Bog & idéSpil Brætspil for voksne

Brætspil for voksne

99 produkter
99 produkter
Det burde man jo vide! - Ja eller Nej
Det burde man jo vide! - Ja eller Nej Brætspil
149,95 DKK
(0)
Det burde man jo vide! - Ja eller Nej
DET DÅRLIGE SELSKAB ORIGINAL
AARETSVOKSENSPILOGSTAERKPRIS
Det dårlige selskab originalBrætspil
249,95 DKK
(3)
Det dårlige selskab original
Det dårlige selskab udvidelse
Det Dårlige Selskab #4 Ekstra DanskBrætspil
249,95 DKK
(2)
Det Dårlige Selskab #4 Ekstra Dansk
Rød HINT
STAERKPRIS
Rød hintBrætspil
149,95 DKK
(1)
Rød hint
Codenames Dk
STAERKPRIS
Codenames dkBrætspil
149,95 DKK
(1)
Codenames dk
Skat
Skat Brætspil
99,95 DKK
(0)
Skat
HVEM I DETTE RUM
Hvem i dette rumBrætspil
149,95 DKK
(0)
Hvem i dette rum
HINT
HintBrætspil
349,95 DKK
(3)
Hint
EXIT DEN FORLADTE HYTTE
Exit den forladte hytteBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit den forladte hytte
HYGGESPILLET
Hygge spilletBrætspil
149,95 DKK
(0)
Hygge spillet
Det dårlige selskab udvidelse
Det dårlige selskab #1 ekstra upassendeBrætspil
249,95 DKK
(2)
Det dårlige selskab #1 ekstra upassende
TØSEMIDDAG
TøsemiddagBrætspil
149,95 DKK
(0)
Tøsemiddag
Exit Den fortyllede skov
KUN KLIK & HENT
Exit Den fortyllede skovBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit Den fortyllede skov
BEZZERWIZZER ORD
Bezzerwizzer ordBrætspil
399,95 DKK
(1)
Bezzerwizzer ord
EXIT DET HEMMELIGE LABORATORIUM
Exit det hemmelige laboratoriumBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit det hemmelige laboratorium
EXIT DEN SUNKNE SKAT
Exit den sunkne skatBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit den sunkne skat
CATAN
STAERKPRIS
CatanBrætspil
249,95 DKK
(1)
Catan
WHAT DO YOU MEME
WHAT DO YOU MEMEBrætspil
349,95 DKK
(0)
WHAT DO YOU MEME
SANDT ELLER BULLSHIT
Sandt eller bullshitBrætspil
149,95 DKK
(0)
Sandt eller bullshit
Quizzone Timeout - Blue edition
Quizzone Timeout - Blue editionBrætspil
499,95 DKK
(6)
Quizzone Timeout - Blue edition
EXIT Ringenes Herre Skygger over Midgård
EXIT Ringenes Herre Skygger over MidgårdBrætspil
149,95 DKK
(0)
EXIT Ringenes Herre Skygger over Midgård
POKER LUKSUS SÆT I ALU KUFFERT
Poker luksus sæt i alu kuffertSpillekort
299,95 DKK
(2)
Poker luksus sæt i alu kuffert
SIG DET SAMME
Sig det sammeBrætspil
149,95 DKK
(1)
Sig det samme
Frække Tankestreger
Frække TankestregerBrætspil
249,95 DKK
(0)
Frække Tankestreger
JA NEJ MÅSKE
Ja nej måskeBrætspil
149,95 DKK
(0)
Ja nej måske

Brætspil for voksne

Brætspil for voksne er en populær kategori af spil, der tiltrækker spillere i alle aldre og forskellige niveauer af erfaring. Der er nemlig stadig mange gode grunde til at spille brætspil, selvom du ikke længere er et barn. Den mest indlysende grund er, at du morer dig sammen med dine venner eller familie, men derudover kan dét at spille brætspil faktisk også være godt for dit helbred. Ja, det lyder måske underligt, men læs mere om hvorfor herunder. 

Brætspil er godt for din sundhed

Du vidste det måske ikke, men der er faktisk masser af gode ting ved, at du indimellem sætter dig ved bordet med et sjovt brætspil for voksne.

