Bog & idéSpil

Ego spil

Ego Gold Edition
Ego gold editionBrætspil
299,95 DKK
(2)
Ego gold edition
EGO FAMILY
Ego familyBrætspil
299,95 DKK
(0)
Ego family
Ego spil - Hvem er du?
Ego 1 - hvem er duBrætspil
349,95 DKK
(1)
Ego 1 - hvem er du

Ego spil

Ego er et anderledes quizspil, som handler om at blive klogere på sig selv og sine modspillere. Der skal tages stilling til nogle emner, personer, ting og begivenheder, og du skal forsøge at gætte hvad dine modspillere svarer. Spillet vindes ved løbende at satse point, alt efter hvor sikker man er på at have gættet modspillernes svar rigtigt. Spørgsmålene og svarene giver anledning til en masse interessante samtaler. Der er her tale om en serie af spil, som skiller sig ud fra mængden, og som giver spændende indsigt i dig selv og dine nærmeste. Ego er et dansk koncept, og blev udtænkt af Odense-firmaet Game Inventors.

Ego spillene er blevet rigtig populære i Danmark, og der findes mange forskellige udgaver af spillet. Det først Ego spil er den røde udgave som udkom i 2007, siden hen er der kommet nogle stykker mere til familien. I det røde Ego er der på forhånd givet tre svarmuligheder til hvert spørgsmål. Det er nu op til de andre spillere at gætte hvad personen svarer. Alle spillerne starter med nogle jetoner, og man kan satse 1 eller 2 jetoner på deres svar. Tre år efter det populære røde Ego, udkom det grønne Ego - Hvem er jeg. Her er spillereglerne ændret lidt siden det røde. Nu afgør en terning hvilen kategori, du får spørgsmål fra. Antallet af svarmuligheder er ændret, og man kan nu få 2, 3 eller 4 svarmuligheder. Dette antal af svarmuligheder afgør også, hvor mange jetoner man har lov at satse.

I 2015 udkom den længe ventede familie-udgave af spillet, hvor hele familien nu kan være med. Nu kan børnene også endelig inviteres ind i den sjov gætteleg.

Ego spillene udkom lige i en tid, hvor paratviden spillene var utrolige populære. Ego tilbyder dog et alternativ til dysterne om, hvem der er klogest, eller hvem der husker bedst. I Ego spil skal du blot tage stilling til emner, personer, ting eller begivenheder, som alle har en holdning til. Det er sjovt at finde ud af hvor godt du kender din familie og venner. Husk det handler om at gætte, hvad du tror den anden person har svaret, og ikke hvad du selv mener er mest rigtigt. Den der stiller spørgsmålet bestemmer svaret, og det er således din opgave at forsøge at ramme det rigtige svar.

Har du endnu ikke prøvet at spille Ego, eller mangler du at prøve en af udgaverne, har du heldigvis en masse til gode. Se vores udvalg af Ego spil på denne side. Bestil online og få leveret direkte til døren, eller med afhentning i din lokale Bog & idé. Ego garantere en sjov aften, hvor du kan blive klogere på, hvad dine venner eller familie i virkeligheden tænker om dig.