Bog & idé

Bog & idé - Kolding Storcenter

Bog & idé - Kolding Storcenter

Skovvangen 42
6000 Kolding
Gratis levering til butik
Se rutevejledningTlf: 75363000[email protected]
Åbningstider
Man. - Fre.10.00 - 20.00
Lør. - Søn.10.00 - 17.00
Late Night 31. marts10.00 - 22.00
Skærtorsdag 6. april LUKKET
Langfredag 7. april LUKKET
Påskedag 9. april LUKKET
2. Påskedag 10. april LUKKET
Store Bededag 5. maj LUKKET
Kr. Himmelfartsdag 18. maj LUKKET
Pinsedag 28. maj LUKKET
2. Pinsedag 29. maj LUKKET
Grundlovsdag 5. juni LUKKET

Bog & idé - Kolding Storcenter

Velkommen til Bog & idé i Kolding Storcenter!

Vi åbnede vores boghandler ved Kolding Storcenters hovedindgang i april måned 2017, og siden da har vi serviceret og vejledt en masse glade kunder. 

I vores boghandel i Kolding Storcenter finder du altid et kæmpe udvalg af bøger, samt masser af andre spændende varer. Vi gør altid vores bedste, for at kunderne får en god oplevelse, og vi er klar med gode råd og vejledning uanset, om du er på udkig efter din næste læseoplevelse, skal købe ny skoletaske til dit barn, eller blot mangler den helt rigtige kuglepen.

I vores store butik har du mulighed for at gå på opdagelse blandt tusindvis af skønne bøger indenfor et hav af genre. Vi har et stort udvalg af populære brætspil, og hvis du er på jagt efter den rette skoletaske og det smarte penalhus, så finder du et bredt udvalg af populære mærker som JEVA, LEGO og ergobag. I vores skrivebar finder du alt hvad du skal bruge inden for skriveredskaber, og vi har masser af kontorartikler og hobby ting.  

Hos Bog & idé Kolding Storcenter kan du møde:

Maria: Har været i branchen i mange år, og har et bredt kendskab til de forskellige boggenrer, og er selv ret glad for koge- og havebøger, samt krimier. Hun har stor viden omkring skoletaskerne og deler glædeligt ud af sin viden, således at du kommer hjem med den rigtige taske til dit barn.

Pernille: Er en rigtig bogpige. Hun interesserer sig meget for fantasy, ungdomsbøger, samtidsromaner og autofiktion, og så har hun fingeren på pulsen på de engelske bøger. Hun er glad for brætspil og kan helt sikkert komme med en god anbefaling til dit næste spil.

Gitte: Er en rigtig læsehest og ved en masse om lovebooks, krimier og ungdomsbøger. Ligeledes har hun en stor viden omkring printerpatroner og papirvarerne.

Uschi: Ved stort set alt om kontor og papirvarerne. Hun læser masser af krimier, og kan komme med gode anbefalinger inden for børnebogsgenren.

Maja: Er elev hos Bog & idé, og er vild med at læse, og kan komme med anbefalinger indenfor alt lige fra børnebøger til krimier. Hun har en stor viden om skoletaskerne og deres funktion, og er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige skoletaske eller rygsæk.

Du har altid mulighed for at bestille dine varer på forhånd via hjemmesiden og hente dem hos Bog & idé Kolding Storcenter, og vi tilbyder altid 365 dages byttegaranti.  

Vi glæder os til at se dig i butikken.