Den personlige gave til mors dag

Når din mor skal forkæles til mors dag, kan det være svært at finde den helt rigtige gave. Derfor har vi samlet nogle idéer på mors-dag. Og hvad er bedre til at ledsage den perfekte gave end et personligt kort?

En særlig gave til en særlig kvinde

Mor er en person, der har en helt særlig plads i vores hjerter. Derfor skal gaven til hende på mors dag selvfølgelig også være helt speciel. Men selvom man kender hinanden godt, kan det være svært at finde ud af, hvad hun skal have. Én ting, der altid er en sikker vinder hos de fleste mødre, er den hjemmelavede gave. 

Det personlige kort

Din mor skal helt sikkert forkæles til mors dag. Og et personligt kort sætter prikken over i’et og viser hende, hvor meget du sætter pris på hende. Kun fantasien sætter grænser – få inspiration her og find alt, hvad du skal bruge, hos Bog & idé.

Det skal du bruge:
  • A6 kort i sølv eller sort
  • Karton i forskellige farver
  • Stickers med bogstaver i sølv
  • Stempler med bogstaver og tal
  • Stempelpude i sølv
  • Saks og lim

Brug dobbeltkortene i A6-størrelse fra Bog & idé. De fås i mange flotte farver – herunder også sølv og guld. Dekorer dem lige, som du har lyst til. Vi har brugt kortene i sølv og sort og dekoreret dem med karton i flotte farver. Vi har også brugt stickers med bogstaver samt stemplerne med sølv, som giver et fint og personligt look. Skriv en sød besked inden i og glæd din mor.

Smuk gave med HAMA perler

Med HAMA-perlerne er det kun fantasien, der sætter grænser for de fine gaver, du kan lave til din mor. 

Her er et eksempel på et fint hjerte, som efterfølgende kan sættes i ramme, så din mor kan nyde synet af den.