Mors dag

Mor er den bedste i verden, og det skal selvfølgelig fejres. Mors dag er en helt særlig og vigtig dag, som afholdes den anden søndag i maj i Danmark. I 2017 falder mors dag søndag den 14. maj.

Mors dag blev opfundet i USA, og den oprindelige tanke med dagen var, at det skulle være en dag for fred. Amerikaneren Anna Jarvis fik udbredt kendskabet til dagen, som en måde at ære sin mor, og det arbejde hun gjorde. Med tiden blev det en officiel dag, hvor man ærer mødres arbejde.

Hos Bog & idé synes vi, det er en vigtig dag at fejre, og derfor har vi lavet en oversigt over nogle skønne forslag til en mors dag gave, således at du kan fortælle din mor, hvor meget hun betyder for dig. Det kan nogle gange være svært at finde inspiration til den helt rigtige gave til mor, men fortvivl ikke, for vi har masser af gode ideer, som mor med sikkerhed vil blive glad for. Der er både bøger, oplevelsesgaver, krus og mange andre fine ting, som vil varme mor om hjertet.

rød bog og ide logo

Find den rigtige gave

Hos Bog & Idé

Forkæl din mor

Med et personligt kort

Inspiration

Alt fra oplevelser til bøger

Det personlige kort 

Din mor skal helt sikkert forkæles til mors dag. Men det kan være svært at finde den rigtige gave. Derfor har vi samlet nogle idéer til både kort og gaver, som du kan give din mor d. 14. maj.

Forkæl din mor med den perfekte gave og et personligt kort, og vis hende hvor meget du sætter pris på hende. Det er kun fantasien, der sætter grænser - find alt hvad du skal bruge i Bog & Idé. 

Brug dobbeltkortene i A6-størrelse fra Bog & Idé. De fås i mange flotte farver - herunder også sølv og guld. Dekorer dem lige som du har lyst til. Vi har brugt kortene i sølv og sort og dekoreret dem med karton i flotte farver. Vi har også brugt stickers med bogstaver samt stemplerne med sølv, som giver et fint og personligt look. Skriv en sød besked inden i og glæd din mor.

Se inspiration til kortene herunder.

Find den rigtige gave

Det kan være svært at finde en gave, der viser, hvor meget man sætter pris på sin mor. Vi har forsøgt at samle en række gaveidéer, som er perfekte til forskellige typer af mødre. Bliv inspireret herunder eller besøg din lokale Bog & Idé butik for at se hele vores udvalg.

Til livsnyderen

Klippekort til verdens bedste mor

Står du og mangler en gave til mor? Hvad bedre end et klippekort med de sødeste små hverdagsting eller gode oplevelser. Print et færdigt klippekort her eller se hvordan du hurtigt kan lave et. Så kan du servere din gave til morgenkaffen på sengen.
rød bog og ide logo

Klippekort

Til verdens bedste mor

Sådan gør du

Du skal bruge:
Papir, tusser, saks, lineal.

Sådan gør du:
Marker felter med 1,5 cm til venstre og 5 cm til højre. Udfyld felterne med tal og små "ydelser" til din mor. Dekorer toppen fint.

Fandt du ikke det helt rigtige? 

Så besøg din lokale Bog & Idé forretning, kig på vores webshop eller se hele Fødselsdags-kataloget her: