Bog & idéBøger

Camilla Läckberg bøger rækkefølge

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (f. 1974) er en svensk forfatter fra Fjällbacka på den svenske Kattegatkyst, hvor også alle hendes populære krimier om Erica Falck og Patrick Hedström foregår. Camilla Läckberg er kendt for at kombinere krimigenren med skildringer af hverdagslivet og relationer i små svenske byer i sine bøger. Camilla Läckberg har altid været glad for at skrive uhyggelige historier, og drømmen om at blive krimiforfatter stammer helt tilbage fra barndommen. Trods forfatterdrømmen valgte hun at uddanne sig til civiløkonom, men nåede kun at arbejde i branchen i nogle år, før hun måtte erkende, at det ikke var for hende. Hun fik et skrivekursus i gave af sin familie og begyndte da at skrive på den bog, der skulle ende med at blive debutromanen ”Isprinsessen” (2003). I dag er Camilla Läckberg uden tvivl en af hovedkræfterne i den skandinaviske krimigenre, og det er indtil videre blevet til i alt 11 romaner om den lille svenske by Fjällbacka, der plages af uhyggelige mordmysterier. Camilla Läckbergs romaner har vundet stor popularitet både i Sverige og internationalt, hvorfor de er blevet oversat til flere sprog. Hendes bøger er kendt for at blande spænding og mordmysterier med detaljerede beskrivelser af karakterernes liv og omgivelser.

Trilogien om Vincent Walder & Mina Dabari af Läckberg & Fexeus

Camilla Läckberg har i samarbejde med Henrik Fexeus skrevet trilogien om mentalisten Vincent Walder og efterforsker ved kriminalpolitiet Mina Dabari. Walder og Dabari bliver det perfekte makkerpar gennem serien, hvor de sætter alt ind i jagten på sandheden bag brutale mord, kidnapning af flere børn samt fundet af en bunke menneskeknogler i undergrundsbanen, der viser sig at stamme fra en højtstående forretningsmand.

Krimiduoen bestående af Henrik Fexeus, som er en af Sveriges mest anerkendte mentalister, og den populære krimiforfatter, Camilla Läckberg, giver dig en fantastisk krimioplevelse, der vil holde dig fanget fra første side.

Rækkefølgen på trilogien om Walder & Dabari:

 1. Box (2021)
 2. Kult (2022)
 3. Mirage (2023)

Camilla Läckberg
Vincent & Mina serien

Box

299,95 DKK

Da en kvinde findes gennemboret af sværd, opsøger politiinspektør Mina Dabiri mentalisten Vincent Walder for hjælp til opklaringen. Sammen må de prøve at forstå vanviddet for at forhindre det næste mord.

Udforsk bogen
#2

Kult

249,95 DKK

Da flere børn bliver kidnappet, søger efterforskeren Mina Dabiri hjælp hos mentalisten Vincent Walder i kampen for at finde de livsfarlige bagmænd, inden det er for sent.

Udforsk bogen
#3

Mirage

229,95 DKK

Den eksplosive afslutning på trilogien om Vincent Walder og Mina Dabiri. Det er december i Stockholm, og Sveriges justitsminister modtager dødstrusler. Samtidig bliver der i undergrundsbanen fundet en bunke menneskeknogler, som viser sig at stamme fra en højtstående forretningsmand.

Udforsk bogen

Erica Falck serien af Camilla Läckberg – rækkefølge

Fjällbacka-serien er et absolut must-read for alle krimifans. I serien følger vi forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, i deres opklaring af mordmysterier i den svenske by Fjällbacka. Camilla Läckberg formår at skabe en spændende og uhyggelig atmosfære, hvor ondskaben hersker på højt niveau.

Erica Falck er en stærk kvindelig hovedperson, hvis eget liv bliver viklet ind i opklaringen af forbrydelserne. Hendes karakterudvikling og forholdet til Patrik fylder en stor del af bøgerne og er en central del af handlingen. Derfor anbefaler vi at læse bøgerne i Fjällbacka-serien i rækkefølge for at få hele udviklingen med.

