Bog & idéCEWE fotobog

Design din egen CEWE FOTOBOG 

Undgå at dine fotos forsvinder ud i ’skyen’ og aldrig bliver brugt eller set igen. Benyt dem i stedet i en flot fotobog, hvor du kan samle dine billeder og minder ét sted og vise dem til omverdenen. Med Bog & idé Fotoservice kan du sammensætte en flot CEWE FOTOBOG fyldt med billeder og videoer af dem, du elsker, eller fra særlige begivenheder.

Med vores mange designskabeloner og layoutmuligheder kan du skabe et fantastisk flot resultat, der får dine fotos til at stråle. Vi tilbyder en lang række forskellige typer fotobøger, der kommer i forskellige størrelser og formater, så du kan kreere netop den fotobog, du kunne tænke dig. Du kan vælge mellem: følgende formater:

Med vores kundeeksempler kan du altid hente inspiration og få idéer til, hvordan du skal udforme din CEWE FOTOBOG.

Vælg for eksempel en fotobog i XXL panorama til bryllupsbillederne, hvor du virkelig har plads til alle de smukke fotos fra din store dag. Eller lav en kvadratisk fotobog med babybilleder, hvor din lille nyfødte kan være centrum på alle siderne. Sammensæt et fotoalbum fra konfirmationen og dekorer den med masser af fotos, figurer og farver lige efter dit barns hjerte. Vil du sammensætte et fotoalbum fra en rejse eller ferie kan du prøve den store CEWE FOTOBOG, der er bestseller i Europa – og det er der en grund til. Siderne er nemlig store og der er masser af plads til dine fotos og tekst, hvor du kan beskrive destination, aktiviteter og jeres mange oplevelser. Det er en perfekt måde, at sikre at alle ferieminderne ikke ryger i glemmebogen

Vores mange valgmuligheder betyder, at du kan finde en bog og et format, der passer til netop dig og dine fotos, så du kan lave en mindebog eller et fotoalbum, du vil komme til at elske.

Lad din kreativitet få frit spil med en designskabelon

Når du laver en CEWE FOTOBOG fra Bog & idé Fotoservice kan du vælge mellem vores mange forskellige skabeloner, layouts, skrifttyper og figurer, der gør det muligt for dig at være kreativ og kreere flotte resultater uden det store besvær. Vi gør det let for dig, at sammensætte smukke fotobøger, der vil gøre glæde i mange år frem.

Med de mange designmuligheder kan du gøre din fotobog helt din egen, og du kan tilpasse den, så den møder alle dine ønsker og krav. Du kan også vælge mellem vores forskellige papirtyper, der er med til at give dine fotos et helt unikt udtryk og får dem til at se flotte og eksklusive ud. Du har også mulighed for selv at vælge mellem en række indbindinger, så din fotobog bliver lige så unik og flot udenpå, som den er indeni.

Med en CEWE FOTOBOG fra Bog & idé Fotoservice kan du forevige minder om store begivenheder eller hverdagens små glæder på en flot måde, der er til at tage frem og dele med dem du elsker. Du kan desuden også indsætte videoer i din fotobog, så dine minder også kan foreviges i levende billeder. Videoen ses ved at scanne en QR-kode med din smartphone, så du kan se den om og om igen. Du kan for eksempel indsætte videoer af den nyfødtes første møde med sine søskende i babyalbummet eller af talerne ved konfirmationen og brylluppet. Eller indsæt en video fra safarituren eller faldskærmudspringet i dit rejsealbum. Det er en sjov og sanselig måde at mindes nogle af livets store øjeblikke.

Giv en fotobog til en du elsker og del dine bedste minder

Med en CEWE FOTOBOG kan du gøre lykke med et fotoalbum fyldt med minder og kærlighed, der er specielt kreeret med modtageren i tankerne. Giv din kæreste eller ægtefælle en fotobog fyldt med fotos fra jeres forhold eller fra en rejse, I har haft sammen, og fyld den med kærlige ord og sjove anekdoter. Eller kreer en flot bog til bedsteforældrene med billeder fra deres første møde med deres nyfødte barnebarn. Du kan også sammensætte fotobog hvert år med fotos af dit barns udvikling inden for de seneste tolv måneder. Det er en fantastisk gave til dig selv og den nærmeste familie, og det er også sjovt at kunne give dit barn sin egen fotobog hvert år. På den måde har han eller hun som voksen en udførlig og sjov samling af fotos og minder fra barndommen, der aldrig forsvinder eller falmer.

Med en CEWE FOTOBOG fra Bog & idé Fotoservice kan du sammensætte en personlig gave, der emmer af kærlighed og omhu, da hvert foto, side og layout er valgt, så det passer perfekt til modtageren. Med en fotobog på gavebordet eller under juletræet er du garanteret store smil og taksigelser fra modtageren.

100 % tilfredshed

For os betyder din tilfredshed og oplevelse med vores produkter rigtig meget

Tilfredshedsgaranti

For os betyder din tilfredshed og oplevelse med vores produkter rigtig meget. Derfor arbejder vi på, at gøre mest muligt for at det er let og overskueligt at kreere smukke fotoprodukter, såsom en fotobog, og vi giver dig derfor 100% tilfredshedsgaranti på alle dine fotobøger. På den måde garanterer vi, at du får lavet en ny bog eller får pengene igen, hvis du ikke er helt tilfreds med resultatet, når du modtager den. Det er vores måde at garantere din gode oplevelse med Bog & idé Fotoservice.

Har du spørgsmål kan du kontakte vores dygtige kundeservice på telefonnummer 69 88 44 31 eller via mail her 

min cewe fotobog logo

Fotobog med egne fotos

Vælg selv papir, format og effekter på din bog >>
returnering

Download gratis software og lav din fotobog

Lav den fineste fotobog og bestil  her >>

Heading spot 4