Bog & idéBøgerTop 10 bøger

Top 10 bøger

Vi ser tilbage på bogåret 2023

Syv m2 med lås
BESTSELLERSTAERKPRIS
Syv m2 med låsJussi Adler-Olsen
209,95 DKK
Hæftet
(303)
Syv m2 med lås
Airfryer-grundbogen
BESTSELLERSTAERKPRIS
Airfryer-grundbogenBritt Andersen
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Airfryer-grundbogen
Atlas - Historien om Pa Salt
Atlas - Historien om Pa SaltLucinda Riley
349,95 DKK
Indbundet
(261)
Atlas - Historien om Pa Salt
Vanedyr
BESTSELLERSTAERKPRIS
VanedyrNicklas Brendborg
259,95 DKK
Indbundet
(4)
Vanedyr
Den fantastiske bus
BESTSELLERSTAERKPRIS
Den fantastiske busJakob Martin Strid
449,95 DKK
Indbundet
(13)
Den fantastiske bus
Lysets våben
Lysets våbenKen Follett
399,95 DKK
Indbundet
(40)
Lysets våben
100 nemme retter
BESTSELLER
100 nemme retterLiv Martine & Simone Thorup Eriksen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
100 nemme retter
Holms airfryer 4ever
STAERKPRIS
Holms airfryer 4everClaus Holm
229,95 DKK
Hardback
(0)
Holms airfryer 4ever
Jas & Mika - Kærlighed ved første klik
BESTSELLERSTAERKPRIS
Jas & Mika - Kærlighed ved første klikSofie Boysen
169,95 DKK
Indbundet
(2)
Jas & Mika - Kærlighed ved første klik
mummum - airfryer
BESTSELLERSTAERKPRIS
mummum - airfryerAmanda Juul Jensen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
mummum - airfryer

Top 10
Krimi

Krimi og spænding

Dyk ned i vores store udvalg af hårrejsende, uforudsigelige, og uhyggelige bøger, der både involverer hårdkogte kriminelle, frygtløse journalister i jagten på sandheden, og retfærdighedssøgende detektiver.

Se top 10
Kvinde læser bog

Skønlitteratur

Hos Bog & idé finder du den gode historie – vi byder på alt inden for den skønlitterære genre; romaner, noveller, digte, humoristiske og skarpe indslag til din daglige læsning. Find alt hvad hjertet begærer inden for fiktionens verden.

Se top 10
Biografier

Biografi

Biografier og erindringer i bogform kan noget, som intet andet medie kan. Biografierne lader dig komme helt ind under huden på folk, hvor du kan mærke, hvad hovedpersonen tænker, føler og oplever.

Se top 10
Engelske bøger

Engelske bøger

Der er rigtig mange gode ting ved at læse bøger på et fremmedsprog. Når du læser på f.eks. engelsk, får du opfrisket det engelske sprog, som nemt kan gå tabt i det daglige, hvis du ikke får det brugt til hverdag. Samtidig kan bøgerne også hjælpe med at udvide dit engelske ordforråd og styrke dine læseevner.

Se top 10
Top 10 business

Business & økonomi

Hver måned opdaterer vi listen med vores Top 10 indenfor business og økonomi. Listen herunder viser den seneste top 10.

Se top 10
Kogerbøger

Kogebøger

Spis dig glad og mæt i mad fra de bedste kogebøger hos bog & idé, og lad ikke hverdagen sætte grænser for hvad du sætter på middagsbordet.

Udforsk udvalget
Erotiske bøger spot

Erotiske bøger

Er du på jagt efter bøger om erotik, kærlighed og parforhold? Så tjek vores top 10-liste over erotiske bøger 2024 ud. Der er noget for enhver smag, så uanset om du leder efter erotisk romantiske romaner, hede sexnoveller eller inspirationsbøger.

Se top 10

Børnebøger

Børnebøger

Introducér dine børn for den fantastiske, spændende, finurlige og fascinerende oplevelse, der opstår ved at læse og dykke ned i en god bog og forunderlige universer. Oplev hvordan tid og sted forsvinder, og det eneste, der eksisterer, er det spændende univers forfatteren har skabt.

Se top 10
Bøger til 7. klasse

Ungdomsbøger

Der findes et væld af spændende bøger skrevet til den yngre generation af læsere. De unge mennesker kan relatere til karaktererne i bøgerne fordi de selv er på samme alder. Tit behandler bøgerne nogle af de temaer, som man som ung går og tumler med – den første kærlighed, skænderier med forældrene, venskab og fjendskab med klassekammeraterne osv.

Se top 10
Rækkefølge fantasy

Fantasy for unge

Fantasy bøger er en spændende og fængslende genre, der har tiltrukket læsere i årtier. Fra J.R.R. Tolkiens episke "Ringenes Herre"-serie til George R.R. Martins dystre "Game of Thrones"-serie, er fantasy bøger kendt for deres komplekse verdener, rige karakterer og forbløffende historier.

