Bog & idéSpil PuslespilDisney puslespil

Disney puslespil

2 produkter
2 produkter
Schmidt puslespil 1000 brikker
Puslespil Disney Snow White 1000 brikkerPuslespil
129,95 DKK
(0)
Puslespil Disney Snow White 1000 brikker
Schmidt puslespil 1000 brikker
Puslespil Disney Mulan 1000 brikkerPuslespil
129,95 DKK
(0)
Puslespil Disney Mulan 1000 brikker

Disney puslespil

Her på siden finder du vores udvalg af puslespil med Disney motiver. Alle puslespillene i denne kategori har det fælles, at motiverne kommer fra kendte og elskede Disney fortællinger. Der findes både Disney puslespil med de helt gamle klassikere og med nye populære historier. Motiverne kan være alt fra afholdte Disney figurer til scener og steder, som vi genkender fra Disney universet. Puslespil fra Disney kommer i forskellige typer, størrelser og sværhedsgrader, så der både er motiver til voksne og børn i alle aldre.

Motiverne er efterhånden kendt hos børn såvel som voksne fra både historier, film og tv. De populære historier og karakterer findes nemlig i et hav af versioner på tværs af de forskellige formater, hvor de henvender sig til forskellige alders- og målgrupper. I Disney universet findes der i sandhed noget for enhver, der elsker eventyr og gode historier! Læs historierne, se filmene og saml selv puslespil med de seje helte, prinser og prinsesser, samt de snarrådige hjælpere og alle de søde dyr!

Disney puslespil til børn

Til børnene kan du få Disney puslespil med få brikker og mere simple motiver, end i de store Disney puslespil med 1000 brikker. Særligt til børn findes der også puslespilsbøger, som både indeholder små Disney puslespil og fortællinger fra Disney. En puslespilsbog kan for eksempel indeholde 5 forskellige motiver og udvalgte Disney historier, som matcher motiverne. På den måde er der endnu mere underholdning i puslespillene for de yngste, da du kan læse historierne sammen med børnene, så motiverne og deres historier kan komme til live. Puslespil og puslespilsbøger kommer altid med billeder, der viser motivet, som brikkerne til en vis grad kan lægges efter, og i puslespillene til de yngre børn er billederne nemme at samle motivet efter.

Disney puslespil fra kendte mærker

Motiverne fra Disney universet kommer både i forskellige størrelser og typer, men også fra forskellige producenter. Disney puslespil er populære og bliver også lavet af nogle af de helt store producenter, som Ravensburger, Educa og Schmidt. Alle tre producenter er kendt for god kvalitet og flotte motiver. Motiverne er egnet til de mere øvede puslespilsentusiaster, som ingen udfordring ser i puslespil med få brikker og simple motiver. Her får du Disney Puslespil med 1000 brikker eller flere, og motiverne indeholder gerne komplicerede naturbaggrunde eller kollager med mange forskellige figurer og farvenuancer, som kan være svære at placere i det store billede.

Opbevar og gem dit Disney puslespil

Hvis du holder af at lægge de større puslespil, som tager mere end en enkelt aften, kan du med fordel overveje at købe en af populære puslespilsmåtter med, så du nemt kan rulle dit Disney puslespil sammen og lægge det til side, så der også kan blive plads til aftensmad på spisebordet.

Og hvis du heller ikke kan nænne at skille dit Disney puslespil ad igen, lige som du lykkes med at få det samlet, så kan motivet jo gemmes og kommes i ramme! Enkelte æsker kommer endda med lim til netop det formål, og alternativt kan du købe en lim fra Ravensburger med.

Når du har udset dig din favorit, kan du bestille dit Disney puslespil her på webshoppen og vælge levering hjemme eller afhentning i din lokale butik.