 • Din hjerne: Hjernen er en forunderlig størrelse og kan så meget mere, end man går og tror. Hjernen elsker brætspil, og med et voksenspil fra vores sortiment kan man sørge for at holde hjernen aktiv og sund. Nogle spil udfordrer den måde, som hukommelsen arbejder på, og er med til at vedligeholde ens mentale evner. Og måske også så heldig, at det forbedrer din hukommelse, alt efter hvilket spil I spiller. Ved at spille voksenspil træner man nemlig de steder i hjernen, der tager sig af den komplekse tænkning og problemløsning. Derfor er der ikke kun sociale grunde til at spille et voksenbrætspil.
 • Latter: Latter giver god energi. Sjove og underholdende brætspil giver god energi og skaber glæde for dig og andre omkring dig. Når I griner, frigøres der endorfiner. Endorfinerne virker smertestillende og kan give en følelse af succes, lyst, energi og glæde. Med andre ord: Et voksenbrætspil er med til at gøre mennesker lykkeligere.
 • Blodtryk: Jeres blodtryk kan falde i takt med at I spiller et voksenspil. Derfor er brætspil godt for dit generelle blodtryk. Når endorfinerne frigives i kroppen, øges blodcirkulationen, og dine muskler vil dermed slappe af og ikke svære lige så spændte. Det er med til at få blodtrykket til at falde.
 • Stress: Kroppens stressniveau mindskes, når du slapper af med et sjovt brætspil.
 • Immunforsvaret styrkes: Positive tanker og følelser, som f.eks. latter og glæde, frigiver stoffer, der nedsætter stress. Det er alt sammen med til at styrke dit immunforsvar. Derfor er der ingen god grund til ikke at sætte sig ned og spille et godt voksenbrætspil.
 • Du bruger mindre tid på at lede efter dine bilnøgler: Det kan lyde mærkeligt, at du hurtigere finder frem til dine henlagte genstande såsom nøgler, telefon eller briller. Men det er sandt! Forskere fra University of Toronto i Canada undersøgte to grupper af forsøgspersoners evne til at lede efter og finde et objekt. Den gruppe, der regelmæssigt spillede, var meget hurtigere til at finde tingene end gruppen, der ikke spillede. Så bare kom i gang med at spille et voksenbrætspil og glem alt om henlagt nøgler, briller og andre genstande du plejer at smide væk.

Sjove spil for voksne

Der findes et hav af forskellige og sjove spil for voksne. Spillene har forskellige temaer og mekanikker, der spænder fra strategispil til spil hvor samarbejdet er i fokus og fra hurtige spil, der kan spilles på få minutter, til lange og komplekse spil, der kan tage timer at spille sig igennem.

Brætspil for voksne er en sjov og underholdende måde at tilbringe tid sammen med sine venner eller sin familie på, og de kan også være en god måde at udfordre og stimulere dit sind på. Mange voksenspil kræver, at spillerne tænker strategisk og taktisk, samarbejder og kommunikerer effektivt - og nogle gange endda lyver og bedrager for at nå deres mål.

Der findes et væld af sjove spil for voksne, og derfor er det svært at udpege det allersjoveste. Vi har dog her forsøgt at give dig en oversigt over nogle af de sjove spil for voksne, der topper popularitetslisten:

 • Sequence: Spillet minder lidt om en ny udgave af 5 på stribe. Det er et strategispil, som handler om at få dannet to ubrudte rækker af fem jetoner i samme farver. I spiller i hold, men du må ikke vise din holdkammerat, hvilke kort du har på hånden, for det er op til ham/hende at regne din strategi ud og spille ud fra den.
 • Catan: Settlers fra Catan er en herlig spilklassiker, som går du på at være den første til at få bygget den mest velfungerende koloni på øen Catan. Her handler det om at være taktisk dygtigt, men også at evne at forhandle. Spillerne kan nemlig frit handler ressourcer med hinanden i kampen om at få bygget den bedste koloni.
 • Det dårlige selskab: Her er spillet, som gør alle dine kedelige venner sjove! Med selskabsspillet ”Det dårlige selskab” handler det ganske enkelt om at konstruere de sjoveste og måske også mest tossede eller uventede sætninger og scenarier. Dommeren trækker et pointkort, som består af en ufærdig sætning, og det er nu op til dig at kombinere pointkortet med et af de svarkort, du har på hånden, for at færdiggøre sætningen. Den sjoveste, mærkeligste, mest bizarre kombination vinder. Et hylende morsomt spil, der egner sig perfekt til en hyggelig aften med vennerne.
 • Musikquizzen på P4: Nu kan du spille Musikquizzen fra et af P4’s allermest populære radioprogrammer. Spørgsmålene er skrevet af vært Kenneth K og er en dyst på paratviden om populær musik.
 • Bezzerwizzer: Det originale Bezzerwizzer spil indeholder 5.000 spørgsmål. Her bliver du testet på din paratviden inden for 20 forskellige kategorier. Der er desuden mulighed for at stjæle kategorier fra et andet hold med Zwapperen, hvis der er et område, du er særligt god til. Med Bezzerwizzer venter jer er timevise af god og lærerig underholdning.
 • Jeg har aldrig: Nu slipper du for selv at skulle være kreativ og finde på scenarier, når I spiller det klassiske partyspil ”Jeg har aldrig”. Her er alle mulige tænkelige og utænkelige scenarier nemlig skrevet op på forhån – et underholdende og sjovt selskabsspil, der afslører vilde historier, pinlige hændelser og interessante hemmeligheder om dig og dine venner.
 • Hint: I Hint gælder det om at gætte, hvad dine medspillere prøver at fortælle dig ud fra de hints du får. Et hint kan enten mimes, tegnes, nynnes eller tales om. Der er garanteret masser af sjov, når du skal hinte om alt fra lande der ikke findes længere og filmskurke til sange om kys og pizzafyld.