Bog & idéSpil

Top 10 spil

Brætspil udendørs
Spil
Top 10

Top 10 brætspil

På denne side finder I listen over de 10 bedst sælgende brætspil i Bog & idé. Hver måned opdaterer vi top 10 listen, så den repræsenterer de bedst sælgende spil for måneden.

Top 10 spil

Se alle spil

Uno skip-bo

129,95 DKK

Kortspillet hvor du skal bygge bunker i rækkefølge fra 1-12. Den spiller, der først får brugt alle kortene i sin Skip-Bo®-bunke, vinder. For 2-6 spillere fra 7 år.

Find spillet her
#2

UNO No Mercy

169,95 DKK

Det mest hidtil brutale UNO-spil! Indeholder kort med MEGET hårdere straffe. Der er to måder at vinde i denne nådesløse version; spil af med alle kortene ELLER slå alle de andre spillere ud. Fra 7 år.

Find spillet her
#3

Uno

99,95 DKK

I UNO gælder det om at komme af med alle sine kort først, ved at matche kort i den rigtige tal eller rækkefølge. Særlige actionkort giver øget spænding og hjælper med at slå modstanderen. Fra 7 år.

Find spillet her
#4

Sequence

229,95 DKK

Del jer op i to til tre hold og forsøg at lave rækker af 5 på stribe på spillepladen. Man laver rækker ved at spille kort fra sin hånd, og derefter placere jetoner på de felter, der svarer til kortet. For 2-12 spillere fra 7 år.

Find spillet her
#5

Uno flip

99,95 DKK

Det klassiske kortspil, som du allerede kender, nu med et spændende nyt twist! Et to-sidet kortspil og et specielt FLIP kort som virkelig giver en ny oplevelse. For 2-10 spillere fra 7 år.

Find spillet her
#6

Partners Duo

179,95 DKK

Den deltager, der først får alle sine seks brikker i mål, vinder spillet. For 2 spillere fra 8 år.

Find spillet her
#7

Partners

179,95 DKK

Et strategisk spil, hvor det gælder om at være det par, "partners", der først får deres brikker i mål. Spillets opbygning kræver, at spillerne tænker strategisk og overvejer hvert træk nøje, både for sig selv og for sin partner! For 4 spillere fra 8 år.

Find spillet her
#8

Partners 25 år

249,95 DKK

Partners har 25 års jubilæum og det fejres med en vild udgave af det klassiske spil. Spillet udgives i begrænset antal. For 4 spillere fra 8 år.

Find spillet her
#9

Fiskespil

129,95 DKK

Med 21 fisk og 3 stænger. Ekskl. 2xAA batterier. For 1-3 spillere fra 3 år.

Find spillet her
#10

Stormester Lasse Rimmer

299,95 DKK

Lasse Rimmer er Stormesteren, og nu kan du dyste derhjemme om at vinde Stormesterens gunst. For 2-8 spillere fra 8 år.

Find spillet her

Familiespil webspot

Familiespil

Tilbring hyggelige og sjove stunder sammen og styrk familiens bånd, samtidig med at i griner, snakker og nyder hinanden og jeres fælles tid sammen.

Shop familiespil
aarets spil

Børnespil

Her finder du gode, sjove og lærerige børnespil til selv de mindste i familien.

Shop børnespil
Hint

Brætspil for voksne

Brætspil for voksne er en populær kategori af spil, der tiltrækker spillere i alle aldre og forskellige niveauer af erfaring.

Shop brætspil for voksne

Top 10 spil

Brætspil er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner og familie på. Der findes imidlertid så utroligt mange forskellige brætspil, at det kan være svært at danne sig et overblik over mulighederne. Derfor har vi her hos Bog & idé samlet en liste over de 10 mest populære brætspil netop nu, der er solgt online og i Bog & idés mere end 100 butikker landet over.

Brætspil top 10-listen dækker over en bred vifte af spiltyper, og der er derfor noget for enhver smag. Husk på at listen kun dækker over et udpluk af nogle af de bedste spil, og at der findes mange andre fantastiske brætspil derude, du kan udforske. I branchen kåres årligt landets bedste spil i fire forskellige kategorier, og du kan her se vinderne af Årets Spil 2023 i kategorierne Årets Voksenspil, Årets familiespil, Årets Børnespil og Årets Spilnyhed.

Bog & idé er Danmarks største forhandler af spil, og derfor tør vi godt love dig, at du finder lige præcis det brætspil, som du leder efter, på vores hylder. Her kan du se hele udvalget af brætspil.