Bog & idéSpilBørnespil

Børnespil

Børnespil

Har du børn eller kender du nogen som fortjener et godt spil til de mindre i familien, så har Bog & idé måske dit næste spil. Lad ikke udbrud som ”Hvad skal vi lege? eller ”Jeg keeeeder mig…” slå dig ud. For med et af vores mange børnespil er barnet sikret timevis af god, sjov og lærerig underholdning. Et børnespil har den fordel, at det kan spilles uafhængig af vejret og tid på dagen. Specielt hvis vejret ikke viser sig fra sin gode side og ikke egner sig til at bevæge sig udenfor. Her kan du med fordel finde et af de mange spil frem, og derved sikre at ingen keder sig og alle børn er godt underholdt.

Børnespil til alle situationer

Et godt spil er altid en god ide at have med sig på farten. Brug det som backup på ferien eller til udflugten, så en uge i sommerhus eller hvis vejret driller, ikke ødelægger en dejlig familietur. Lad dig ikke slå ud, og med et backup børnepil til de mindre i familien, kan de store katastrofer undgås og i stedet omdannes til hyggelige stunder.

Gå på opdagelse imellem de mange børnespil og udforsk det store udvalg af forskellige spil til børn i alle aldre. Her findes alt lige fra lærerige, innovative og sjove spil, og det er muligt at finde spil hvor børnene kan spille alene eller i selskab med andre børn og voksne. Uanset hvilke interesser dit barn skulle have, har vi et spil der matcher ønsker og behov.

Børnespil til hele familien

Med et børnespil til de mindste i familien, får barnet en unik mulighed for at lære på nye og sjove måder. Nogle spil er baseret på held, så der er lige vilkår for de mindre eller for de voksne der deltager i spillet. Andre spil er mere udfordrende for børnenes hjerner, så børnene bliver stimuleret og kan få en god læring ud af at spille spillet. Derfor er et børnespil også et godt læringsredskab. Nogen af de mange evner, som kommer i spil ved børnene, kan være:

  • Logisk tænkning
  • Matematisk tænkning
  • Farvelære
  • Hukommelse
  • Paratviden
  • Sprog
  • Gruppedynamik

Med et børnespil der også fokusere på læring til barnet, kan du samtidig med, at i finder glæden sammen om et spil, også udvikle barnets nøglekompetencer. Her kan du f.eks. lære barnet om forholdet mellem årsag og virkning, at holde fokus i længere tid og styre sin opmærksomhed, og diverse sociale regler. Til de mindre børn har vi f.eks. Hr. Skæg-spillene, som kan hjælpe børn med at lære at tælle, regne og stave.

Hos Bog & idé har vi spil der dækker lige netop det behov i søger, og uanset om det er spil der skal fremme læring eller det bare er sjov og underholdning som skal glæde barnet. Se alle vores pil i kategorien børnespil og find lige netop det spil der passer til dit barn.

Se alle vores brætspil her.