Bog & idéGaveinspiration

Gaveinspiration

Find gaven til konfirmation, bryllup, studentergilde og meget andet.

Gi' hele Bog & idé i et gavekort

Gavekort kan anvendes online & i butik

Bestil et gavekort online

Send en gave til én du holder af

Vi leverer til modtager med et håndskrevet kort

Vælg mellem mange gode gaver

Gi' en magisk oplevelse i gave

Udvalget af GO DREAM er stort og varieret 

Vælg en oplevelsesgave 

Husk gaven til den store fejring

Der er mange anledninger hele året rundt, vi har fundet inspiration til gaver

Gaven til konfirmanden

Find den helt perfekte gave til konfirmanden >>

Husk mors dag 8. maj

Find den helt perfekte gave til din mor >>

Husk fars dag 5. juni

Find den helt perfekte gave til din far >>

Gaven til studenten

Find den helt perfekte gave til studenten >>

Gaver til barnedåb

Find den helt perfekte gave til barnedåbet >>

Gaver til bryllup

Find den helt perfekte gave til brylluppet >>

Gaver, du kan sende

Vælg fra SEND SOM GAVE og send din bestilling direkte til modtageren, smukt pakket ind og med et håndskrevet kort
Valdemarsro - grøn aftensmad
SEND SOM GAVE
RETURPANTSTAERKPRIS
Valdemarsro - Grøn aftensmadAnn-Christine Hellerup Brandt
259,95 DKK
Indbundet
(4)
Valdemarsro - Grøn aftensmad
SEQUENCE
SEND SOM GAVE
AARTIETSSPIL
SequenceBrætspil
229,95 DKK
(7)
Sequence
Lenins bodyguard
Lenins bodyguardLeif Davidsen
299,95 DKK
Indbundet
(9)
Lenins bodyguard
Den mørke engel
Den mørke engelElly Griffiths
249,95 DKK
Hæftet
(29)
Den mørke engel
Partners
SEND SOM GAVEKUN KLIK & HENT
PartnersBrætspil
179,95 DKK
(1)
Partners
Halfdans ABC
SEND SOM GAVE
RETURPANT
Halfdans ABCHalfdan Rasmussen
199,95 DKK
Hardback
(6)
Halfdans ABC
Backgammon kuffert
SEND SOM GAVE
Backgammon kuffertBrætspil
269,95 DKK
(0)
Backgammon kuffert
Aftrykssæt, blækfrit fra PRIK & STREG
Aftrykssæt, blækfrit fra PRIK & STREGPRIK OG STREG
129,95 DKK
Løsblade
(2)
Aftrykssæt, blækfrit fra PRIK & STREG
DET DÅRLIGE SELSKAB ORIGINAL
SEND SOM GAVE
Det dårlige selskab originalBrætspil
279,95 DKK
(3)
Det dårlige selskab original
De små synger
SEND SOM GAVE
RETURPANT
De små syngerGunnar Nyborg-Jensen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
De små synger
Kærlighed
KærlighedMingo Nørager
349,95 DKK
Indbundet
(7)
Kærlighed
Gopler ældes baglæns
RETURPANTSTAERKPRIS
Gopler ældes baglænsNicklas Brendborg
259,95 DKK
Indbundet
(58)
Gopler ældes baglæns
Bagværk
BagværkCathrine Brandt
289,95 DKK
HARDBACK
(0)
Bagværk

Dramatisk og medrivende fortælling

En medrivende og barsk roman om den umulige kærlighed, det kærlighedsløse ægteskab og den evige kærlighed til musikken.

Køb her

Efterfølger til Dinosaurens fjer og Svalens graf

Spændingsroman om medicin og sommerfugle, om kærligheds tårnhøje pris og tilværelsens uundgåelige forvandlinger.

Køb nu

Videnskabens svar på et længere liv

"Gopler ældes baglæns" fortæller en forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring og peger på, hvad man selv kan gøre for at leve længere

Køb her

Gaveinspiration

Er du på udkig efter den perfekte gave til en du holder af? Så bør du helt sikkert sætte tid af til at kigge Bog & idé sortiment igennem. Her finder du den perfekte foræring til konfirmanden, studenten eller brylluppet.

Du finder også en masse inspiration til gaver til mors eller farsdag, så du kan overraske dine forældre med den helt rigtige overraskelse. Det kan også være, at du står og skal til barnedåb, og du mangler den perfekt gave. Så er det måske ’barnets bog’ som står først på ønskelisten. Det kan også være, at du vil overraske dem med et af de mange elskede eventyr fra H. C. Andersen. Det kan være ’Børnenes H.C. Andersen’, som indeholder mange af de skønne klassiske eventyr. Vi har også samlet en række af de gode klassiske børnebøger til den perfekte dåbsgave. Selvom du kender modtageren, kan det være svært lige at finde den helt rigtige ide. Denne side med gave inspiration har til formål at hjælpe netop dig, der står og ikke helt kan finde ud af, hvad du skal give.

