fra det link, du modtager på mail og ned på din computer som en zip-fil.

Ønsker du at lytte bogen på en iPhone eller iPad, så anbefaler vi, at du henter den gratis app iZip, som kan bruges til at pakke filerne ud.

Skal bogen lyttes på en Android smartphone eller tablet, så anbefaler vi at hente den gratis app AndroZip, som kan hjælpe med at pakke filerne ud.

Vi anbefaler, at du følger vores step-by-step lydbogsguide

Hvad er fordelene ved at høre en lydbog?

Fordelene ved en lydbog er mange. Det er praktisk og pladsbesparende, da du ikke skal bære rundt på en fysisk bog. En lydbog ligger på din digitale enhed, og den er derfor altid tilgængelig. En lydbog gør dig i stand til at lave andre ting, mens du lytter til en god bog. Gør rengøringsrutinen lidt sjovere med en god lydbog i ørerne, eller udnyt bilkøreturen til og fra arbejde og lyt til en spændende bog undervejs. 

Hvad er en lydbog?

En lydbog er en digital bog, som hentes og lyttes på din digitale enhed. Bogen sendes som en mp3 fil, og den kan afspilles på flere forskellige enheder.

Hvordan åbner jeg min lydbog?

Der findes forskellige programmer til at åbne din lydbog. Vi anbefaler, at du gennemgår vores guide inden du går i gang med at downloade lydbogen.

Kan jeg dele min lydbog på flere enheder?

Du kan godt dele din lydbog på flere enheder. Det link, du modtager, kan downloades op til ti gange, hvilket gør, at du kan have din lydbog tilgængelig på både din telefon og tablet.