Bog & idéBøger

Erik Valeur og Lise Ringhof bøger rækkefølge

Erik Valeur og Lise Ringhof

Lise Ringhof, født i 1964 i Birkerød, er barn af Gert og Hanne Ringhof, som udgør den ene del af de visionære skabere bag forlaget Lindhardt og Ringhof. I 1986 stod hun pludselig over for en udfordrende opgave: selvom hun lige havde afsluttet sin uddannelse som boghandler og stadig ikke havde erhvervet sit kørekort, påtog hun sig ansvaret for at opretholde forlagets personlige forbindelser til landets mange boghandlere med kun kort varsel. Erik Valeur, født i 1955 i København, har en baggrund som journalist. Han har tidligere haft ansættelse på medier som Berlingske, Information, Månedsbladet Press og Danmarks Radio, hvor han beskæftigede sig med dybdegående journalistik og dokumentarproduktion. I løbet af sin karriere har han imponerende modtaget anerkendelser som Cavling-prisen to gange sammen med andre, ligesom han også har været æret med Krygerprisen, P1-prisen og Publicistklubbens Jubilæumspris.

Rækkefølge på Familien Brinch-trilogien

Trilogien om Brinch familien er en samling af slægtsromaner skrevet af Erik Valeur og Lise Ringhof, der kaster et blik på Danmarkshistorien fra begyndelsen af det 20. århundrede og frem til nutiden. Historierne centrerer sig omkring Brinch-familien og giver os mulighed for at forstå hele denne udvikling gennem øjnene på én enkelt familie.

Allerede i den første roman bliver det tydeligt, at trilogien er præget af dramatik, hvor karakterernes oplevelser med krig, kærlighed og svigt vækker intense følelser hos læseren.

Familien Brinch-trilogien i rækkefølge:

  1. Det er de danske som flygter (2020)
  2. Det er de oprørske der svigter (2021)
  3. Det er de unge som forsvinder (2022)

Det er de danske som flygter

299,95 DKK

Første bind i en ny, storslået slægtstrilogi. Om familien Brinch, om krig og kærlighed, om folkesjæl og fremmedhed samt klasseskel og kvindeliv i første halvdel af 1900-tallet.

Læs mere
#2

Det er de oprørske der svigter

299,95 DKK

De to brødre Jakob og Thomas Brinch vokser op i efterkrigens Vejle. Efter afsløringen af en familiehemmelighed udvikler de to brødre et voldsomt uvenskab, der følger dem til København. Her lever Thomas det vilde liv, mens Jakob forelsker sig i den ældre revolutionære Berit og selv lever et beskyttet, stilfærdigt liv.

Læs mere
#3

Det er de unge som forsvinder

299,95 DKK

Brødrene Jakob og Thomas Brinch er ligesom deres jævnaldrende venner blevet forældre til en generation, de ikke rigtig forstår, som er børn i den nye verden af computere, e-mails, mobiler og internet, mens de voksne ikke har tid til meget andet end arbejde og karrierer.

Læs mere