Bog & idéBøger

Bridgerton bøger rækkefølge

Her på siden finder du rækkefølgen på Julia Quinns bøger om familien Bridgerton. 

Her på siden kan du læse om forfatter Julia Quinn og få et overblik over rækkefølgen på hendes bestsellerromaner om Bridgerton-familien. Julia Quinn har skabt en fortælling om begær og kærlighed i 1800-tallets London, hvor man i hver roman bliver vidner til et nyt kærlighedsdrama i familien Bridgerton. Serien blev særligt populær, og derfor oversat til dansk, efter at den blev filmatiseret til en Netflix-serie. 

Rækkefølge på Bridgerton-serien

Bind 8Køb nu
Bridgerton et afgørende øjeblik

Bridgerton - Et afgørende øjeblik

Gregory Bridgerton er hovedpersonen i 8. og sidste Bridgerton bog. Gregory Bridgerton er romantiker, og han ved dybt i sin sjæl, at lynet en dag vil slå ned og vise ham sit livs udkårne. Et enkelte glimt at den vidunderlige Hermione, og han hjerte tilhører kun hende.

Bridgerton-serien af Julia Quinn

Den første bog i serien om familien Bridgerton udkom for første gang i 2000 på engelsk, og siden er der udkommet 9 bind i serien. I 2020 blev bøgerne filmatiseret som en Netflix-serie, hvorefter både bøgerne og serien blev enormt populære verden over. I samme periode blev bøgerne oversat – blandt andet til dansk – hvor der ind til videre er udgivet 7 bind i serien.

Bøgerne handler om familien Bridgerton – en familie fra det bedre borgerskab i London bestående af 8 søskende og deres enkemor. I hver roman følger man én af de 8 søskende, der tager sit udgangspunkt i datidens historiske romancer, fristelser og begær.

Bridgerton-serien

Den første danske oversættelse i serien om Bridgerton-familien blev udgivet i 2020 - samtidig med at bøgerne blev filmatiseret som en Netflix-serie.
Bridgerton. Et fængslende kys
Bridgerton. Et fængslende kysJulia Quinn
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Bridgerton. Et fængslende kys
Bridgerton. En uimodståelig fristelse
Bridgerton. En uimodståelig fristelseJulia Quinn
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Bridgerton. En uimodståelig fristelse
Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri
Bridgerton. Et uforglemmeligt frieriJulia Quinn
249,95 DKK
Hæftet
(24)
Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri
Bridgerton. En uundgåelig længsel
Bridgerton. En uundgåelig længselJulia Quinn
249,95 DKK
Hæftet
(29)
Bridgerton. En uundgåelig længsel
Bridgerton. En fortryllende hemmelighed
Bridgerton. En fortryllende hemmelighedJulia Quinn
249,95 DKK
Hæftet
(19)
Bridgerton. En fortryllende hemmelighed
Bridgerton. En uventet forelskelse
Bridgerton. En uventet forelskelseJulia Quinn
249,95 DKK
Hæftet
(23)
Bridgerton. En uventet forelskelse

Julia Quinn

Julie Pottinger anvender pseudonymet Julia Quinn når hun som forfatter skriver sine historiske og romantiske fortællinger. Julia Quinn er en af de bedst sælgende romantikforfattere, og hendes romaner har flere gange været på den amerikanske bestsellerliste.

Hun er uddannet fra Harvard University i kunsthistorie og startede så småt sin forfatterkarriere mens hun studerede. Hendes forfatterkarriere startede dog først – ifølge hende selv – for alvor da hun i 2007 skrev et efterskrift til Jane Austens klassiker Mansfield Park. Siden har hun skabt sit eget historiske og romantiske univers med Bridgerton-serien, der til trods for sine skildringer af 1800-tallets bedre borgerskab skriver sig ind i mange af nutidens tendenser.