Se top 10

Kongeord

219,95 DKK

I denne bog fortæller Danmarks nye konge med egne ord om sine tanker og overvejelser bag kongeordet. Om sit forhold til kongerækken, danmarkshistorien, kristendommen og rigsfællesskabet. Om familien, ægteskabet og rejsen gennem livet – fra ung, modstræbende kronprins til moden mand, familiefar og monark.

Læs mere
#2

Den fantastiske bus

449,95 DKK

Gør dig klar til en rejse med "Den fantastiske bus"! En storslået fortælling til alle aldre. Et roadtrip gennem utrolige landskaber, ud i stratosfæren og videre til sagnlandet Balanka for at redde lille Timo. Ekstra stort format H30 x B38 cm.

Læs mere
#3

De bedste familier

249,95 DKK

En fortælling, der med episk vingefang, detaljerigdom og menneskelig indsigt, kaster lys over et fascinerende stykke danmarkshistorie.

Læs mere
#4

Airfryer-grundbogen

229,95 DKK

Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryer-dronning. "Aifryergrundbogen" er den ultimative guide til alle, der skal i gang med at bruge en airfryer, og indeholder mere end 100 opskrifter.

Læs mere
#5

Øvelser i mørke

259,95 DKK

Øvelser i mørke er en hård og poetisk roman om kvindeliv. En fortælling om venskab og vold, om at slutte kreds i kærlighed, afmagt og trods og endelig sige sine sandheder højt. Og om at komme overens med sin historie – på helt egne præmisser.

Læs mere
#6

Samsam

259,95 DKK

I seks år sidder Ahmed Samsam fængslet med en dom som terrorist for Islamisk Stat. I virkeligheden har han været agent for de danske efterretningstjenester, der vil forebygge terrorangreb i Danmark. Anholdelsen af ham bliver begyndelsen på en af de største efterretningsskandaler i nyere tid.

Læs mere
#7

Syv m2 med lås

209,95 DKK

I Afdeling Q-seriens længe ventede finale er verden vendt på hovedet. De gode viser sig som onde, de onde som gode, og ofrene som de stærkeste.

Læs mere
#8

Vand til blomster

229,95 DKK

Udråbt til en af de smukkeste romaner i verden. En stemningsfuld og medrivende fortælling om en kvinde, som tror på lykken. Fuld af poesi, varme og eftertænksomhed.

Læs mere
#9

HjerneRo

249,95 DKK

"HjerneRo" handler i al sin enkelthed om at tænke mindre. Om at give slip på bekymringer, tankemylder og overtænkning.

Læs mere
#10

Snydt ud af næsen

229,95 DKK

Snydt ud af næsen handler om reglerne og vilkårene i et lille lokalsamfund. Om små og store uheld. Om fædre og sønner og maskulinitet. Om at være som ”snydt ud af næsen” på sine forældre, og om at høre til – og ikke høre til – på et sted.

Læs mere
Top 3 streamingtitler januar 2024

Nok Danmarks bedste pris på ubegrænset lytning

For dig der elsker lydbøger på dansk | Lyt ubegrænset uden binding til over 33.000 lydbøger – også de helt nye! | Kun 89 kr./ måneden

Prøv 14 dage gratis

Top 10 bøger

Er du på jagt efter din næste gode læseoplevelse? Hvert år udgives der massevis af nye bøger inden for alle genrer, og det kan derfor være lidt af en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte, og hvilke bøger man skal læse. Vi har hjulpet dig lidt på vej og har her på siden lavet en samlet oversigt over de 10 mest populære bøger inden for hver genre.

Bøger du skal læse

Hvilke bøger skal man bare læse? Få svaret her ved at se vores top 10 inden for forskellige genrer:

 

Det betyder med andre ord, at du først skal afgøre med dig selv, om du er på udkig efter en god krimi, gode bøger til unge, en ny kogebog eller noget helt fjerde. Når du har bestemt dig for en genre, kan du nemt klikke dig ind og se en samlet liste over de 10 mest populære bøger i kategorien. På den måde har du en god inspirationskilde i form af alle vores aktuelle bestsellere og mest populære bøger lige ved hånden, så det er nemt for dig at finde din næste læseoplevelse i det store udvalg. Hvis du er på udkig efter de nye udgivelser, kan du her se udvalget af nye bøger 2024. Du kan også finde vores anbefaling til din næste bog i form af Månedens Læseoplevelse.

Mangler du inspiration til en gave eller blot er i tvivl om, hvilken bog du selv skal kaste dig over som den næste, så er vores udvalg af bøger i top 10 listen et rigtig godt sted at starte. Gå på opdagelse i de populære og nye bøger i vores sortiment, hvor du med garanti finder en bog for dig, uagtet om du er på udkig efter medrivende biografier, hårrejsende krimier eller romantiske og fængende romaner.

Vi opdaterer løbende listen med bøger i top 10, så du hele tiden kan være up to date med de bedste bøger 2024 og hvad der rører sig inden for din yndlingsgenre. Tag et kig rundt på siderne og find de 10 stærke læseoplevelser, du ikke må gå glip af.