Bog & idéSpil

Bezzerwizzer spil

11 produkter
11 produkter
Bezzerwizzer Timeline expansion
Bezzerwizzer Timeline expansionBrætspil
99,95 DKK
(0)
Bezzerwizzer Timeline expansion
Bezzerwizzer Timeline
Bezzerwizzer TimelineBrætspil
299,95 DKK
(0)
Bezzerwizzer Timeline
HINT JUNIOR
Hint juniorBrætspil
199,95 DKK
(1)
Hint junior
HINT
HintBrætspil
399,95 DKK
(3)
Hint
HINT Go
HINT GoBrætspil
129,95 DKK
(0)
HINT Go
BEZZERWIZZER ORD
Bezzerwizzer ordBrætspil
449,95 DKK
(1)
Bezzerwizzer ord
Bezzerwizzer original
Bezzerwizzer originalBrætspil
399,95 DKK
(2)
Bezzerwizzer original
BEZZERWIZZER FAMILIE
Bezzerwizzer familieBrætspil
449,95 DKK
(2)
Bezzerwizzer familie
Rød HINT
Rød hintBrætspil
369,95 DKK
(1)
Rød hint
Setup
Setup Brætspil
199,95 DKK
(0)
Setup
So Many Clues
So Many CluesBrætspil
279,95 DKK
(0)
So Many Clues

Sådan spiller du de populære spil

Populære spil fra Unbox Now

7 WONDERS
7 wondersBrætspil
419,95 DKK
(0)
7 wonders
Bezzerwizzer original
Bezzerwizzer originalBrætspil
399,95 DKK
(2)
Bezzerwizzer original
Carcassonne
Carcassonne nordicBrætspil
299,95 DKK
(0)
Carcassonne nordic
DIXIT NORDIC
Dixit nordicBrætspil
299,95 DKK
(0)
Dixit nordic
HINT
HintBrætspil
399,95 DKK
(3)
Hint
Pandemic Dk
Pandemic dkBrætspil
249,95 DKK
(0)
Pandemic dk
Splendor Nordic
Splendor nordicBrætspil
299,95 DKK
(1)
Splendor nordic
Ticket to ride Europe
KUN KLIK & HENT
Ticket to ride EuropeBrætspil
299,95 DKK
(1)
Ticket to ride Europe

Bezzerwizzer spil

Bezzerwizzer Studio blev grundlagt af Jesper og Birgitte Bülow i 2006 og er i dag blevet en del af franske Asmodee Group. Bezzerwizzer blev skabt på baggrund af en stor passion for viden, nysgerrighed og leg, og det er i dag endt ud i en stærk produktportefølje af quiz- og selskabsspil, der indtil nu har solgt mere end 3 millioner spil i flere end 10 lande. I udvalget af Bezzerwizzer Studios spil finder du blandt andet spillene Bezzerwizzer og Hint, der er kendt og elsket af mange spilleglade danskere. Herunder kan du finde mere information om de to populære brætspil.

Bezzerwizzer

Bezzerwizzer er det oplagte spil for dig, der elsker at teste din paratviden og dyste mod andre i alverdens kategorier. Bezzerwizzer er et populært quizspil, der tester dig og din viden i alt fra historie og geografi til politik, musik og sport.

I sin oprindelige udformning er Bezzerwizzer et taktisk brætspil, hvor spillerne kan stjæle modstanderens quizkategorier og få point ved at svare på modstanderens spørgsmål. Bezzerwizzer Original består af 5.000 spørgsmål fordelt på 20 kategorier. Du skal derfor ikke være bange for at være med – der er helt sikkert også en kategori, hvor du føler dig på hjemmebane.

Spillet er siden første version blevet udvidet med forskellige varianter med spørgsmål inden for særlige temaer som musik, film, sport og underholdning. Der findes også en kompakt version af spillet uden spilleplade og består således kun af Bezzerwizzer spørgsmål.

Hvad går Bezzerwizzer Original ud på?

