Bog & idé

Julemærkehjemmene

Julemærkehjem

- giver børn en ny start

Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte og udenfor.

Bog & idé støtter Julemærkehjemmene, fordi ingen fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Når børn kommer på Julemærkehjem, får de hjælp til at finde deres styrker og opbygge deres selvværd, så de igen kan indgå i fællesskaber. Og de nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem.

Bog & idé har sammen med BOGhandleren gennem flere år solgt bl.a. Julemærker, som led i at samle ind til Julemærkehjemmene i Danmark. I 2021 blev der samlet 652.000 kroner ind gennem salg af Julemærker, og samarbejdet fortsætter i 2022.

Hvert år hjælper Julemærkehjemmene ca. 1.000 børn i alderen 7-14 år til en ny start på livet. Under et ophold, som varer i 10 uger, bor børnene på Julemærkehjemmene. De bliver en del af et fællesskab, og de lærer at se på sig selv og verden på en ny måde.

Julemærkehjem

Et samarbejde der skaber glæde

Søren Ravn Jensen, der er Direktør for Julemærkefonden, udtaler om samarbejdet:

Vi har igennem en lang årrække samarbejdet med Bog & idé og BOGhandleren – et samarbejde, som vi sætter utrolig stor pris på. Samtidig med at samarbejdet bidrager til indsamling af midler til børn på Julemærkehjem, bidrager det også med en øget opmærksomhed omkring vores arbejde for og med udsatte børn i Danmark, der mistrives - ofte på grund af ensomhed, mobning og lavt selvværd.

Vores værdifællesskab med Bog & idé og BOGhandleren om at hjælpe børn i Danmark, der har det svært, til at opnå bedre trivsel og øget selvværd er et stærkt fundament, som samarbejdet også fremover kan bygge videre på, og som ligeledes kan danne rammen for fremtidige fælles aktiviteter. Vi er derfor meget stolte af at være en af Bog & idés Hjertesager.

Hvordan kan du hjælpe?

Hvis du gerne vil hjælpe os med at støtte Julemærkehjemmene, kan du til en hver tid overføre et valgfrit beløb via MobilePay til 558298.

Alle overførte beløb går ubeskåret og direkte til Julemærkehjemmene.

Du kan læse mere om Julemærkehjemmene her:

julemaerket.dk

Julemærkefonden - hjælper børn i Danmark, der har det svært (julemaerket.dk)