Strategispil 

Gratis levering til butik

Strategispil

365 dages byttegaranti

Strategispil

Få gang i hjernecellerne og læg en strategi, for at vinde over modstanderne i dit foretrukne strategispil. De seneste år har brætspillene fået en kæmpe renæssance, især de brætspil der handler om strategi, er blevet nogen af de mest populære brætspil til dags dato.

Strategispil er for dig, der elsker spil, som sætter gang i hjernecellerne. Hos Bog & idé finder du en lang række af nye- samt kendte klassikere i gamle og nye udgaver til gode priser. Sæt din hjerne på en prøve og se om du kan komme frem til den bedste, og mest optimale strategi for at vinde og slå dine modstandere og blive den ultimative vinder.

De klassiske strategispil

Et af de klassiske strategispil er det verdenskendte spil Risk. Et af tidens mest populære strategispil til dato. I denne velkendte klassiker kæmper op til 5 spillere om at overtage verdensherredømmet, ved brug af den helt rigtige strategi. Samarbejd med modstanderne eller nedkæmp dem, for at udføre din egen personlige mission, for at vinde verdensherredømmet over dine konkurrenter. Risk er et let spil at gå til, og er fyldt med action, dramatik og lusk. Med den rigtige strategi kan det være dig som vinder over dine venner, og tager magten og æren.

Med et af de mange klassiske strategispil, som findes i et utal af forskellige varianter, er du sikret flere timers god underholdning og sjove stunder. Eventuelt med et af de forskellige versioner af Ticket to Ride eller prøv Catan - tidligere kendt som Settlers, og genfind glæden ved et godt spil der aldrig går af mode.

Strategi er for alle

Med et strategispil kan du vælge alt lige fra de mere komplicerede spil, som tager lidt længere tid, end de korte og mere simple spil. Alt afhængig af hvad du bedst kan lide, så har vi her hos Bog & idé et fint udvalg, så du ikke går glip af god underholdning og spænding. Prøv det sjove og mindre komplicerede spil Concept. Med Concept kan du øve dig i at kommunikere uden at skulle bruge din stemme. Med de universelle ikoner, skal du få andre til at gætte alt lige fra titler, personer og objekter. Et unikt spil, som du ikke skal gå glip af. Et af de mere komplicerede og indviklede strategiske spil er det populære spil Pandemic. Her samarbejder alle om at kurer sygdomme, for at stoppe udbrud der kan føre til en pandemi. Man kan således kun vinde dette sjove og hæsblæsende kapløb mod vira og sygdomme, ved at lægge en samlet strategi og samarbejde om at finde en kur.

Strategispil er for alle, uanset om du er en garvet spiller eller nybegynder. Spillene er en god og sjov måde at samarbejde med dine medspillere på, eller vinde over dine modstandere, og nyd tilfredsstillelsen i at lægge og udvælge den helt rigtige strategi.

Tag et kig i Bog & idés kategori med strategispil og bliv inspireret, enten til at prøve noget helt nyt, eller genfind de gamle klassikere fra gamle dage.