Bog & idéSpil PuslespilPuslespilsmåtte

Puslespilsmåtte

2 produkter
2 produkter
Puslespilstæppe 105x72cm
Puslespilstæppe 105x72cmPuslespil
129,95 DKK
(0)
Puslespilstæppe 105x72cm
Puslespilstæppe 130x89cm
Puslespilstæppe 130x89cmPuslespil
149,95 DKK
(0)
Puslespilstæppe 130x89cm

Puslespilsmåtte

Er du også vild med at lægge puslespil? Så vil en puslespilsmåtte uden tvivl være en god investering for dig! Puslespilsmåtten er en smart måde hvorpå du kan opbevare og flytte dit igangværende puslespil på, der ligeledes gør det nemt at finde puslespillet frem igen næste gang du vil lægge videre på dit puslespil.

Puslespilsmåtten – til alle puslespilsentusiaster

Det ultimative puslespilstilbehør til puslespilsentusiasten må uden tvivl være puslespilsmåtten! Med sådan en ved hånden, kan du nemt og hurtigt rulle dit puslespil sammen, når du ikke længere bygger på det. Og lad os bare være ærlige – sådan et puslespil fylder meget på spisebordet, så derfor skal det gerne være nemt og hurtigt at pakke væk når du holder pause med at pusle.

Så hvad end du er i gang med et puslespilsprojekt på 500 brikker eller du har kastet dig over et projekt med helt op til 3000 brikker, er det muligt at gemme dit puslespilsprojekt af vejen, hvis du ønsker at holde en pause fra det. Det eneste du skal gøre er at lægge puslespillet op måtten, og derefter kan du uden besvær rulle måtten sammen – og ud igen – efter behov. Puslespilsmåtten fungerer altså optimalt til at opbevare dit puslespil når du ikke pusler, så det ikke ligger og fylder på spisebordet.

For at gøre det endnu mere nemt for dig der elsker at lægge puslespil har vi her på Bog & idé Online samlet et sortiment af puslespilsmåtter, så du kan finde lige præcis den puslespilsmåtte der passer til dit behov. Måtterne kan indeholde alt lige fra 500 til 3000 brikker, så hvad end du kan lide at fordybe dit i et af de helt store projekter eller foretrækker et med lidt færre brikker, er det muligt med puslespilsmåtterne at indsamle det hele.

Find ro med puslespillet

Puslespillet har igennem de seneste årtier oplevet en markant stigende popularitet, hvilket blandt andet skyldes dens mange positive effekter. Det siges at det at lægge puslespil kan have en beroligende effekt, hvor man i en travl hverdag kan fordybe dig i de mange brikker og nyde at motiverne tager form. Derudover kan det at lægge puslespil have en positiv effekt på ens koncentrationsevner, indlæringsevne, kreative udfoldelser og aktivitet i hjernen – så det er bare med at komme i gang med at samle puslespil.

Hertil gøres det endnu nemmere med en puslespilsmåtte, da man uden besvær kan samle sine puslespil på måtten, rulle det sammen og finde det frem igen ved lejlighed. Dermed er der ingen undskyldning for ikke at fordybe sig i et af de utallige puslespil og smukke motiver. Hos Bog & idé Online finder du alt til at kunne begynde dit næste puslespilseventyr, hvor du – udover den smarte puslespilsmåtte – også kan finde lige netop det motiv, antal brikker og sværhedsgrad der passer til dit behov.