Bog & idé

Gaver

90 produkter
90 produkter
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens sødeste mormorSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens sødeste mormor
TYGGEGUMMIMASKINE TYRKIS MED  CA.113 STK.
Tyggegummimaskine turkis med ca. 115 stk.Sjove gaver
249,95 DKK
(2)
Tyggegummimaskine turkis med ca. 115 stk.
BOGBIND/GAVEPAPIR 70CMX2M
BOGOMSLAG3FOR50GLS
Bogbind/gavepapir hvid 70cmx2m 80 gGavepapir i ruller
19,95 DKK
(0)
Bogbind/gavepapir hvid 70cmx2m 80 g
Tyggegummimaskine
Tyggegummimaskine rød med ca. 36 stk.Sjove gaver
59,95 DKK
(0)
Tyggegummimaskine rød med ca. 36 stk.
Krus Enjoy
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy oldemor hvid og gulSjove gaver
59,95 DKK
(0)
Krus enjoy oldemor hvid og gul
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens bedste farSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens bedste far
BOGBIND/GAVEPAPIR 70CMX2M
BOGOMSLAG3FOR50GLS
Bogbind/gavepapir sort 70cmx2m 80 gGavepapir i ruller
19,95 DKK
(0)
Bogbind/gavepapir sort 70cmx2m 80 g
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens bedste onkelSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens bedste onkel
Krus Enjoy
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy oldefar hvid og blåSjove gaver
59,95 DKK
(0)
Krus enjoy oldefar hvid og blå
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens sødeste farmorSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens sødeste farmor
Tyggegummimaskine
Tyggegummimaskine blå med ca. 36 stk.Sjove gaver
59,95 DKK
(0)
Tyggegummimaskine blå med ca. 36 stk.
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens bedste morfarSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens bedste morfar
Krus Enjoy
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy bedstemor hvid og rødSjove gaver
59,95 DKK
(0)
Krus enjoy bedstemor hvid og rød
Krus Enjoy
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy bedstefar hvid og grønSjove gaver
59,95 DKK
(0)
Krus enjoy bedstefar hvid og grøn
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens sødeste fasterSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens sødeste faster
POKAL
KUN KLIK & HENT
PokalSjove gaver
89,95 DKK
(0)
Pokal
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens bedste dagplejemorSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens bedste dagplejemor
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy superfarSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy superfar
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy verdens bedste farfarSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy verdens bedste farfar
GAVEBÅND POLY GLAT 10MM /250YDS
Gavebånd poly glat 10mm /250yds lyseblåGavebånd
34,95 DKK
(0)
Gavebånd poly glat 10mm /250yds lyseblå
GAVEBÅND POLY GLAT 10MM /250YDS
Gavebånd poly glat10mm /250yds mørkgrønGavebånd
34,95 DKK
(0)
Gavebånd poly glat10mm /250yds mørkgrøn
GAVEBÅND POLY GLAT 10MM /250YDS
Gavebånd poly glat 10mm /250yds sølvGavebånd
34,95 DKK
(0)
Gavebånd poly glat 10mm /250yds sølv
GAVEBÅND POLY GLAT 10MM /250YDS
Gavebånd poly glat 10mm /250yds guldGavebånd
34,95 DKK
(0)
Gavebånd poly glat 10mm /250yds guld
Gavebånd poly 10mm/250m
Gavebånd poly glat 10mm x 250 m mørkeblåGavebånd
34,95 DKK
(0)
Gavebånd poly glat 10mm x 250 m mørkeblå
KRUS ENJOY
KUN KLIK & HENT
Krus enjoy fantastisk personSjove gaver
59,95 DKK
(1)
Krus enjoy fantastisk person

Gaver

Find inspiration til ham eller hende du holder af. Sommetider kan det være rigtig svært at finde den helt rigtige ting til de særlige personer i dit liv, hvilket der selvfølgelig kan være flere årsager til. Måske ønsker personen sig ikke rigtig noget bestemt, eller også vil de bare gerne overraskes. I sådan en situation kan en bog eller brætspil være den helt rigtige.

Til enhver anledning

Leder du efter en gave til din mors 50-års fødselsdag eller måske har din kollega jubilæum? Hos Bog & idé har vi mange produkter som passer til enhver anledning. Til brylluppet, kan vi blandt andet anbefale en bog om det land den kommende bryllupsrejse går til, eller et fotoalbum til at opbevare minderne fra den store dag. Til dåben har vi et stort udvalg af barnets bog og babys første år, som altid er spændende for den lille at læse når den bliver voksen. Så uanset hvilken begivenhed du skal købe en ting til, har Bog & idé et bud på en god gave, så kig rundt på webshoppen og få den leveret direkte hjem til dig eller kig ned i din lokale butik og få vejledning af vores personale.

