Bog & idéBøger

Hella Joof bøger

Hella Joof

Hella Joof er født den 1. november 1962 som datter af en gambisk far og en dansk mor. I 1990 uddannede hun sig til skuespiller v. Odense teater. Hella Joof er kendt for sine alsidige evner inden for både film, komik og litteratur, og så er hun kendt for sin skarpe humor og markante personlighed i den danske underholdningsbranche. Hella Joof er desuden en succesfuld forfatter og har et stort antal bogudgivelser bag sig. Heriblandt kan nævnes ”Papmachéreglen”, ”Tvilling Yndling Grævling” og ”Dage med mildhed, modgang og mirakler”. Hella Joofs bøger har opnået stor popularitet blandt de danske læsere, der ynder at læse om hendes mening om alt fra livet, mirakler og religion. Det særlige ved Hella Joofs bøger er, at de altid leveres med en vis portion humor og selvironi, og det er aldrig kedeligt at fordybe sig i Hellas forunderlige univers. Foto: Les Kaner

Hella Joof
Ellen Hillingsø

Hundens bog

249,95 DKK

Hella Joof og Ellen Hillingsø er blandt de omkring en million danskere, der har en hund. De elsker deres labradors og tager i Hundens Bog læserne med ind i et pelset univers fuld af kærlighed og humor.Bogen er en hyldest til hunden, der altid er glad og godmodig og som giver mennesket så meget lykke og glæde i livet.

Læs mere

Mere om Hella Joofs bøger

Træd ind i en verden af ærlighed, humor og skarpe observationer med Hella Joofs bøger. Med en enestående evne til at skildre livets små nuancer og menneskelige relationer har Hella Joof skabt en række bemærkelsesværdige bøger, der både underholder og berører.

Gå på opdagelse i Hella Joofs litterære univers, hvor hver side er fyldt med hendes karakteristiske stemme, der formår at tage læseren med på en rejse gennem livets glæder, udfordringer og overraskelser. Uanset om du er fan af hendes skuespil, hendes instruktørarbejde eller bare leder efter en god læseoplevelse, vil Hella Joofs bøger med garanti efterlade dig underholdt og beriget.

Hella Joof har i løbet af sin forfatterkarriere udgivet bøger, der på grund af hendes dybfølte refleksioner, livsglæde og skæve observationer taler til både sjælen, hjertet og lattermusklen. I ”Papmaché-reglen” udforsker Hella Joof eksempelvis ideen om at skabe sit eget unikke mønster i livet. Gennem personlige anekdoter og ærlige betragtninger deler hun sine erfaringer om at bryde med konventionerne og finde glæde i livets uforudsigelighed. I bogen ”Dage med mildhed, modgang og mirakler” tager Hella Joof os med på en rejse gennem livets op- og nedture. Med sin skarpe iagttagelsesevne og varme humor beskriver hun både de smukke og udfordrende øjeblikke, der tilsammen udgør livet. Bogen minder os om at værdsætte de små mirakler og finde styrken i mødet med modgang.

Træd ind i Hella Joofs litterære skattekammer, hvor hver bog er en invitation til at reflektere, grine og fordybe sig i de dyrebare øjeblikke, der udgør vores liv. Uanset hvilken bog du vælger, vil Hella Joofs ord berøre dig og efterlade et indtryk.

Hjemmehjælperen Ramona og andre englelige væsener og væsentlige engle

249,95 DKK

Har du mødt en engel? Når du stod midt i livet og der pludselig var en, som rakte hånden ud? Hella Joof skriver om de englelige væsener og væsentlige engle, som er der, når vi har brug for dem.

Læs mere

Tvilling Yndling Grævling

299,95 DKK

Hella Joof er elsket for sine film og bøger. I "Tvilling yndling grævling – en selv(hjælps)biografi" fortæller hun for første gang sin samlede historie.

Læs mere

Hellas ABC

149,95 DKK

Hella Joofs version af Halfdan Rasmussens klassiske ABC er en kulørt samling rim om dæmoner, engle, gonokokker, oligarker, revalidender, æblet i Edens have og ting, der er forbudt i Sverige.

Læs mere

Dage med mildhed, modgang og mirakler

249,95 DKK

Bogen er en slags almanak med inspiration, opmuntring og trøst til alle slags dage. For der er dage til alt, både smil og tårer. Det er dage, du skal samle på og værdsætte.

Læs mere

Papmaché-reglen

249,95 DKK

De fleste mennesker retter sig efter reglerne, men hvad er regler egentlig for en størrelse? Hella Joof skriver humoristisk om, hvordan mennesker opfører sig overfor hinanden (og sig selv)

Læs mere

Rækkefølgen på Hella Joofs bøger

Hellas katekismus

39,95 DKK

Perfekt til konfirmander. Hellas katekismus er skrevet i et let tilgængeligt sprog og præsenterer mange almindelige forestillinger om tro. Den lille bog fungerer godt som supplement til undervisningen af konfirmander eller som gave til en ung, der tænker over livet.Hella Joofs katekismus

Læs mere

Drengen med verdens største numse. Pigen, der fandt en statsminister i baghaven og forklaringen på, hvorfor man prutter. Her er 11 mosomme historier til børn på 6+, der med garanti kommer til at smile i søvne.

Læs mere

Juleklar - Godnathistorier der får børn til at glæde sig i søvne

229,95 DKK

Vidste du, at edderkopper fejrer jul? Og vidste du, at der var engang, hvor alle børn kun ønskede sig sorte sokker i julegave? Juleklar er en bog med 10 historier, der har ét formål: at få børn til at grine, så de også glæder sig til jul i søvne.

Læs mere