Bog & idéGavekort

Gavekort

Giv hele Bog & idé i et gavekort

Gavekortet kan anvendes både online og i din lokale Bog & idé

Køb gavekort her

Giv en oplevelse fra GO DREAM

GO DREAM Cafébesøg for 2
OPLEVELSESGAVER
GO DREAM Cafébesøg for 2Oplevelsesgaver
249,00 DKK
GO DREAM Cafébesøg for 2
GO DREAM Tillykke med fødselsdagen 299,-
OPLEVELSESGAVER
GO DREAM Tillykke med fødselsdagen 299,-Oplevelsesgaver
299,00 DKK
GO DREAM Tillykke med fødselsdagen 299,-
GO DREAM Tillykke med fødselsdagen 499,-
OPLEVELSESGAVER
GO DREAM Tillykke med fødselsdagen 499,-Oplevelsesgaver
499,00 DKK
GO DREAM Tillykke med fødselsdagen 499,-
GO DREAM Middag for 2
OPLEVELSESGAVER
GO DREAM Middag for 2Oplevelsesgaver
499,00 DKK
GO DREAM Middag for 2
GO DREAM brunch for 2
OPLEVELSESGAVER
GO DREAM brunch for 2Oplevelsesgaver
299,00 DKK
(1)
GO DREAM brunch for 2

Gaveinspiration

Find gaveidéer med mere inden i >>

Top 10

Se, hvad der hitter lige nu >>

Tjek saldo

Her kan du tjekke saldoen på dit gavekort >>

Giv et gavekort til én, du holder af

Uanset om du leder efter en gave til studenten, til den runde fødselsdag, til mors dag eller til en helt fjerde anledning er det altid en god idé at overveje et gavekort. Et gavekort er gaven, der aldrig skal byttes, og med vores kæmpestore udvalg af bøger, brætspil, legetøj, oplevelsesgavekort, kontorartikler og hobbymaterialer er der noget for enhver smag. Køb dit gavekort i din lokale Bog & idé eller køb online og få det sendt direkte til den heldige modtager. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Køb gavekort til Bog & idé her

Giv et gavekort til dem, du holder af. Lad dem udforske en verden af sjov, viden og underholdning. Når du køber et gavekort hos os, kan det bruges i alle Bog & idé, BOGhandleren og Legekæden butikker, og den heldige modtager af gavekortet kan derfor vælge lige netop det, som vedkommende ønsker sig allermest.

Gavekortet er den perfekte gave til ham eller hende, der har alt – og selvfølgelig også til dem, der elsker selv at snuse rundt blandt bøger, spil, legetøj og meget mere for at udse sig den helt perfekte gave til sig selv.

En gave med muligheder

Gavekortet kan både købes og anvendes online her på siden eller i din lokale Bog & idé butik. Med mere end 110 Bog & idé butikker landet over, er der også en nær dig, og det gør det nemt at få fingrene i en af de nye bøger i alverdens genrer eller i tidens mest populære bøger. Det er også en god mulighed for at begive dig i kast med nye og spændende læseoplevelser.

I bøgernes verden kan du finde underholdning og inspiration til din hverdag. Du kan for eksempel finde viden og guides til nye hobbyer og projekter inden for alt fra strik og hækling til jagt og fiskeri, træning, dyrkning af køkkenhave og meget mere.

Hos Bog & idé finder du desuden et stort udvalg af børnebøger, legetøj, kontorartikler, hobbyartikler og ikke mindst brætspil. Der findes med andre ord noget for enhver smag, uanset alder og personlige interesser. Det gør også gavekortet til en oplagt idé som firmagave til dine ansatte eller kolleger. Du vælger selv gavekortets værdi, og du har mulighed for at tilføje en personlig hilsen ved bestilling.

Giv en oplevelse i gave med Go Dream

Hvem elsker ikke gode oplevelser? Med det store udvalg af sjove, spændende, nye, udfordrende og lærerige oplevelser fra Go Dream kan du helt sikkert også finde den helt perfekte gave til den heldige modtager. Go Dream tilbyder oplevelser for både store og små, og du finder et hav af muligheder i alle prisklasser.

En oplevelsesgave er den oplagte gaveidé til brudeparret, fødselaren, studenten, konfirmanden eller som en ”bare-fordi”-gave. Gå på opdagelse i det store udvalg af oplevelsesgaver fra Go Dream og find lige præcis den oplevelse, du gerne vil give modtageren – det er en både sød og personlig tanke, og hvem ved …? Måske vil du med lidt held blive inviteret med ud på eventyr.

Fandt du, mod forventning, ikke lige det, du ledte efter, kan du tage et kig på vores side med gaveinspiration, hvor vi forsøger at give dig gode idéer til bryllupsgaver, dåbsgaver, fødselsdagsgaver og gaver til ham eller gaver til hende.