Bog & idéBøger

Jens Henrik Jensen bøger rækkefølge

Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (f. 1963) er en dansk forfatter og journalist, der er kendt for sine krimi- og spændingsromaner. Jens Henrik Jensen slog igennem med romanen ”Kællingen i Kraków” i 1997, og siden da har han udgivet en lang række bestsellere. Genremæssigt spænder Jens Henrik Jensens bøger bredt, men fælles for dem er, at de alle indeholder elementer af thrilleren, krimien og af spændingsromanen. Jensen beskriver det selv som en slags hybrid, der efter hans egen mening kombinerer det bedste af det hele. Foto: Les Kaner

Rækkefølgen på Oxen-serien af Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen er særligt kendt for sin populære Oxen-serie. Med sin spændende historie og dybtgående karakterer bringer Oxen bøgerne læserne ind i en verden af rigstraumer, hemmeligheder og kampen for overlevelse.

I serien følger vi Niels Oxen – en krigsveteran og tidligere jægersoldat, der forsøger at leve med sin indre dæmoner. Han er Danmarks højest dekorerede soldat nogensinde, men kampene stoppede ikke for ham, da han vendte hjem. Gennem serien føres vi ind i Oxens verden, hvor fortidens oplevelser og traumer konstant påvirker hans hverdag. Han har hemmeligheder, der ikke kan holdes skjult, og han må lære at mestre kunsten at overleve i en verden fyldt med farer.

Jens Henrik Jensen har en imponerende evne til at skabe en spændingsfyldt og fængende historie. Han formår at holde læserne fanget fra start til slut med sit intense plot og veludviklede karakterer. Man kommer som læser til at holde af Niels Oxen og heppe på ham i hans kamp for at finde indre fred og en mening i tilværelsen.

Oxen bøger i rækkefølge:

 1. De hængte hunde (2016)
 2. De mørke mænd (2016)
 3. De frosne flammer (2017)
 4. Lupus (2020)
 5. Gladiator (2021)
 6. Pilgrim (2023)
Oxen
Jens Henrik Jensen

Sjette bind i bestsellerserien om krigsveteranen OXEN

229,95 DKK

Selv længe efter opklaringen af en række krigsveteraners voldsomme død, bliver sagen ved med at kaste lange skygger ind over den tidligere jægersoldat, Niels Oxen, og hans makker i PET, Margrethe Franck.

Find bogen her

Læs hele serien om Oxen

Fri fragt til pakkeshop for medlemmer | 365 dages landsdækkende byttegaranti
De hængte hunde
BOG2FOR130
De hængte hundeJens Henrik Jensen
79,95 DKK
Paperback
(7)
De hængte hunde
De mørke mænd
BOG2FOR130
De mørke mændJens Henrik Jensen
79,95 DKK
Paperback
(57)
De mørke mænd
De frosne flammer
BOG2FOR130
De frosne flammerJens Henrik Jensen
79,95 DKK
Paperback
(66)
De frosne flammer
Oxen - Lupus
BOG2FOR130
Oxen - LupusJens Henrik Jensen
79,95 DKK
Paperback
(21)
Oxen - Lupus
Gladiator
BOEGER100BESTSELLER
GladiatorJens Henrik Jensen
100,00 DKK
Indbundet
(21)
Gladiator

Portland-trilogiens bøger i rækkefølge

Portland-trilogien af Jens Henrik Jensen er en spændende og fængslende thriller-serie, der vil fænge enhver krimifan. Serien handler om kriminalassistent Nina Portland, der med sin stædighed og ihærdighed bliver en respekteret kraft blandt kollegerne. Hun bliver betroet sager af international interesse, der fører hende ud i verden, men altid tilbage til Esbjerg.

Jens Henrik Jensen trækker på virkelighedens kriminalsager og formår at spinde virkelighed og fiktion sammen til et drama i verdensklasse.

Bøgerne kan læses enkeltvis, men vi anbefaler at læse dem i kronologisk rækkefølge for at få alle sider af personernes udvikling med.

Rækkefølgen på bøgerne i Portland-trilogien:

 1. Økseskibet (2004) 
 2. Kulmanden (2007)
 3. Spøgelsesfangen (2010) 

Nina Portland-serien

#1

Økseskibet

139,95 DKK

Find bogen her
#2

Kulmanden

139,95 DKK

Et lyn slår ned i kulbjergene ved kraftværket i Esbjerg og afdækker liget af en ukendt mand, dræbt med knivstik. For kriminalassistent Nina Portland er en ny dramatisk sag begyndt, og fundet af endnu et lig fører kun til yderligere spekulationer om motiverne bag de gådefulde mord.

Find bogen her
#3

Spøgelsesfangen

139,95 DKK

En nøje planlagt likvidering af to ledere fra den kriminelle underverden sender Esbjerg ud i en blodig bandekrig. Alligevel bliver den højt respekterede kriminalassistent Nina Portland til alles overraskelse fjernet fra efterforskningen og sendt ud på en banal opgave.

Find bogen her

Kazanski-triologien rækkefølge

Kazanski-trilogien af Jens Henrik Jensen er en medrivende og actionfyldt krimiserie, der vil få enhver fan af genren til at sidde på kanten af stolen.

Serien følger CIA-agenten Jan Jordi Kazanski, der bliver jagtet af både amerikanske agenter og russiske mafiabosser på sin hæsblæsende rejse gennem Østeuropa.

Med Kazanski-trilogien sætter Jens Henrik jensen et tårrnhøjt niveau for krimifiktion. Hver bog i serien har sit eget spændende plot, men for at få et sammenhængende billede af Kazanskis udvikling anbefales det at læse bøgerne i kronologisk rækkefølge.

Rækkefølgen på bøgerne i Kazanski-trilogien:

 1. Kællingen i Kraków (1997)
 2. Hofnarren i Murmansk (1999)
 3. Ulven i Banja Luka (2002)

Kazanski-triologien

#1

Kællingen i Krakow

129,95 DKK

CIA-agenten Jan Jordi Kazanski er tvunget på sygeorlov, men skubbes ind i et livsfarligt spil, da han kaldes tilbage i aktiv tjeneste.I Polen beder en gammel kontakt fra den kolde krigs tid om CIA´s hjælp i en stor sag. Til gengæld tilbyder kilden, der kun kendes under navnet Kællingen, oplysninger om mordet på en højtstående russisk efterretningsofficer.

Find bogen her
#2

Hofnarren i Murmansk

129,95 DKK

To mænd krydser samtidig polarcirklen. Den ene er CIA-agenten Jan Jordi Kazanski, den anden en gådefuld russer, der lader sig smugle til Murmansk i en dansk lastvogn. I den russiske atomflådehavn er et højspændt spil mellem flere landes efterretningstjenester sat i gang af en ishavsfiskers makabre fangst: en afhugget, tatoveret arm, der leder CIA på sporet af fældende beviser på illegal dumpning af atomaffald i Barentshavet.

Find bogen her
#3

Ulven i Banja Luka

129,95 DKK

Da CIA-agenten Jan Jordi Kazanskis kæreste Ewa forsvinder sporløst på Balkan, presses han af Krigsforbrydertribunalet i Haag til at overtage hendes mission. Kazanski skal opspore en mytisk skikkelse i den serbiske underverden ved navn Kurjak - Ulven - og tvinge ham i vidneskranken.

Find bogen her