Bog & idéSpil

Spil

494 produkter
494 produkter
Partners Duo
Partners DuoBrætspil
199,95 DKK
(0)
Partners Duo
UNO
UnoSpillekort
99,95 DKK
(1)
Uno
DET DÅRLIGE SELSKAB ORIGINAL
SEND SOM GAVE
Det dårlige selskab originalBrætspil
299,95 DKK
(3)
Det dårlige selskab original
SEQUENCE
SEND SOM GAVE
AARTIETSSPILOGSTAERKPRIS
SequenceBrætspil
199,95 DKK
(8)
Sequence
Partners
SEND SOM GAVE
STAERKPRIS
PartnersBrætspil
179,95 DKK
(1)
Partners
Backgammon kuffert
SEND SOM GAVE
Backgammon kuffertBrætspil
269,95 DKK
(0)
Backgammon kuffert
SPILLEKORT HANDA LILLEBROR 333
Spillekort handa lillebror 333Spillekort
29,95 DKK
(1)
Spillekort handa lillebror 333
Monopoly Super electronic banking
Monopoly Super electronic bankingBrætspil
299,95 DKK
(0)
Monopoly Super electronic banking
Bezzerwizzer Timeline
Bezzerwizzer TimelineBrætspil
299,95 DKK
(0)
Bezzerwizzer Timeline
BINGO SPIL MED TROMLE
Bingo spil med tromleBrætspil
129,95 DKK
(0)
Bingo spil med tromle
HVEM I DETTE RUM
Hvem i dette rumBrætspil
149,95 DKK
(0)
Hvem i dette rum
What Do You Meme
What Do You Meme Brætspil
349,95 DKK
(0)
What Do You Meme
REALITY CHECK
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Reality checkBrætspil
99,00 DKK199,95 DKK
(0)
Reality check
UNO FLIP
Uno flipSpillekort
99,95 DKK
(2)
Uno flip
Wacky Wonders 120 ord
Wacky Wonders 120 ordBrætspil
99,95 DKK
(0)
Wacky Wonders 120 ord
YATZY BLOK A6 3-PAK
Yatzy blok A6 3-pakRafle
29,95 DKK
(0)
Yatzy blok A6 3-pak
TØSEMIDDAG
TøsemiddagBrætspil
149,95 DKK
(0)
Tøsemiddag
Vildkatten My First
Vildkatten My FirstBrætspil
199,95 DKK
(0)
Vildkatten My First
Spejle Æg
AARETSBOERNESPIL
Spejle ægBrætspil
99,95 DKK
(0)
Spejle æg
KORTBLANDER AUTOMATISK
KUN I BUTIK
Kortblander automatiskSpillekort
99,95 DKK
(0)
Kortblander automatisk
RAFLEBÆGER KÆRNELÆDER NATUR
Raflebæger kærnelæder naturRafle
49,95 DKK
(0)
Raflebæger kærnelæder natur
Terninger 12 Stk. I Æske
Terninger 12 stk. i æskeRafle
29,95 DKK
(0)
Terninger 12 stk. i æske
Partners+ (plus)
SEND SOM GAVE
STAERKPRIS
Partners+ (plus)Brætspil
229,95 DKK
(0)
Partners+ (plus)
Small Talk - big questions
Small Talk Big Questions DatenightBrætspil
99,95 DKK
(1)
Small Talk Big Questions Datenight
MONOPOLY CHEATERS EDITION
Monopoly cheaters editionBrætspil
199,95 DKK
(0)
Monopoly cheaters edition

Brætspil

Hyg dig med et sjovt brætspil sammen med familie og venner.

Her på siden har vi samlet alle vores spil, puslespil og brætspil således, at du har et overblik over de endeløse muligheder. Du kan kaste dig ud i et af de klassiske spil så som Skak eller Settlers fra Catan, eller hvad med et sjovt quizspil hvor du kan blive klogere på både dig selv og dine venner? Så er Ego spillet måske noget for dig.

Til dem der foretrækker at slappe af og fordybe sig, anbefaler vi et puslespil. Det kan være sjovt for både børn og voksne.

