Bog & idéKreaPapir og kartonKortBordkort

Bordkort

7 produkter
7 produkter
Bordkort 220g 20 stk.
KUN KLIK & HENT
Bordkort hvid 20 stk. str. 9X4 cm 220 gBordkort
24,95 DKK
Bordkort hvid 20 stk. str. 9X4 cm 220 g
Bordkort 220g 20 stk.
KUN KLIK & HENT
Bordkort råhvid 20 stk. str. 9X4 cm 220 gBordkort
24,95 DKK
Bordkort råhvid 20 stk. str. 9X4 cm 220 g
Bordkort 220g 20 stk.
KUN KLIK & HENT
Bordkort blå 20 stk. str. 9X4 cm 220 gBordkort
24,95 DKK
Bordkort blå 20 stk. str. 9X4 cm 220 g
Bordkort 220g 20 stk.
KUN KLIK & HENT
Bordkort lyserød 20 stk. str. 9X4 cm 220 gBordkort
24,95 DKK
Bordkort lyserød 20 stk. str. 9X4 cm 220 g
Bordkort 20 stk.
KUN KLIK & HENT
Bordkort 20 stk.Bordkort
24,95 DKK
Bordkort 20 stk.
Bordkort 220g 20 stk.
KUN KLIK & HENT
Bordkort lyseblå 20 stk. str. 9X4 cm 220 gBordkort
24,95 DKK
Bordkort lyseblå 20 stk. str. 9X4 cm 220 g
Bordkort 220g 20 stk.
KUN KLIK & HENT
Bordkort rød 20 stk. str. 9X4 cm 220 gBordkort
24,95 DKK
Bordkort rød 20 stk. str. 9X4 cm 220 g

Bordkort

Find flotte bordkort til alle dine fester her hos Bog & idé. Bordkortet kan blive en fin og central del af et smukt dækket bord til f.eks. en konfirmation, bryllup eller fødselsdag. Visse bordkort er allerede pyntet, mens andre er neutrale, hvilket giver mulighed for at udsmykke kortene, så de passer med det valgte tema. Vi har flotte bordkort i forskellige farver således, at det er noget der kan matche enhver fest. 

Et bordkort er et stykke papir eller pap, som angiver hvilket bord, som en specifik gæst skal sidde ved til en begivenhed.  Det kan være større begivenheder som bryllup, fødselsdage, barnedåb, konfirmation osv. Et bordkort angiver oftest gæstens navn, og i nogle tilfælde bordnummeret. På den måde kan gæsterne nemt og hurtigt overskue hvor de skal sidde, og hvem der bliver deres bordgæster. Bordkortet har som regel altid det samme gennemgående design som resten af udsmykningen til festen. Det kan være et gennemgående farvetema, eller et specielt mønster.

Lav dit eget bordkort

Har du lyst til at lave dit eget bordkort, og sikre at designet bliver lige som du vil have det, og det matcher resten af festen. Så er det blot et blankt bordkort, som du skal have fat i, så du kan give festens borddækning et personligt og kreativt præg.

Der er masser af fordele ved selv at være kreativ og lave dit eget bordkort.

  • Du kan selv vælge farver og motiv
  • Du kan lave personlige detaljer
  • Du kan udtrykke din kreativitet
  • Du får en hyggelig afslappende sund mens du sidder med projektet.

Uanset om du skal bruge bordkort barnedåb, bordkort konfirmation eller bordkort bryllup så kan du med din helt egen kreativitet, kreerer noget som matcher præcis denne begivenhed.

Vælg det rigtige bordkort

Da bordkortet er en del af borddækningen, er det vigtigt, at det bliver det rigtige bordkort.

Du skal starte med at finde anledningen – er det bordkort til konfirmation, bordkort til bryllup osv.
I løbet af livet er der mange begivenheder, som skal fejres og fester, som skal holdes. Der er altid en anledning til en god fest og sammenkomst med familien.

Herefter er det vigtigt du finder den øvrige bordpynt – hvilke farver, figurer osv. Skal være en gennemgående del af temaet til festen.
Når først den basale borddækning som dug, servietter osv. er på plads, så er du endelig klar til det sjove og kreative, nemlig bordpynten. Den kan skabe mange forskellige udtryk, og selv på den mest enkle borddækning, kan bordpynten lige give det sidste spark.

Nu skal du også huske at finde temaet til festen – har du måske naturtema, Hawaii- eller lilla tema så skal bordkortene selvfølgelig matche til dette, så de ikke falder helt ved siden af.

Køb bordkort online

Køb dine bordkort online. Hvad end du skal bruge bordkort til barnedåb, bordkort bryllup eller en helt anden anledning, så finder du helt sikkert noget i vores udvalg, som du kan bruge. Der findes kort i mange forskellige former og farver, så der er helt sikkert noget, som passer til lige din fest. Hvis ikke, så har vi selvfølgelig også bordkort, som ligger op til din kreativitet, så du kan lave dem lige som du ønsker.

Bestil alle vores bordkort online, og afhent dem fragtfrit i din lokale Bog & idé butik.