Mors dag

Er du på udkig efter en helt speciel mors dag gave, som får din mor til at føle sig som den bedste mor på planeten. Eller mangler du ideer og inspiration til den næste gave til hende, der altid er der for dig, så er du kommet til det helt rette sted.

Forkæl din mor

med gode bøger, sjove spil og personlige gaver

Gør din mor glad med en spændende bog

Til hende, der sætter pris på en god bog

Gode krimier

Til hende, der elsker spænding

Slip fantasien løs

Et mesterværk i gave

Hvem vil ikke gerne have et mesterværk lavet af børnene i gave? Det vil de fleste mødre nok gerne.

Lad børnenes fantasi få frit spil, og lad dem male skønne malerier, eller hjælp dem med at lave fine billeder med håndaftryk. Med Diamond Art kan børnene skabe de smukkeste billeder og forære dem til mor. Uanset hvad vil de skønne gaver være noget, enhver mor vil elske at få i gave!

Mal på sten

Vær kreativ og mal smukke sten med Sharpie eller Posca tusser, som kan male på alle overflader.

Sjove spil

Giv en gave, som giver masser af underholdning, I kan være sammen om.

Mors dag

Mor er den bedste i verden, og det skal selvfølgelig fejres. Mors dag er en helt særlig og vigtig dag, som i Danmark afholdes den anden søndag i maj. I 2020 falder mors dag søndag den 10. maj. Traditionen om mors dag stammer fra USA og vender helt tilbage til 1872. Mors dag kom efterfølgende først til Danmark i 1929. Så traditionen med at fejre vores mødre for deres utrolige styrke og indsats med familie og børn, er faktisk mere end 100 år gammel. Oprindeligt var tanken, at dagen også skulle være en dag for fred.

Fordi mor er den bedste i verden

Ingen anden kan erstatte din mor, og ingen anden vil gøre lige så meget for dig, som din egen mor vil. Mor har i så mange år altid hjulpet med til, at din hverdag snurrer, og du får det bedste ud af livet. Båndet mellem dig og din mor er noget helt unikt. Lad også din gave til din mor være noget helt særligt, og lad hende føle sig helt speciel. Denne ene dag hvor hun får lov til at få lidt igen, af alt det hun har givet til dig og familien. Sørg for, at dagen bliver helt speciel for din mor, med en unik og personlig gave.

Vi elsker alle vores mødre, og derfor vil vi også gerne være med til at forkæle dem lidt ekstra på denne dejlige dag. Det kan være store som små gaver, og vi har samlet alle vores bedste bud på den perfekte gave til at forkæle din mor på denne side. Alt andet end lige, har vi en masse gaveideer, til at gøre din mors dag helt speciel, og vi har selvfølgelig en mors dag gave i alle prisklasser. Så uanset om du er ude efter det helt store i år, eller om gaven bare skal være en lille overraskelse for få penge, så har vi mors dags gave ideer der matcher dit budget.

Gaven der smelter mors hjerte

Ved du heller ikke, hvad du skal give din mor i mors dag gave? Jo mere man tænker over det, desto mere irriteret bliver du, og derved bliver det en hel del sværere at finde den helt perfekte gave. Hos Bog & idé finder du et væld af dejlige mors dag gaver til din søde mor. Traditionen på mors dag er, at man giver en gave til sin mor. Mange giver en lille buket blomster eller en æske chokolade, men hvorfor ikke gør lidt ekstra ud af det i år, og købe en lille gave fra vores sortiment af mors dags gaver. Uanset hvad din mor er til, kan du helt sikkert finde noget på denne side, som vil falde i din mors smag. Er din mor den kreative type der altid har et projekt for hånden, så har vi en hel kategori specielt til hende. Er hun måske nærmere den læseglade type, så har vi samlet alle de bedste kvinde bøger, så du finder den helt rigtige gave til hende du holder mest af. Om ikke andet, så har vi proppet denne side med inspiration til den perfekte mors dag gave. Måske du i år bare vil lave et lille specielt kort, som du kan lægge ved gaven eller blomsterne. På siden her finder du også alt du skal bruge til at lave det sødeste kort til din mor. Så der findes ingen undskyldning for, ikke at lave dig eget søde hjemmelavet mors dags kort.

En særlig gave til en særlig kvinde

Er tiden igen inde til, at det evige spørgsmål om, hvad skal vi give i mors dag gave, kommer på banen? Hvad skal du give din mor for at fortælle og udtrykke, at hun virkelig betyder noget, og at hun er noget helt særligt? Det vigtigste er at huske, at din mor garanteret bliver glad uanset hvad du vælger. Men for at hjælpe dig lidt på vej, har vi her samlet vores bedste bud på den perfekte mors dag gave. Det kan også være, at det i år er året hvor du skal lave din egen DIY gave til din mor. På den måde sikre du alt andet lige en helt personlig gave, som din mor helt sikkert vil sætte pris på. Du kan her se hele vores side med DIY gaveideer til din mor. Fordi din mor er en særlig kvinde, som fortjener en særlig gave på denne særlige dag.

Køb din mors dags gave online

Det var helt tilbage i det 20. århundrede, at mødrene fik deres egen mærkedag dedikeret. Traditionen lever videre i bedste velgående, og selvfølgelig er i år ingen undtagelse. Sørg for at fejr din mor på behørig vis, ved at give hende en gave hun kan bruge i lang tid, igen og igen. Hos Bog & idé findes et væld af gode gaver, som kan bruges i lang tid, så du kan give den helt perfekte gave til mors dag. Køb din mors dags gave online og få den leveret direkte til din dør, eller bestil den til gratis afhentning i din lokale Bog & idé butik. Ser du ikke din mor til mors dag, så kan du heldigvis også få sendt et udvalg af vores sortiment indpakket direkte til din mor via vores Send en gave koncept. Der findes ingen undskyldning for, ikke at forkæle din mor lidt ekstra på denne dag. Så kender du også en mor, som fortjener at blive forkælet, så er du kommet til det helt rigtige sted.