Bog & idéSpil

7 Wonders

2-7 spillereKøb nuFra 10 år
7 wonders

7 Wonders

Bliv den største leder og opbyg en hel civilisation.

Om 7 Wonders

7 Wonders sætter dig i antikkens magtcentrum. I er hver leder af en Antik Civilisation. I skal samle resurser, skabe handel, opbygge jeres militære magt og bygge et af antikkens 7 vidundere. 7 Wonders er et brætspil hvor I sender spillekort på runde imellem jer, i hver tur vælger I et kort fra stakken før I sender kortene videre igen. Efter tre æraer (runder) slutter spillet of den civilisation som har flest point vinder.

For 2-7 spillere 

Fra 10 år

Oplev det mest prisbelønnede brætspil

Opbyg din by og før din civilisation til storhed.

Fordyb dig i flere spil fra 7 Wonders-universet

2-7 spillereKøb nuFra 8 år
7 wonders architects

7 Wonders Architects

Spillere tager en handling i deres tur, hvorefter turen går videre. I sin tur kan man bruge sin handling på at tage 1 kort fra en valgfri kortstak ved siden af sig, og de forskellige kort gør forskellige ting. Spillerens vidunder opbygges ved brug af resursekort og udløser point eller effekter undervejs.

2 spillereKøb nuFra 10 år
7 wonders duel

7 Wonders duel

Skræddersyet til 2 personer. I er hver leder af en Antik Civilisation. I skal samle resurser, skabe handel, opbygge jeres militære magt og bygge et af antikkens 7 vidundere.

7 WONDERS
7 wondersBrætspil
419,95 DKK
(0)
7 wonders
Bezzerwizzer original
Bezzerwizzer originalBrætspil
399,95 DKK
(2)
Bezzerwizzer original
Carcassonne
Carcassonne nordicBrætspil
299,95 DKK
(0)
Carcassonne nordic
DIXIT NORDIC
Dixit nordicBrætspil
299,95 DKK
(0)
Dixit nordic
HINT
HintBrætspil
399,95 DKK
(3)
Hint
Pandemic Dk
Pandemic dkBrætspil
249,95 DKK
(0)
Pandemic dk
Splendor Nordic
Splendor NordicBrætspil
299,95 DKK
(1406)
Splendor Nordic
Ticket to ride Europe
Ticket to ride EuropeBrætspil
299,95 DKK
(1)
Ticket to ride Europe

Kan du ikke få nok af brætspil?

Se hele vores udvalg her >>

Spil for hele familien

Se de mange spil her >>
Rød pære

Er du vild med quizspil?

Find dit næste quizspil her >>

7 Wonders

7 Wonders er et af de mest prisbelønnede brætspil. Det er et populært strategispil, hvor man dyster mod hinanden om at udvælge og opføre det helt rette vidunder, der gør, at lige netop din by i antikken vil gå over i historien som verdens mest glorværdige.

I brætspillet 7 Wonders spilles simultane ture, og det betyder, at du ikke skal sidde og vente på, at det bliver din tur, men at alle spillere i stedet er engageret på samme tid.

Regler for 7 Wonders spillet

Det er forholdsvis simpelt at sætte sig ind i reglerne for 7 Wonders brætspillet. For nogle kan point-systemet dog virke en tand uoverskueligt i begyndelsen, men den medfølgende point-blok hjælper dig rigtig godt på vej.

Inden spillet går i gang, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilken strategi du vil føre i forhold til fire forskellige domæner: kultur, militær, økonomi og videnskab. Det er ikke muligt at mestre alle områder på samme tid, så tænk dig godt om – dine valg i begyndelsen er afgørende for, hvordan spillet udvikler sig. Husk også at holde øje med de andre spilleres fremskridt, da de konkurrerer på de samme præmisser som dig.

7 Wonders brætspilsvarianter

Der findes en hel del varianter af 7 Wonders brætspillet. Man kan dog sige, at der er 3 grundspil, som består af det oprindelige 7 Wonders, 7 Wonders Duel (som er en udgave til 2 personer) samt det nyeste skud på stammen, nemlig 7 Wonders Architects. Sidstnævnte spil er en mere begyndervenlig udgave af det oprindelige spil, så har du endnu ikke prøvet at spille 7 Wonders, er 7 Wonders Architect et rigtig godt sted at starte.