Overskud til at finde den perfekte gave

Det kan være hård og stressende, at finde den helt perfekt gave. Men du gør alt hvad du kan, fordi der ikke er noget bedre end at se et smil hos den du holder af. Vi ved alle hvor svært det specielt kan være at finde gaven til ham- eller hende, som har alt andet end en ønskeseddel. Det kan også være besværligt at finde ud af, hvilken foræring der passer til den bestemte lejlighed. Du slipper for alt besværet på denne side. Vi har nemlig gjort det så nemt som muligt, og opdelt gave inspiration siderne i kategorier, så du på hver side hurtigt får et overblik over, hvilke gaver der passer sig til arrangementet. Det gør det lettere at finde lige præcis den overraskelse, du står og mangler.

De fleste af os kender det at skulle finde en gave til den kommende begivenhed, og måske du har udskudt det lidt, fordi du i virkeligheden ikke helt kan finde den perfekte gave, og du er derfor sent på den. Det kan være særdeles svært at komme op med en ide helt fra bunden, specielt hvis du står uden en ønskeseddel, eller blot med manden som altid ønsker sig underbukser og strømper. Der findes mange forskellige modtagere, anledninger og personligheder. Men heldigvis har vi noget for de fleste. Uanset om du mangler inspiration til barnedåben, konfirmanden, brylluppet eller mors og fars dag, så finder du fine inspirationssider her.

Har du husket at tænke på, hvor mange penge du har til rådighed, inden du begynder jagten. For hvis du lægger budgettet inden du begynder at søge efter gaven, så hjælper du også dig selv til, ikke at bruge for mange penge. Desuden hjælper du også dig selv med at snævre de mange muligheder en smule ind, så du ikke skal alt igennem uden relevans. På den måde giver du dig selv en hjælpende hånd, i forhold til at vælge mellem de mange gaveideer.

Det at give

Der findes intet som at give vores kære noget, som de virkelig har ønsket sig, eller noget hvor man bare kan se glæden sprede sig over deres ansigt. Så ved du, at du ramte spot on. Uanset hvilken interesser dine kære har, så kan du være helt sikker på, at vi har noget som matcher behovet. Du behøver ikke en speciel anledning, for at give noget til den du holder af. Vi ved selv hvordan det er at blive overrasket, med en lille gave man ikke havde forventet, og det betyder ekstra meget, når det kommer fra en du holder af. Det behøver ikke være en stor ting, men det er bare det at føle sig husket og værdsat, som vi får det allerstørste smil på læberne af. Og hvem vil ikke se et stort dejligt smil fra sine kære. Børn er blandt de familiemedlemmer, som oftest får gaver. Familiens yngste medlem er nemlig dem, som traditionelt set forkæles mest. Det er bland andet til jul og fødselsdage, men også løbende igennem året. De elsker nemlig overraskelser, og glæden ved at se dem modtage og pakke ud, er som intet andet. Du vil gerne både give en særlig gave, som falder i god jord, men som også er personlig og unik, og ikke mindst skal den også passe til pengepungen. Men uanset budget, så har vi noget der kan matche dit behov. Vi har samlet en række bud til de forskellige anledninger, som vi håber, kan give lidt inspiration med på vejen, til at finde den perfekte gave, som overholder alle kravene.

Køb dine gaver online

Har du også svært ved at finde på gode gaver. De fleste kender det at stå helt idéforladt på jagten efter den helt perfekte foræring, og man kan hurtigt komme til at føle sig uopfindsom. Men du er langt fra den eneste, der er mange der kæmper med at finde det helt perfekte at have med til arrangementet. Man skal vide hvad modparten ønsker sig, og helst uden at spørge, så det minder på mange måder om tankelæsning. Det er skønt at få, men det kan næsten være endnu skønnere at give. Hver gang vi skal give en gave, drømmer vi om, at den skal sidde lige i skabet. Men det kan være svært at ramme plet, så hvorfor ikke tage imod lidt hjælp fra os, til at finde den helt perfekte foræring. Bestil dit næste gavekøb online og få leveret det direkte til døren, eller bestil det med gratis afhentning i din lokale Bog & idé butik. Glem ikke at vi tilbyder 365 dages byttegaranti, så falder gaven ikke i helt så god jord, som du havde håbet, så er der rig mulighed for at bytte den igen. Uanset om du skal finde den perfekt foræring, eller gave inspiration til manden der har alt, den kreative mor, kærestens fødselsdag eller en af de mange andre anledninger, så finder du alle vores gode inspirations idéer her på siden.