Bog & idéBøger

Kim Faber og Janni Pedersen bøger rækkefølge

Kim Faber & Janni Pedersen

Kim Faber & Janni Pedersen er både ægtepar og forfatterpar. De debuterede som krimiforfattere i 2019 med udgivelsen af Vinterland. Kim Faber er tidligere journalist på Politiken som blandt andet nyheds- og kulturreporter. Janni Pedersen er ligeledes journalist og har blandt andet været tilknyttet Dags Dato, Station 2 og TV 2 News. Hendes viden om politiets arbejde og kriminalsager tilføjer en autenticitet til bøgerne. Sammen skaber Kim Faber og Janni Pedersen krimier, der er både spændende og realistiske. Deres bøger er fyldt med intense plot, uforudsigelige twists og dybtgående karakterer, der vil holde dig fanget fra start til slut. Kim Faber og Janni Pedersen er særligt kendt for deres serie om politikommissær Martin Juncker og hans makker Signe Kristiansen.

Om Juncker-serien af Kim Faber og Janni Pedersen

Serien om politikommissær Martin Juncker og hans makker Signe Kristiansen er et must-read for alle krimielskere. Serien startede med udgivelsen af ”Vinterland” i 2019, og siden er der kommet flere bøger til. Du bliver som læser draget ind i et virvar af spændende kriminalsager og gennemgående karakterudvikling. Hver bog er en selvstændig historie, men forfatterne formår at binde trådende sammen på en imponerende måde. Du vil blive overrasket, chokeret og forbløffet, når det går op for dig, hvor meget mere der er at opdage og afsløre i hver eneste bog.

Kim Faber og Janni Pedersens skrivestil er flydende og medrivende, hvilket gør det svært at lægge bøgerne fra sig. Deres evne til at beskrive stemninger og skabe intense scener vil næsten få dig til at føle, at du selv er en del af handlingen. Du vil føle spændingen, frygten og håbet på samme måde som hovedpersonerne i Juncker-serien. Denne serie er ikke kun en samling af spændende krimibøger, men også en dybdegående udforskning af menneskets mørke side og de valg, vi er nødt til at træffe i livet. Forfatterne formår at skabe komplekse karakterer, der på én gang er både sårbare og stærke, og denne kompleksitet gør dem utroligt troværdige og interessante at følge med i.

Rækkefølgen på Juncker-serien af Kim Faber og Janni Pedersen

  1. Vinterland (2019)
  2. Satans sommer (2020)
  3. Kvæler (2021)
  4. Skyggeriget (2022)

Vinterland

79,95 DKK

Politikommissær Martin Juncker er blevet forflyttet til den lille provinsby Sandsted. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i København, da en stor eksplosion rammer et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for efterforskningen, men sporene ender hurtigt blindt. Vinterland er en skarp kriminalroman om et Danmark, der er ved at fryse til.

Læs mere
#2

Satans sommer

79,95 DKK

Kendte Forsvarets Efterretningstjeneste på forhånd til det frygteligt terrorangreb imod København?  Graverjournalist Charlotte Junckersen får et tip, men møder modstand, bl.a. fra sin mand, Martin. Satans sommer er andet selvstændige bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen.

Læs mere
#3

Kvæler

79,95 DKK

Kvæler er en oprivende og højaktuel krimi om hævn, ondskab og dødsangst og er tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.

Læs mere
#4

Skyggeriget

199,95 DKK

Faber & Pedersen er tilbage med deres fjerde Juncker-krimi. En ulykke på Nordjyllandsværket, viser sig at være et angreb. En radikal organisation tager skylden. Danmark er ramt af sit første tilfælde af klimaterror.

Læs mere