Bog & idéBøger

Michael Katz Krefeld bøger rækkefølge

Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld (f. 1966) er en dansk forfatter, der er kendt for sine spændende og velskrevne krimier. Michael Katz Krefeld debuterede i 2012 med romanen ”Før stormen” og har sidenhen udgivet flere andre krimier, der ofte centrerer sig omkring efterforskeren Ravn. Tidligere har Michael Katz Krefeld leveret manuskripter til bl.a. ”Nicolaj & Julie” samt ”Nynne”, men det er dog primært inden for krimigenren, han har sat sit aftryk. Michael Katz Krefelds bøger er solgt til udgivelse i mere end 20 lande, og han har planer om at skrive i alt 10 bøger om efterforskeren Ravn. Hans skrivestil fokuserer på spænding, karakterudvikling og komplekse plot-elementer, der holder læseren engageret. Foto: Ditte Capion

Rækkefølgen på Ravn-serien af Michael Katz Krefeld

Serien om Ravn er en populær dansk krimiserie, som følger den tidligere efterforsker Thomas Ravnsholdt, der ofte blot kaldes ”Ravn”, og som nu arbejder som privatdetektiv. Serien om Ravn af Michael Katz Krefeld er kendt for sin intense spænding, komplekse plot og karakterdrevne fortællinger.

Ravn er en karismatisk, intelligent og gådefuld person med en fortid som politiefterforsker. Efter en traumatisk begivenhed beslutter han at forlade politiet og starte sit eget private efterforskningsfirma. Ravn er kendt for sin evne til at se forbi overfladen og opdage detaljer, som andre overser. Hans personlige dæmoner og udfordringer giver dybde til karakteren og påvirker hans tilgang til efterforskningen. Serien om Ravn kredser om forskellige kriminalsager, hvor Ravn agerer som uofficiel efterforsker. Hver bog præsenterer en ny sag, der ofte involverer komplekse mysterier, mørke hemmeligheder og uforudsigelige twists. Samtidig udforsker Ravn bøgerne temaer som skyld, retfærdighed, moral og konsekvenser af fortidens handlinger.

Rækkefølgen på bøgerne i Ravn-serien:

 1. Afsporet (2013)
 2. Savnet (2014)
 3. Sekten (2015)
 4. Dybet (2016)
 5. Pagten (2017)
 6. Skytsengel (2019)
 7. Imperiet (2021)
 8. Terminalen (2023)

Ravn-serien

Første bog i serien om Thomas "Ravn" Ravnsholt udkom i 2013.
Terminalen
STAERKPRIS
TerminalenMichael Katz Krefeld
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Terminalen
Imperiet (Ravn-serien nr. 7)
Imperiet (Ravn-serien nr. 7)Michael Katz Krefeld
129,95 DKK
Hæftet
(91)
Imperiet (Ravn-serien nr. 7)
Skytsengel (Ravn-serien nr. 6)
Skytsengel (Ravn-serien nr. 6)Michael Katz Krefeld
129,95 DKK
Paperback
(82)
Skytsengel (Ravn-serien nr. 6)
Pagten
Pagten (Ravn-serien nr. 5)Michael Katz Krefeld
129,95 DKK
Paperback
(81)
Pagten (Ravn-serien nr. 5)
Dybet (Ravn-serien nr. 4)
Dybet (Ravn-serien nr. 4)Michael Katz Krefeld
129,95 DKK
Paperback
(82)
Dybet (Ravn-serien nr. 4)
Sekten
Sekten (Ravn-serien nr.3)Michael Katz Krefeld
129,95 DKK
Paperback
(83)
Sekten (Ravn-serien nr.3)
Savnet (Ravn-serien nr.2)
Savnet (Ravn-serien nr.2)Michael Katz Krefeld
129,95 DKK
Paperback
(76)
Savnet (Ravn-serien nr.2)
Afsporet (Ravn-serien nr. 1)
Afsporet (Ravn-serien nr. 1)Michael Katz Krefeld
129,95 DKK
Paperback
(77)
Afsporet (Ravn-serien nr. 1)

Cecilie Mars-serien af Michael Katz Krefeld

Serien om Cecilie Mars af Michael Katz Krefeld er en intens og spændingsfyldt række af krimier, der vil holde dig på kanten af stolen. Hovedpersonen i serien, Cecilie Mars, er en kontroversiel politikommissær, der navigerer i et ekstremt maskulint miljø og konstant udfordrer grænserne.

I ”Mørket kalder” følger vi Cecilie Mars, da hun kæmper for at opklare en række brutale mord, der fører hende dybt ind i en verden af korruption og dødbringende hemmeligheder. Seriens anden bog, ”Nattens udyr” tager læseren med på en dyster rejse, hvor Cecilie Mars forsøger at finde en seriemorder, der hærger byen, men hun er oppe imod en modstander, der er lige så intelligent og farlig som hende selv. I den sidste bog i serien, ”Bødlernes daggry”, bliver Cecilie Mars konfronteret med sin egen fortid, da hun står over for en brutal morder, der har personlige forbindelser til hendes tidligere liv.

Michael Katz Krefeld formår at skabe en dybtgående karakter i Cecilie Mars, der fascinerer og udfordrer læserne på mange måder. Hendes komplekse personlighed, hendes evne til at træffe kontroversielle beslutninger og hendes konstante jagt på retfærdighed gør hende til en både elsket og kontroversiel hovedperson. Serien om Cecilie Mars udforsker politiske og sociale spørgsmål og udfordrer den politiske korrekthed. Michael Katz Krefeld formår at skabe et mørkt og tempofyldt univers, der vil holde dig fanget fra start til slut.

Rækkefølgen på Cecilie Mars bøgerne:

 1. Mørket kalder (2018)
 2. Nattens udyr (2020)
 3. Bødlernes daggry (2023)

Michael Katz Krefeld
Cecilie Mars-serien

Mørket kalder

129,95 DKK

Cecilie Mars træffer et fatalt valg, der får vidtrækkende konsekvenser. Det er blevet overvåget og filmet, og nu truer en anonym person med at afsløre alt, hvis hun ikke følger hans skræmmende agenda.

Læs mere
#2

Nattens udyr

129,95 DKK

En række bestialske kvindedrab ryster Danmark og sætter ild til nettet og medierne. Drabene fører tilbage til en gammel voldtægtssag, som samler en gruppe mænd med en indædt vrede mod kvinder. I sin efterforskning kommer politikommissær Cecilie Mars på sporet af et hemmeligt selskab.

Læs mere
#3

Bødlernes daggry

249,95 DKK

En gal drabsmand myrder kvinder for at indlemme dem i sin syge samling. Cecilie Mars er udnævnt til drabschef, og sagen bliver den første, hun skal løse. Men hun modarbejdes af stærke kræfter …

Læs mere