Bog & idéSpil Børnespil

Børnespil

77 produkter
77 produkter
UNO SKIP-BO
Uno skip-boSpillekort
129,95 DKK
(1)
Uno skip-bo
UNO FLIP
KUN I BUTIK
Uno flipSpillekort
104,95 DKK
(2)
Uno flip
Spejle Æg
Spejle ægBrætspil
109,95 DKK
(0)
Spejle æg
Coco crazy
KUN I BUTIK
AARETSBOERNESPIL
Coco crazyBrætspil
199,95 DKK
(0)
Coco crazy
UNO
UnoSpillekort
99,95 DKK
(1)
Uno
HVAD RIMER
Hvad rimerBrætspil
59,95 DKK
(0)
Hvad rimer
Billedlotteri
BilledlotteriBrætspil
99,95 DKK
(2)
Billedlotteri
Hvem er Hvem?
Hvem er hvemBrætspil
199,95 DKK
(8)
Hvem er hvem
Dobble
DobbleBrætspil
134,95 DKK
(0)
Dobble
GURLI GRIS MUD PARTY
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Gurli gris mud partyBrætspil
60,00 DKK100,00 DKK
(0)
Gurli gris mud party
Fredagsslik
FredagsslikBrætspil
199,95 DKK
(2)
Fredagsslik
Sammensatte ord
Sammensatte ordBrætspil
59,95 DKK
(0)
Sammensatte ord
Ludo 4 Og 6 Mands
Ludo 4 og 6 mandsBrætspil
99,95 DKK
(0)
Ludo 4 og 6 mands
UNO JUNIOR
Uno juniorSpillekort
109,95 DKK
(1)
Uno junior
Vildkatten 300
Vildkatten 300Brætspil
229,95 DKK
(0)
Vildkatten 300
Kaste gris
Kaste grisBrætspil
139,95 DKK
(0)
Kaste gris
Klodsmajor
KlodsmajorBrætspil
219,95 DKK
(0)
Klodsmajor
CATAN JUNIOR
Catan juniorBrætspil
199,95 DKK
(0)
Catan junior
Æsel Spillet
MMSPIL2FOR100
Æsel spilletBrætspil
59,95 DKK
(0)
Æsel spillet
Bingo Spil
Bingo spilBrætspil
99,95 DKK
(2)
Bingo spil
MATADOR JUNIOR
Matador juniorBrætspil
229,95 DKK
(0)
Matador junior
CIRCUIT MAZE
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Circuit mazeBrætspil
209,97 DKK299,95 DKK
(0)
Circuit maze
Plus & minus bingo
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Plus & minus bingoBrætspil
47,97 DKK79,95 DKK
(0)
Plus & minus bingo
Sequence Junior
Sequence JuniorBrætspil
269,95 DKK
(0)
Sequence Junior
Ghost Castle
Ghost CastleBrætspil
249,95 DKK
(0)
Ghost Castle

Børnespil

Er du på jagt efter en gave eller bare lidt ny underholdning til børnene, kan du med fordel gå på opdagelse her på siden, hvor du finder et stort udvalg af de bedste børnespil. Her finder du gode, sjove og lærerige børnespil til selv de mindste i familien, så uanset om du er på jagt efter børnespil 2 år, børnespil 3 år, børnespil 4 år eller børnespil 5 år, finder du det her hos os.

Du behøver derfor ikke længere frygte udbrud som ”hvad skal vi lave?” og ”jeg keeeeeder mig…”, for med et af vores mange gode børnespil er barnet sikret timevis af sjov og lærerig underholdning. Et af børnespillets store fordele er, at det kan spilles uafhængig af tid, sted og vejr. Skinner solen, kan spillet tages med udenfor, og i regn og blæst er det en hyggelig aktivitet indenfor. Med et godt børnespil er du sikker på, at ingen keder sig, og at alle børn er godt underholdt for en tid.

Børnespil til alle situationer

Det er altid en god idé at have nogle af de bedste børnespil med sig på farten. På den måde har du altid en plan B med dig, hvis vejret driller, og I må ændre jeres planer på turen. Selv de mindste udfordringer kan udvikle sig til katastrofer i de yngstes optik, men med et godt alternativ ved hånden, kan de kritiske øjeblikke hurtigt omdannes til hyggelige stunder.

Tag en tur rundt på siden og udforsk de mange børnespil og det store udvalg af forskellige og gode spil til børn i alle aldre. Her finder du alt inden for lærerige, innovative og sjove spil, og du finder endda også spil, som barnet kan spille alene eller sammen med andre børn. Uanset køn og interesser har vi med garanti et spil, der matcher ønsker og behov, og udvalget byder blandt andet på diverse læringsspilfamiliespilhavespil, puslespil, quizspil og strategispil.

Spil for børn og voksne

Der findes et væld af gode børnespil, som samler familien og giver anledning til hygge og nærvær, samtidig med at de fremmer evner som koncentration, finmotorik, hukommelse og taktisk tankegang. Børnespillene for de 2 til 4-årige er et ideelt valg og et vigtigt værktøj til en sund udvikling og stimulering af børnene.

Med andre ord giver børnespil 2 år, børnespil 3 år, børnespil 4 år og børnespil 5 år barnet en unik mulighed for at lære på nye og underholdende måder. I nogle spil handler det mest om at være heldig, og der er derfor lige vilkår for små og store deltagere. Andre spil er mere udfordrende, og derigennem stimuleres børnene og får masser af læring ud af spillet. Spillene fremmer blandt andet:

  • Logisk tænkning
  • Matematisk læring
  • Læring om farver
  • Hukommelse
  • Paratviden
  • Sprog
  • Gruppedynamik

Med gode læringsspil til børn udvikles barnets nøglekompetencer samtidig med I hygger jer og samles om en sjov aktivitet. Her kan du for eksempel lære barnet om forholdet mellem årsag og virkning, at holde fokus i længere tid og at styre sin opmærksomhed samt om diverse sociale regler.

Hos Bog & idé finder masser af forskellige børnespil til 2-årige, børnespil til 3-årige, børnespil til 4-årige og børnespil til 5-årige, som lærer barnet at tælle, regne eller stave. Her finder du spil, der dækker lige netop jeres behov, uanset om spillet skal fremme læring eller bare skal fungere som en underholdende aktivitet.

Er du ikke på jagt efter spil til børn, kan du se hele udvalget af brætspil lige her.

Årets Børnespil 2022

Hvert år kårer Bog & idé med hjælp fra danske testfamilier Årets Børnespil. Alle indsendte spil afprøves og tildeles efterfølgende stjerner fra 1-6, og vinderen er spillet med flest stjerner. For at kunne vinde titlen som Årets Børnespil bliver spillet blandt andet vurderet på, at det skal kunne spilles af børn i alderen 3 til 9 år, og at det kan give underholdning igen og igen.

Det klassiske børnespil, Coco Crazy, vandt titlen som Årets Børnespil 2022 efter at være blevet genudgivet sidste år. Coco Crazy er et populært huske- og gættespil for hele familien, og reglerne er simple, så selv de mindste i familien kan være med. Terningen fortæller, hvad du må gøre på din tur, og så handler det om at holde hovedet koldt og ikke blive alt for rundtosset, når de farverige aber og kokosnødderne konstant bytter plads. Den, som først får samlet alle de forskellige aber, vinder spillet.