Hos Bog & idé finder du både quizspil, terningspil, puslespil, brætspil, kortspil og spil for børn, så der skulle være en god chance for at vi har et spil der falder i din smag, vi har nemlig alt fra Matador til Afrikas Stjerne og Backgammon. Her finder du alle de populære spil samlet et sted og vi har ofte et godt spil på tilbud. Så bestil dit brætspil online og hent det i en af vores butikker, få det leveret hjem til dig selv ellesend det som en gave fra vores gaveshop.

Familie brætspil

De seneste år har brætspillene fået en kæmpe renæssance. Verden af spil er efterhånden uendelig, og her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af spil, som hele familien kan være med til at spille, lige fra brætspil for voksne, brætspil for børn og spil til hele familien. 

Uanset om du foretrækker at tænke taktisk, quizze om de kendte og kongelige, afkode modstanderens hints og gerninger eller huske hvilke brikker der er i spil, så har vi et brætspil der vil falde i din smag. Familiebrætspil er et utrolig godt samlingspunkt for både unge og voksne, familie og venner, da man kan hygge sig i fællesskab og have det sjovt uden brug af sociale og digitale medier. Spil handler om at få nogle gode oplevelser sammen, mens man er godt underholdt. 

Et spil hvor der ikke følger den helt store regelbog med, som kan spilles af hele familien og garanterer underholdning, er et spil som Twister en sikkerhed for at I får rørt jer og er underholdt. Eller hvis man bare er til en simpel omgang Yatzy er det vigtigt at have en blok så man kan holde styr på pointene. 

Strategispil

Hvis du foretrækker de spil, hvor du skal tænke fremad og være et skridt foran modstandere, så skulle du prøve et spil skak. Skak er en gammel klassiker, som sætter hovedet på prøve, og som kræver, at du bruger dine taktiske og strategiske evner. Stratego er et andet underholdende strategispil, hvor din hukommelse sættes på prøve, og hvor held spiller en vis rolle. Strategibrætspil fås i mange niveauer, der passer til alt fra familien til den hardcore brætspiller.

Brætspil børn

Brætspil børn kategorien vil med sikkerhed give dine børn nogle gode spiloplevelser, hvor de kan samles med deres venner og udfordre hinanden i alverdens spil.

Brætspil til børn er et godt alternativ til legetøj, for her kan børnene lære at spille på lige vilkår med andre, de kan blive udfordret, og de kan naturligvis også more sig, og have det sjovt med venner og familie. Et af de rigtig populære børnebrætspil er Afrikas stjerne, som går ud på at jage en stor diamant tværs over det afrikanske kontinent – man skal være forberedt på lidt af hvert. Et andet spil, der med sikkerhed vil blive et hit hos de mindste, er Vildkatten, som er et iagttagelsesspil hvor du skal være hurtig og opmærksom. Spillet er ikke kun sjovt, det er også udfordrende, og så kan spillet være med til at styrke dit barns opfattelsesevne og koncentration. Ligeledes gør det sig gældende med huskespil – her styrker du dit barns evne til at genkende billeder og huske, hvor de ligger. Tag et kig på alle vores børnespil her

Quizspil

Er du vild med quizspil? Så prøv et af alle vores Bezzerwizzer spil. Spillet findes i mange forskellige udgaver, så der er med garanti en kategori, du ved en masse om. Imponer dine naboer med din viden om mad og drikke, vind over dine børn i viden om de kendte, eller udfordrer dine veninder i viden om berømte romancer. Bezzerwizzer giver virkelig mulighed for at udfolde din store viden om diverse emner, og sætte dine medspillere til vægs.

Er i mere til et quizspil der går hurtigt, og som omhandler et specifikt emne? Så tag et kig på vores Quickie spil. De grænser om forskellige udvalgte emner, og giver jer mulighed for at dyste på jeres viden om f.eks. sport, fun facts og kino. Spillene kommer i en fin lille æske, som er nem at have med på rejsen, på den lange togtur, eller en tur i sommerhus. 