Bøger

Vi har et kæmpe udvalg af bøger til alle aldersgrupper. Til de voksne har vi genrer som krimi, biografier, kogebøger, romaner, digtsamlinger og faglitteratur. Vi har også et udvalg af lydbøger som du kan lytte til på farten, og ved nogle bøger er du så heldig at det er forfatteren som læser bogen højt. Er modtageren af mere til at læse elektroniske e-bøger, har vi et stort udvalg af e-bøger som kan downloades på både smartphone, bærbar og tablet så den kan læses uanset hvor modtageren befinder sig.

Leder du efter inspiration til børn, har vi et stort udvalg af lærerige bøger, hvor man kan lære at læse og stave. Hos Bog & idé mener vi det er vigtigt at børn tidlig får interesse for at læse, derfor har vi også bøger som kan gives som begynder bog, så barnet for en god læse start. En børnebog med pop-up er ofte et stort hit også fordi barnet kan se historien blive mere levende.
Se vores store udvalg af børnebøger her på hjemmesiden, eller kig forbi din lokale Bog & idé butik.

Brætspil

Leder du efter noget til en ny person i dit liv, eller til en bestemt anledning er brætspil altid et godt bud. Vi har et stort sortiment af brætspil til alle aldre og interesser. Et brætspil ligger altid op til hygge og samvær med familie og venner. Vi har alt lige fra quizspil, kortspil, terningespil, puslespil og familiespil. Er du i tvivl omkring hvilket brætspil du skal vælge, er du altid velkommen til at kigge ned forbi din lokale Bog & idé butik og få råd og vejledning omkring de mange forskellige brætspil. Kig rundt på vores webshop og find inspiration til brætspil.

En personlig tanke

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af personlige og sjove gaver. Hvis du har svært ved af finde en ting til din mormors fødselsdag som viser hvor meget du holder af hende, har vi mange produkter som kopper, krystaller og nøgleringe med citater på. Så kan din mormor drikke kaffe af koppen hver morgen og læse hvor meget hun betyder for dig. Disse kan også købes til resten af familien som mor, far, søster, bror, onkel, moster eller bedste veninden. Vi har også et stort udvalg af sjove gaver som bøger med sjove fakta, 30 råd om kærlighed, fitness og meget mere.

Hobbyer findes der mange af, og hos Bog & idé har vi inspiration til enhver hobby, du kan finde inspiration og bøger om alt indenfor hækle, strikke, DIY, male, foam clay og meget mere. Så ønsker du at lave din egen gave eller hjælpe børnene med at lave deres egen til farfar har vi alt hvad du mangler til at komme i gang.

Den rigtige indpakning

De fleste elsker at give og modtage pakker, og det er altid dejligt, når man kan se, at giveren har lagt en ekstra indsats i at finde den helt rigtige ting. Ydermere varmer det ekstra om hjertet, hvis der er gjort lidt ekstra ud af indpakningen. Derfor finder du masser af fine gaveindpakningsvarer her i form af bånd og papir, samt sakse og tape, så du har det rette værktøj til at pakke gaverne flot ind. Køber du hos en af vores butikker, har vores kompetente personale mulighed for at pakke den flot ind for dig. Fordi en fint indpakket gave gør oplevelsen ekstra god for modtageren, som uden tvivl vil sætte pris på, at der er blevet lagt en ekstra indsats i en flot indpakning. Til enhver pakke medfølger ofte et personligt kort, hos Bog & idé har vi et stort udvalg af kort som passer til enhver lejlighed, lige fra kollegaens jubilæum til mormors 70-års fødselsdag.  Ønsker du at lave dit eget personlige kort har vi vores eget DIY, hvor du kan købe en masse tilbehør til at gøre kortet unikt og personligt.

Send en gave

Har du ikke mulighed for at møde personligt op med en gave? Så er hjælpen nær – Bog & idés Send en gave koncept sørger for at levere din personligt udvalgte pakke til modtageren. Det eneste du skal gøre, er at udvælge gaven, vælge teksten til et kort, og så sørger vi for resten. Vi pakker den fint ind, skriver din valgte tekst i et håndskrevet kort, og sender pakken ud til modtageren. Du kan således, nemt og bekvemt, sidde derhjemme i København og bestille fødselsdagshilsen til din moster i Aarhus.

Vi er rigtig gode til at fejre og sende hinanden tanker i Danmark, og der er ofte en anledning, hvor det passer sig at medbringe en gave. Det kan være alt lige fra vært- og værtindegaver, til konfirmation, fødselsdage, studentergilde, jubilæum, bryllup og julepakker. Vi har et udvalg af gaver, som passer til de fleste begivenheder, så dyk ned i vores store udvalg, og find den helt rigtige pakke.