Her er to eller flere spillere inddelt i op til fire hold, som skiftes til at svare på spørgsmål inden for alverdens forskellige kategorier. Det handler ikke kun om paratviden, men også om at kunne spille spillet taktisk, da du for eksempel kan bytte dine spørgsmålskategorier med en anden spiller. Du kan satse point og svare på modstanderens Bezzerwizzer spørgsmål, og du har derfor flere muligheder for at påvirke dine vinderchancer. Bezzerwizzer Original kan spilles fra 15 år.

Bezzerwizzer i familie-udgaven

I familieudgaven er der ledetråde til børn, så de kan spille på lige fod med de voksne. Bezzerwizzer Familie er et sjovt og underholdende quizspil for hele familien, hvor I dyster mod hinanden i paratviden.

I Bezzerwizzer Familie er der billeder, som forbinder spørgsmålet med et visuelt element, og det gør spørgsmålene mere konkrete for børnene. Kategorierne er desuden blevet opdateret, og du kan nu også finde en ”hverdags”-kategori og en ”spil og leg”-kategori.

Bezzerwizzer Familie kan spilles fra 10 år og indeholder 2.400 spørgsmål.

Bezzerwizzer Timeline

I Bezzerwizzer Timeline handler det om at placere historiske begivenheder i kronologisk rækkefølge. Du får point for hver rigtig placering på tidslinjen, og undervejs i spillet kan du få ekstra point, hvis du tror, at modstanderen har lagt en begivenhed forkert. Du kan også stjæle deres yndingsbegivenheder – men pas på, de kan gøre det samme mod dig.

Bezzerwizzer Timeline kan spilles af min. 2 spillere fra 10 år

Bezzerwizzer Ord

I Bezzerwizzer Ord bliver I sat over for helt nye udfordringer. Her gælder det om at lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk. Kan du svare på modstanderens spørgsmål, har du undervejs i spillet mulighed for at score ekstra point.

Bezzerwizzer Ord kan spilles af min. 2 spillere fra 15 år.

Hvornår udkom Bezzerwizzer?

Bezzerwizzer er skabt af Jesper Bülow og udkom i 2006.

Året efter indgik Bezzerwizzer et samarbejde med den amerikanske legetøjsproducent Mattel, der lancerede spillet uden for det nordiske marked – bl.a. i USA. Spillet er også udkommet i tyske, norske, svenske og finske udgaver.

Hint

Er du god til at fange et hint? Test dine evner i det populære brætspil Hint – et sjovt og underholdende brætspil, som tilbage i 2014 blev kåret til Årets Voksenspil af Legetøjsbranchens Fællesråd. Hint er stadig et populært brætspil og er en sikker vinder at hive frem til din næste brætspilsaften.

I Hint er reglerne ret simple, og det gælder kort fortalt om, at du skal være god til at gætte, hvad din holdkammerat prøver at fortælle dig, når han eller hun mimer, nynner, tegner og taler sig igennem vidt forskellige emner. Hold hovedet koldt, når du gætter løs, inden timeglasset rinder ud, for der er altid noget, du skal undgå at gætte på for ikke at risikere minuspoint.

Hint kan spilles af minimum 4 spillere fra 15 år.

Hint i den røde udgave

I den røde udgave af Hint kan du glæde dig til at prøve kræfter med to nye discipliner. Foruden de velkendte tale- og mimediscipliner, som du kender fra den hvide udgave, får du her også mulighed for at give hints via lyde og figurer.

Det originale hvide Hint udkom i 2014, mens det røde Hint fulgte i 2017.

Hvad er forskellen på rød og hvid Hint?

Hint spillene i den røde og hvide udgave minder en del om hinanden. Spillereglerne er de samme, og forskellen skal blot findes i kategorierne. I hvid Hint giver du ledetråde i disciplinerne tale, tegne, mime og nynne, mens det i det røde Hint går ud på at tale, mime, lave lyde og figurer.

Hint Junior

Hint Junior er en helt særlig og børnevenlig udgave af det populære brætspil, som gør det muligt for hele familien at samles om Hint spillet. Princippet er det samme som i Hint for voksne, men i juniorudgaven af Hint er spørgsmålene mere børnevenlige, og der er samtidig færre ord pr. kort, der skal gættes.