Bog & idéBøger

Anne-Marie Vedsø Olesen bøger rækkefølge

Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesen (f. 1962) fulgte i faderens fodspor og læste medicin ved Københavns Universitet, hvor hun blev færdig i 1993. I 2000 skiftede hun retning, da hun debuterede som forfatter med udgivelsen af ”Salernos sol”. Siden har Anne-Marie Vedsø Olesen udgivet et hav af bøger, og kendetegnende for hendes forfatterskab er en stor passion og interesse for kulturhistorie og myter, som også sætter et tydeligt præg på hendes bøger. Anne-Marie Vedsø Olesens bøger spænder over forskellige genrer. I hendes fantasy romaner tages læseren med på en fortryllende rejse til ukendte riger med fantastiske væsener. Hvis du er interesseret i historie, vil du elske hendes historiske romaner, der blander virkelige personer med fiktive karakterer. Hendes grundige research og evne til at væve fakta ind i en spændende fortælling vil bringe fortiden til live på en helt ny måde.

Rækkefølgen på Vølvens Vej bøgerne af Anne-Marie Vedsø Olesen

Vølvens Vej er er en spændende bogserie skrevet af Anne-Marie Vedsø Olesen. Serien foregår i Jernalderens Danmark på egnen Sialand og er inspireret af nordisk mytologi. Gennem Vølvens Vej vil du blive taget med på en eventyrlig rejse ind i en verden fyldt med magi, mystik og spænding.

Anne-Marie Vedsø Olesen formår i serien at skabe en levende og detaljeret verden, hvor gamle myter og legender bliver genfortolket på en unik og spændende måde. Hendes skrivestil er medrivende og fængslende, hvilket gør det svært at lægge bogen fra sig.

Vølvens Vej bøger rækkefølge:

  1. Vølvens Vej – Snehild (2021)
  2. Vølvens Vej – Misteltenen (2022)
  3. Vølvens Vej – Ulvegabet (2023)

Anne-Marie Vedsø Olesen
Vølvens vej

Vølvens vej - Snehild

299,95 DKK

"Snehild" er en medrivende page-turner befolket af jætter og norner - om stærke kvinder, blodhævn, skæbne og gudernes gunst. Første bog for voksne læsere i Vedsø Olesens nye serie, Vølvens vej, der er inspireret af nordisk mytologi.

Læs mere
#2

Vølvens vej - Misteltenen

299,95 DKK

Snehild må drage mod det iskolde, stormfulde Niflheim, hvor dragen Nidhug regerer, og videre til Helheim, hvor en evig regn siler ned. Her opsøger Snehild dødsrigets herskerinde Hel for at opnå indsigt i den gådefulde runemagi.

Læs mere
#3

Vølvens vej - Ulvegabet

269,95 DKK

Vølven Snehild må drage til dværgenes storslåede underjordiske rige og bede om hjælp. For kun de ypperste mestre behersker kunsten at smede en ny lænke. Her forelsker hun sig i den smukke, kraftfulde dværgekonge Fafner, men det viser sig at være en farlig kærlighed.

Læs mere

Rækkefølgen på trilogien om Madeleine de Montdidier

Trilogien om Madeleine de Montdidier er en episk fortælling om en stærk og modig heltinde, der navigerer gennem 1500-tallets religionskrige og magtkampe i Europa. Med en imponerende mængde forskning og en fængslende fortællestil bringer Anne-Marie Vedsø Olesen fortiden til live på en enestående måde.

Gennem de tre romaner følger vi Madeleine de Montdidier; en karakteristisk kvindelig figur, der kæmper for at blive taget seriøst på lige fod med de mænd, hun møder på sin vej. I et dramatisk og blodigt kapitel af Europas historie introduceres vi for storpolitiske konflikter og en bred vifte af virkelige historiske karakterer fra fransk, spansk og tyrkisk historie.

Trilogien om Madeleine de Montdidier rækkefølge:

  1. Dronningens dame (2013)
  2. Bastarden (2015)
  3. Mordersken (2016)

#1

Dronningens dame

139,95 DKK

Dronningens dame er på én gang en handlingsmættet og farverig roman fra én af europæisk histories mest dramatiske perioder og en tidløsfortælling om en kvinde, der må fægte sig vej frem gennem tilværelsen og kærligheden.

Læs mere
#2

Bastarden

139,95 DKK

Madeleine de Montdidier er med nød og næppe at være undsluppet religionskrigene i Frankrig nu søgt mod Madrid. Her hvirvles den unge kvinde ind i et giftigt spil mellem kongemagt, kirke og magtbegærlige intriganter, hvor ikke mindst hendes hemmelige kærlighedsforhold til kongens flamboyante halvbroder, Juan af Østrig, får afgørende betydning og kommer til at kræve al hendes handlekraft og skarpsyn. Både for hendes egen overlevelses skyld og for at beskytte det ufødte barn, kun hun selv kender faderen til.

Læs mere
#3

Mordersken

139,95 DKK

Efter et fejlslagent mordforsøg må Madeleine flygte og bliver hvirvlet ind i søkrigen mellem osmannerne og deres katolske fjender om Cypern og magten i Middelhavet.

Læs mere

Selvstændige bøger af Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesen har også udgivet flere selvstændige bøger. Se rækkefølgen på bøgerne her:

  1. Lucie (2018)
  2. Månen over Øen (2020)
  3. Salernos sol (2022)
  4. Drift (2023)

Lucie

139,95 DKK

Lucie kan ikke dø. Om sig selv ved hun kun, at hun for tusind år siden steg fuldvoksen op af Trondhjemsfjorden, at der i hendes årer flyder vand i stedet for blod, og at hun med jævne mellemrum overmandes af en hunger efter levende menneskekød. Lucie er en spændingsfyldt roman om nordiske myter og kristendom, om identitet, tro og rationalitet fra en forfatter, der er blevet sammenlignet med både Stephen King, Anne Rice og Umberto Eco.

Læs mere

Månen over Øen

249,95 DKK

Månen over øen er en hæsblæsende filosofisk dystopi, der tager os med til demokratiet Superesse anno 2687 post Luna. På dette tidspunkt er menneskeheden så afhængige af supernettets flimrende stimuli, at Superesses borgere må tage beroligende medicin for ikke at dø, når de tillader sig en sjælden stund offline. Alle undtagen Hypatia, der takket være et særligt gen ikke behøver det uophørlige rush fremkaldt af simultane virtuelle verdener.

Læs mere

Salernos sol

139,95 DKK

I år 1139 sendes den forældreløse Edgar fra Rochester, på befaling af kongen af Sicilien, til tidens berømte lægeskole i Salerno. De år,drengen bruger på at fuldende sin uddannelse, tilbringer han og hans medstuderende bag skolens beskyttende mure, kun omgivet af lærere, duftende lægeurter og med en udsigt over det glitrende blå hav.

Læs mere

Drift

229,95 DKK

Anne-Marie Vedsø Olesens noveller er korte dramaer med store armbevægelser og sitrende nerve. Om mennesker i drifternes vold, kærlighedens destruktive sider, begær og undergang. Der står noget på spil. Der ofres alt. Der leves fuldt ud. Der brændes op.

Læs mere