Bog & idéSpil PuslespilPuslespil 3000 brikker

Puslespil 3000 brikker

4 produkter
4 produkter
Puslespil Japanese Garden 3000 brikker
Puslespil Japanese Garden 3000 brikkerPuslespil
249,95 DKK
(0)
Puslespil Japanese Garden 3000 brikker
Puslespil 3000 Brikker
Puslespil sunset in paris 3000 brikkerPuslespil
249,95 DKK
(1)
Puslespil sunset in paris 3000 brikker
Puslespil 3000 Brikker
Puslespil manhattan skyline 3000 brikkerPuslespil
249,95 DKK
(1)
Puslespil manhattan skyline 3000 brikker
Puslespil London 3000 brikker
Puslespil London 3000 brikkerPuslespil
299,95 DKK
(0)
Puslespil London 3000 brikker

Puslespil 3000 brikker

På siden her finder du et specifikt udvalg af puslespil med 3000 brikker. Når man kommer op i den mængde brikker, begynder puslespillet også at have lidt mere udfordring, men det er også en god mulighed for at fordybe sig endnu mere, med det motiv man har liggende foran sig.

Tid til fordybelse

Puslespil er meget tilgivende, det meste af tiden kræver det ikke mere af dig end at du bare sidder og kigger på det. Til tider kan det virke frustrerende at man ikke lige kan finde den sidste brik der passer ind i kanten, og man er fuldstændig overbevist om at den ikke er kommet med i pakken, men som regel dukker den op alligevel, et af de steder man i hvert fald lige har kigget.

Når motivet for alvor begynder at vise sig, så er det også enormt tilfredsstillende, især når man har stirret på de mindste små detaljer, uden helt at være klar over hvad det skal forestille før man til sidst finder den sidste brik der fuldender det for øjnene af én.

Puslespil kan snildt klares på egen hånd, men det kan også være ganske hyggeligt at lægge det i fællesskab. Hvis man sidder flere på én gang, kan det være en god måde at finde de brikker man lige mangler en gang imellem. Puslespil kræver jo heller ikke at det skal færdiggøres med det samme, som de fleste andre spil man spiller i fællesskab med andre. Det kan sagtens være en ting man har stående til at løse en lille smule ad gangen, mens man laver morgenkaffen for eksempel, eller når man er kommet hjem fra arbejde/skole og der lige er en stund hvor man kan finde et par brikker og så ellers videre.

En større udfordring

Selvom kravene ikke er store til den der lægger puslespil, så kan man jo sagtens have lyst til at øge sværhedsgraden lidt. De fleste går til et puslespil ved at starte med at lægge yderkanten, da de brikker er de nemmeste umiddelbart at genkende, på grund af den flade side.

En udfordring kunne være at man skal starte fra midten, fra toppen og ned, eller lægge det i en spiral. Det er selvfølgelig helt op til en selv, og hvad der lige giver dig/jer størst underholdning med puslespil. Det er jo også så fint at et puslespil jo ikke er ødelagt efter færdiggørelse, man kan altid skille det ad og gå til den igen senere.

Der ligger selvfølgelig også en udfordring i hvor mange brikker der er til rådighed når man går i gang. Det gør bunken af brikker ganske uoverskuelig, men i sidste ende er det jo også bare op til én selv hvor lang tid man vil bruge på at sortere og lægge selve puslespillet. 

Puslespil med 3000 brikker

Der hvor man nok får mest variation af motiver er ved 1000 brikker, men det kan være at du er mere på udkig efter et puslespil med 3000 brikker, og her i denne kategori har du et udvalg af de puslespil med 3000 brikker vi har til rådighed på siden. Ellers så er du altid velkommen til at gå ned i din lokale Bog & idé butik og forhøre dig ved personalet hvis du har brug for råd, vejledning eller anbefalinger.