Rækkefølgen på Fjällbacka-serien af Camilla Läckberg

 1. Isprinsessen (2005)
 2. Prædikanten (2006)
 3. Stenhuggeren (2007)
 4. Ulykkesfuglen (2008)
 5. Tyskerungen (2009)
 6. Havfruen (2010)
 7. Fyrmesteren (2011)
 8. Englemagersken (2012)
 9. Løvetæmmeren (2015)
 10. Heksen (2017)
 11. Gøgeungen (2023)
Isprinsessen
IsprinsessenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(50)
Isprinsessen
Prædikanten
PrædikantenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(43)
Prædikanten
Stenhuggeren
StenhuggerenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(46)
Stenhuggeren
Ulykkesfuglen LYDBOG
UlykkesfuglenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(43)
Ulykkesfuglen
Tyskerungen
TyskerungenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(44)
Tyskerungen
Havfruen
HavfruenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(47)
Havfruen
Fyrmesteren
FyrmesterenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(44)
Fyrmesteren
Englemagersken
EnglemagerskenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(43)
Englemagersken
Løvetæmmeren LYDBOG
LøvetæmmerenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(68)
Løvetæmmeren
Heksen
HeksenCamilla Läckberg
129,95 DKK
Paperback
(77)
Heksen

Serien om Faye af Camilla Läckberg – rækkefølge

Faye er hovedpersonen i Camilla Läckbergs serie om Faye. Hun lever tilsyneladende det perfekte liv med en succesrig ægtemand og en skøn datter i Stockholm. Men bag facaden er virkeligheden en anden. Hendes mand bliver mere og mere manipulerende og terroriserende, hvilket får Faye til at tvivle på sig selv og sit selvværd. Da hun finder ham i sengen med en kollega, og skilsmissen er uundgåelig, beslutter hun sig for at ændre sit liv. Men da hendes datter pludselig forsvinder, må Faye tage magten over sit eget liv og finde ud af, hvad der er sket.

Rækkefølgen på serien om Faye af Camilla Läckberg:

 1. Det gyldne bur (2019)
 2. Vinger af sølv (2020)

#2

Vinger af sølv

299,95 DKK

Netop som Faye tror, alt er godt igen, er hendes tilværelse endnu en gang i fare, og hun må kæmpe for at redde sin virksomhed, og dem, hun elsker. Et spændingsfyldt drama om svigt, hævn og søsterskab.

Udforsk bogen

Rækkefølgen på Camilla Läckbergs selvstændige bøger

Camilla Läckberg har foruden hendes populære serier om Erica Falck, Walder & Dabari samt Faye også skrevet flere selvstændige bøger.

I de selvstændige bøger har Camilla Läckberg kastet sig ud i andre genrer såsom kogebøger og børnebøger, men senest er hun kommet tilbage til krimigenren med udgivelsen af ”Nådesløse kvinder” (2020) og ”Nattens børn” (2021).

Camilla Läckberg bøger rækkefølge:

 1. Mord og mandelduft (2008)
 2. Smagen af Fjällbacka (2009)
 3. Vintermord (2011)
 4. Mord og mandelduft med mere (2012)
 5. Super-Charlie (2012)
 6. Super-Charlie og bamsetyven (2017)
 7. Nådesløse kvinder (2020)
 8. Nattens børn (2021)

Nattens børn

149,95 DKK

Hemmeligheder, svigt og den ultimative hævn. Fire teenagere fejrer nytårsaften, men det viser sig, at de hver især gemmer på hemmeligheder, og det vil få fatale konsekvenser, inden klokken slår tolv.

Udforsk bogen

Nådesløse kvinder

199,95 DKK

Ny, uafhængig bog fra Läckberg. En nåedsløs spændende fortælling om tre kvinder, der har fået nok og tager hævn.

Udforsk bogen