Bezzerwizzer og Hint

Bezzerwizzer kan også byde på det underholdende spil HINT. I dette spil skal du forsøge at få dine holdspillere til at gætte hvad du mimer, nynner, tegner eller taler om via hints. Men pas på, for der er altid ord som dine holdspillere ikke må gætte. Der er masser af sjove kategorier som skal gættes, og du er garanteret et godt grin. I rød HINT er to af kategorierne skiftet ud, og du skal således lave lyde, og figurer, sammen med de to klassiske kategorier mime og tale. Kategorierne er finurlige og du skal tænke kreativt. Samtidig gælder det om at være hurtig, for holdet har kun 90 sekunder til at gætte de 5 ord. 

Se vores udvalg af Bezzerwizzer spil her

Brætspil voksne

Når I skal samles til en hyggelig aften i hinandens selskab, så er det helt oplagt at finde de gode spil frem. Brætspil voksne kategorien indeholder et stort udvalg af underholdende spil, som nok skal sikre jer en sjov og måske udfordrende aften.

Du kan både brillere med og udvide din paratviden, når du spiller quizspil. Der er altid mulighed for at lære noget spændende nyt fra verden omkring os, og samtidig kan du måske blive overrasket over, hvor almen og alsidig en viden dine venner og familie har om diverse emner.

Voksenspil er altid ekstrasjove, når de skal spilles i hold – her kan vi anbefale Partners, som er en udvidet udgave af Ludo, hvor man spiller sammen to-og-to, hvor det handler om i fællesskab at nå i mål. 

Med spillet Det dårlige selskab er i garanteret underholdning for alle pengene, når det handler om at lave komiske, akavede og absurde scenarier ved at kombinere spillets kort og dermed skabe overraskende sætninger. Alle voksne kan være med og der er ingen rigtige eller forkerte svar. Se vores store udvalg af voksenspil her.

Brætspil med fordybelse

Har du brug for en rolig stund, hvor du kan fordybe dig og lukke verden ude? Eller orker du ikke at læse spilleregler igennem inden du kan gå i gang? Så læg et puslespil. Det eneste det kræver er plads til at arbejde, og så kan du gå i gang med at samle et smukt motiv. Til dem der ønsker en puslespilsudfordring, har vi nogle flotte puslespil med 1000 brikker. Hvis det virker som en lidt for stor udfordring, så start ud med den halve størrelse og vælg et puslespil med 500 brikker. Leder du efter et puslespil der egner sig særligt godt til børn, så har vi masser af søde motiver.

Brætspilspriser varierer meget og her hos Bog & idé finder du spil i forskellige prisklasser. Hvis du er på jagt efter et af de billige brætspil, så kan vi anbefale klassikeren Ludo- et rigtig familiehyggespil, hvor både store og små kan være med. 

Bedste brætspil

Hos Bog & idé finder du nogle af de bedste brætspil på markedet. Vi har masser af sjove spil, som I kan hygge jer med. Få jer et godt grin med sjove spil som Hvem er Hvem, bliv udfordret med Tegn og Gæt spillet, forsøg at bygge noget stort op med spillet Catan. Du kan også forsøge at købe det hele i Monopolyspillet, eller blokere for modstanderens brikker i et godt gammeldags slag kryds og bolle. Og hvem husker ikke Kalaha og Klodsmajor– begge underholdende og forholdsvis simple at spille, så både børn og voksne kan være med. 

Hvilke der er de bedste brætspil, kommer selvfølgelig an på dem der spiller, men uanset hvilken type spil du foretrækker, så finder du et stort udvalg her på siden. Lad dig friste af det varierede udvalg og gør dig klar til at dyste i diverse quizspil, strategispil og andre af de bedste brætspil.

Brætspillets historie

Brætspillets historie strækker sig mange tusind år tilbage, hvor man i Mellemøsten og Egypten har fundet udgravninger, der viser, at datidens mennesker spillede forskellige spil, der minder om det vi i dag kalder brætspil.

Det bedst sælgende brætspil; Monopoly, blev opfundet af Charles Darrow, som i 1935 fik patent på spillet, og siden har mange – store som små – nydt at spille Monopoly. Spillet kendes også under navnet Matador i Danmark. Verden af brætspil har været i rivende udvikling og særligt i nyere tid har mange nye spillere entreret markedet, med sjove, udfordrende og hyggelige spil, som samler familie og venner. Tag et kig på vores store udvalg, og find dit næste brætspil her på siden.

Er du mere til puslespil, så tag et kig på vores store udvalg af puslespil her.