Bog & idéSpil Børnespil

Børnespil

61 produkter
61 produkter
UNO SKIP-BO
KUN KLIK & HENT
Uno skip-boSpillekort
129,95 DKK
(1)
Uno skip-bo
UNO FLIP
Uno flipSpillekort
99,95 DKK
(2)
Uno flip
Vildkatten My First
Vildkatten My FirstBrætspil
199,95 DKK
(0)
Vildkatten My First
UNO
UnoSpillekort
99,95 DKK
(1)
Uno
Coco crazy
KUN KLIK & HENT
AARETSBOERNESPIL
Coco crazyBrætspil
189,95 DKK
(0)
Coco crazy
Dobble
KUN KLIK & HENT
DobbleBrætspil
134,95 DKK
(0)
Dobble
CATAN JUNIOR
KUN KLIK & HENT
Catan juniorBrætspil
199,95 DKK
(0)
Catan junior
HVAD RIMER
Hvad rimerBrætspil
59,95 DKK
(0)
Hvad rimer
EXIT Gådernes Jungle
EXIT Gådernes Jungle Brætspil
149,95 DKK
(0)
EXIT Gådernes Jungle
Hvem er Hvem?
Hvem er hvemBrætspil
199,95 DKK
(8)
Hvem er hvem
UNO JUNIOR
Uno juniorSpillekort
109,95 DKK
(1)
Uno junior
Spejle Æg
Spejle ægBrætspil
109,95 DKK
(0)
Spejle æg
Sammensatte ord
Sammensatte ordBrætspil
59,95 DKK
(0)
Sammensatte ord
Wacky Wonders 120 ord
Wacky Wonders 120 ordBrætspil
99,95 DKK
(0)
Wacky Wonders 120 ord
Fredagsslik
FredagsslikBrætspil
199,95 DKK
(3)
Fredagsslik
MATADOR JUNIOR
Matador juniorBrætspil
249,95 DKK
(0)
Matador junior
JUNGLE SPEED
Jungle speedBrætspil
99,95 DKK
(1)
Jungle speed
Ludo 4 Og 6 Mands
Ludo 4 og 6 mandsBrætspil
99,95 DKK
(0)
Ludo 4 og 6 mands
Spil Vildkatten 70 brikker
Spil Vildkatten 70 brikkerBrætspil
179,95 DKK
(0)
Spil Vildkatten 70 brikker
Vildkatten 300
Vildkatten 300Brætspil
199,95 DKK
(0)
Vildkatten 300
Klodsmajor
KlodsmajorBrætspil
219,95 DKK
(0)
Klodsmajor
Sequence Junior
Sequence JuniorBrætspil
269,95 DKK
(0)
Sequence Junior
Labyrint
Den fortryllede labyrinthBrætspil
299,95 DKK
(0)
Den fortryllede labyrinth
Hvem laver hvad
Hvem laver hvadBrætspil
59,95 DKK
(0)
Hvem laver hvad
Harry Potter Spillekort
Harry Potter SpillekortBrætspil
59,95 DKK
(0)
Harry Potter Spillekort

Børnespil

Er du på jagt efter en gave eller bare lidt ny underholdning til børnene, kan du med fordel gå på opdagelse her på siden, hvor du finder et stort udvalg af de bedste børnespil. Her finder du gode, sjove og lærerige børnespil til selv de mindste i familien, så uanset om du er på jagt efter børnespil 2 år, børnespil 3 år, børnespil 4 år eller børnespil 5 år, finder du det her hos os.

Du behøver derfor ikke længere frygte udbrud som ”hvad skal vi lave?” og ”jeg keeeeeder mig…”, for med et af vores mange gode børnespil er barnet sikret timevis af sjov og lærerig underholdning. Et af børnespillets store fordele er, at det kan spilles uafhængig af tid, sted og vejr. Skinner solen, kan spillet tages med udenfor, og i regn og blæst er det en hyggelig aktivitet indenfor. Med et godt børnespil er du sikker på, at ingen keder sig, og at alle børn er godt underholdt for en tid.

Børnespil til alle situationer

Det er altid en god idé at have nogle af de bedste børnespil med sig på farten. På den måde har du altid en plan B med dig, hvis vejret driller, og I må ændre jeres planer på turen. Selv de mindste udfordringer kan udvikle sig til katastrofer i de yngstes optik, men med et godt alternativ ved hånden, kan de kritiske øjeblikke hurtigt omdannes til hyggelige stunder.

Tag en tur rundt på siden og udforsk de mange børnespil og det store udvalg af forskellige og gode spil til børn i alle aldre. Her finder du alt inden for lærerige, innovative og sjove spil, og du finder endda også spil, som barnet kan spille alene eller sammen med andre børn. Uanset køn og interesser har vi med garanti et spil, der matcher ønsker og behov, og udvalget byder blandt andet på diverse læringsspilfamiliespilhavespil, puslespil, quizspil og strategispil.

Spil for børn og voksne

Der findes et væld af gode børnespil, som samler familien og giver anledning til hygge og nærvær, samtidig med at de fremmer evner som koncentration, finmotorik, hukommelse og taktisk tankegang. Børnespillene for de 2 til 4-årige er et ideelt valg og et vigtigt værktøj til en sund udvikling og stimulering af børnene.

Med andre ord giver børnespil 2 år, børnespil 3 år, børnespil 4 år og børnespil 5 år barnet en unik mulighed for at lære på nye og underholdende måder. I nogle spil handler det mest om at være heldig, og der er derfor lige vilkår for små og store deltagere. Andre spil er mere udfordrende, og derigennem stimuleres børnene og får masser af læring ud af spillet. Spillene fremmer blandt andet:

  • Logisk tænkning
  • Matematisk læring
  • Læring om farver
  • Hukommelse
  • Paratviden
  • Sprog
  • Gruppedynamik

Med gode læringsspil til børn udvikles barnets nøglekompetencer samtidig med I hygger jer og samles om en sjov aktivitet. Her kan du for eksempel lære barnet om forholdet mellem årsag og virkning, at holde fokus i længere tid og at styre sin opmærksomhed samt om diverse sociale regler.

Hos Bog & idé finder masser af forskellige børnespil til 2-årige, børnespil til 3-årige, børnespil til 4-årige og børnespil til 5-årige, som lærer barnet at tælle, regne eller stave. Her finder du spil, der dækker lige netop jeres behov, uanset om spillet skal fremme læring eller bare skal fungere som en underholdende aktivitet.

Er du ikke på jagt efter spil til børn, kan du se hele udvalget af brætspil lige her.

Årets Børnespil 2023

Hvert år kårer Bog & idé med hjælp fra danske testfamilier Årets Børnespil. Alle indsendte spil afprøves og tildeles efterfølgende stjerner fra 1-6, og vinderen er spillet med flest stjerner. For at kunne vinde titlen som Årets Børnespil bliver spillet blandt andet vurderet på, at det skal kunne spilles af børn i alderen 3 til 9 år, og at det kan give underholdning igen og igen.

Det klassiske børnespil, Coco Crazy, vandt titlen som Årets Børnespil 2023 efter at være blevet genudgivet sidste år. Coco Crazy er et populært huske- og gættespil for hele familien, og reglerne er simple, så selv de mindste i familien kan være med. Terningen fortæller, hvad du må gøre på din tur, og så handler det om at holde hovedet koldt og ikke blive alt for rundtosset, når de farverige aber og kokosnødderne konstant bytter plads. Den, som først får samlet alle de forskellige aber, vinder spillet.