Bog & idéSpil

Det Dårlige Selskab

Det Dårlige Selskab

Med Det Dårlige Selskab er der nærmest garanti for, at selv dine allerkedeligste venner bliver sjove! Kort fortalt er Det Dårlige Selskab et fantastisk og dejligt dumt selskabsspil, hvor deltagerne skaber vanvittige og upassende scenarier.

6 produkter
6 produkter
DET DÅRLIGE SELSKAB ORIGINAL
AARETSVOKSENSPIL
Det dårlige selskab originalBrætspil
279,95 DKK
(3)
Det dårlige selskab original
Året Der Gik Galt 2023
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Året Der Gik Galt 2023Brætspil
49,95 DKK
(0)
Året Der Gik Galt 2023
Det dårlige selskab udvidelse
Det dårlige selskab #1 ekstra upassendeBrætspil
249,95 DKK
(2)
Det dårlige selskab #1 ekstra upassende
Det dårlige selskab udvidelse
Det Dårlige Selskab #4 Ekstra DanskBrætspil
249,95 DKK
(2)
Det Dårlige Selskab #4 Ekstra Dansk
Det dårlige selskab udvidelse
Det dårlige selskab #3 ekstra sortBrætspil
249,95 DKK
(2)
Det dårlige selskab #3 ekstra sort
Det dårlige selskab udvidelse
Det dårlige selskab #2 ekstra dumBrætspil
249,95 DKK
(2)
Det dårlige selskab #2 ekstra dum

Det Dårlige Selskab

Det Dårlige Selskab er et sjovt og underholdende brætspil og det perfekte valg til en aften med venner eller familie. Med Det Dårlige Selskab er der nærmest garanti for, at selv dine allerkedeligste venner bliver sjove! Kort fortalt er Det Dårlige Selskab et fantastisk og dejligt dumt selskabsspil, hvor deltagerne skaber vanvittige og upassende scenarier.

Det Dårlige Selskab i flere udgaver

Det Dårlige Selskab findes i flere udgaver. I den originale udgave dyster deltagerne om at skabe de sjoveste, mest tossede og upassende scenarier, som ikke kan andet end at underholde og sætte gang i lattermusklerne blandt alle spillets deltagere. Du kan efterfølgende vælge at tilkøbe en af udvidelserne til Det Dårlige Selskab for at få ekstra mange upassende kombinationsmuligheder. Her kan du vælge mellem udvidelse 1: "Ekstra upassende", udvidelse 2: "Ekstra dum"udvidelse 3: "Ekstra sort" og udvidelse 4: "Ekstra Dansk".

Det Dårlige Selskab regler

Reglerne i Det Dårlige Selskab er supernemme at lære, og I kan derfor hurtigt komme i gang med spillet, selvom én eller flere af spillerne ikke har prøvet det før.

Spillet Det Dårlige Selskab spilles ved, at rundens dommer læser et af de orange pointkort op med en sætning, der endnu ikke er færdiggjort. Herefter vælger de resterende spillere nu deres sjoveste svarkort til at fuldende sætningen. Til sidst udvælger dommeren den sjoveste kombination, og den spiller, hvis kombination blev valgt, tildeles 1 point.