Årets julegavehits til børn

Til det legeglade barn

Bestil online med gratis levering til din lokale Bog & idé | 365 dages byttegaranti

Til det spilleglade barn

Bestil online med gratis levering til din lokale Bog & idé | 365 dages byttegaranti

Til Harry Potter fans

Oplev Harry Potter som aldrig før!

Hvad enten du er ny i Harry Potter-universet eller du er et vaskeægte ’Potterhead’, vil du elske den fantastiske nye pragtudgave af 1. bind i serien om Harry Potter: 

 Bogen indeholder J.K. Rowlings oprindelige og uforkortede tekster og er smukt gennemillustreret i farver på næsten hver side. Bag design og illustrationer står det anerkendte MinaLima-designstudio, der er mest kendt for den visuelle grafiske stil i Harry Potter og Fantastiske Skabninger-filmene. Så chancerne for at dine børn vil læse bogen fra ende til anden er skyhøje.Derudover indeholder pragtudgaven også otte eksklusive interaktive folde ud-features, der får dig til at føle, at du selv er på vej til de hellige haller på Hogwarts. Blandt de otte overraskelser får du bl.a. mulighed for at åbne kuverten med Harrys første optagelsesbrev fra Hogwarts, du får en indkøbsseddel til Diagonalstræde, samt et udstanset folde-ud Hogwarts-slot for blot at nævne nogle få.

Besøg hele vores Harry Potter Univers og se det store produktudvalg.

Læs og syng med Sigurd

Syng med Sigurd

200 danske sange, lige til at synge derhjemme

For at give dig mulighed for at kunne synge alle de 200 sange fra de to bøger, så du ikke blot synger dem, du kender i forvejen, er samtlige 200 numre indspillet af Sigurd og hans orkester og ligger på både streamingtjenester og som frit tilgængelige musikvideoer. Ved hver sang er der en QR-kode, som du skanner med dit device og så starter musikken.

Tanken er, at den danske sangskat skal kunne findes i god kvalitet lige netop der, hvor et væld af meget forskellige danske børnefamilier i forvejen er – så også ikke-nodekyndige kan synge med Sigurd.

Sigurd fortæller

Fortællinger til børn i alderen 5 -100 år. Bestil nu og vælg gratis levering til din lokale Bog & idé

Til det kreative barn

Diamond art kunst

Diamond Art er en ny kreativ kunstform, hvor du kan udfolde eller ligefrem udforske din kunstneriske side, og herefter give dit flotte mesterværk i gave, til en du holder af. Det er altid skønt at give en gave væk, som man selv har lavet og er stolt af.

Skab dine egne kunstværker

Med Diamond Art skaber du et flot motiv ved hjælp af den lille pen, som du dypper i den røde lim. Herefter vælger du den ønskede farve diamant med pennen og trykker den let ned på pladen, så diamanten placeres på det rette sted på motivet. Helt simpelt anvender du de farverige perler på et lærred med motiv, hvor resultatet bliver et flot kunstværk, du selv har lavet, med små mosaik-diamanter der skinner og glitrer flot.

Perleleg med smartphone

Placér Beady perlepladerne på skærmen ovenpå dit device. Perlepladerne vil lyse op og illustrere der, hvor du skal placere de udvalgte farver. Det unikke ikonsystem hjælper med farvesortering og guider til skabelsen af avancerede designs (også uden hjælp fra en voksen). Du kan endda tage et foto af dig selv og skabe fotokunst med Beady. 

Et Beady sæt indeholder skridsikre perleplader, som kan klikkes sammen for store, høje eller skæve perledesigns. Forestil dig, at du skal lave en brachiosaurus med en lang hale og hals i perler, hvor du har brug for fleksibilitet i begge ender. Se mere om Beady her

Liv og Simones slikbog

Find alt dit yndlingsslik i bogen og gå selv i gang i køkkenet

Opskrift til dig

Slikbogen er en bog med yndlingsslik på alle siderne. Her finder du opskrifter på rustne søm, lakridskarameller, vingummibamser, slikpinde, spejlæg og meget andet lækkert. Gør klar til julen og lav alt det slik selv, som du plejer at købe ind. Find børnenes favoritter og lad dem hjælpe til med forberedelserne. Er der noget bedre end skumbananer og jordbærskum? 

Vi giver dig en smagsprøve. Hent opskriften på Liv og Simones hjemmelavede lakridskarameller her.   

Til det bageglade barn

Bestil online med gratis levering til din lokale Bog & idé | 365 dages byttegaranti