Julegaver til ham

Hvad skal din kæreste, mand, far, brormand, morfar, farfar eller onkel have i julegave i år? Dette spørgsmål står du sikkert med hver eneste år, for det kan være svært at finde den helt rigtige julegave til ham, du holder af. Her finder du en liste over vores julegave ideer til ham.

  1. Julegaver med krimi og spænding
  2. Giv ham en stærk biografi i julegave
  3. Julegaver med sport og fritid er altid en sikker vinder
  4. Et sjovt brætspil fejler aldrig til julegave
  5. Giv ham en bog om øl. vin og drinks i julegave
  6. Elsker han historiske romaner, så giv en bog om dette i julegave
  7. Giv ham bøger med alt om erhverv i julegave

Julegaver fyldt med spænding

Du får gratis levering til butik | Gratis retur i 365 dage | Vi pakker gaven ind i butikken

Julegaver med sande beretninger

Du får gratis levering til butik | Gratis retur i 365 dage | Vi pakker gaven ind i butikken

Julegaver med sportsligt indhold

Du får gratis levering til butik | Gratis retur i 365 dage | Vi pakker gaven ind i butikken

Julegaver med mange timers underholdning

Du får gratis levering til butik | Gratis retur i 365 dage | Vi pakker gaven ind i butikken

Julegaver med mad og drikke

Du får gratis levering til butik | Gratis retur i 365 dage | Vi pakker gaven ind i butikken

Julegaver til ham

Vi vil gerne give en julegave til ham, som vi ved, at han vil blive glad for - en betydningsfuld gave, som udstråler at vi ved hvad han kan lide og interesserer sig for. Det at give en gave, og se hans reaktion, er en dejlig følelse, og næsten lige så godt som at få en selv. Her finder du ud af om du har ramt plet, da det ikke altid er nemt at finde julegaver til ham, der har alt. Her på siden finder du inspiration til julegaven til ham. Der er forslag til alt fra den unge fyr til den ældre herre. Hos Bog & idé giver vi gerne bøger eller spil i gave til ham, og derfor finder du masser af gode forslag i disse kategorier. Vores forslag til dig dækker alt fra bøger om motorsport, politik, sex og madlavning til krimibøger og sjove spil. 

Julegaver til kæresten - ham

Ofte er mænd ikke så gode til at ønske sig gaver - ’jeg mangler jo ikke noget’, er en sætning man tit har hørt. Så her er det, at du selv skal være kreativ med julegaven til ham, hvor du selv finder på noget, da du kender ham godt, og ved hvad han kan lide. Eller husker på, om der er noget han måske har nævnt i den seneste tid, som kunne være en oplagt julegaveide – måske en bog han synes om, eller et spil.

Julegaveønsker mand

Julegaven til ham kunne måske også komme til din fordel – hvis du er så heldig, at du har en mand, som er god til at lave mad, kunne du finde nogle kogebøger med lækre opskrifter, som kunne inspirere ham. Her har vi et godt udvalg med de forskellige kokke, som er populære lige nu og her. Du finder også et stort udvalg af klassiske kogebøger, som man aldrig går galt i byen med. Hvis din mand er vild med at bage, så kunne en bog med lækre bageopskrifter og f.eks. surdej også være en dejlig julegave. Tag et kig på vores store udvalg af kogebøger her.

Biografier er en utrolig populær gavekategori til jul, da det er bøger der henvender sig til læsere i mange aldersgrupper. Hvert år op til jul udkommer der mange spændende biografier fra fascinerende mennesker, som har noget på hjertet. Det er ofte inspirerende fortællinger, som giver et personligt indblik i en kendt persons liv. Hvis du er helt tom for ideer angående julegaver til ham, der har alt, så kunne en biografi være den helt rigtige gave.

Julegaver til ham 2020

Hvordan finder man julegaver til ham der har alt, dette kan virkelig være en udfordring. Men hvis han ikke selv har ønsket sig noget, har du den fordel, at du kan vælge. Et brætspil kunne være en god julegave til kæresten, da det er en gave, som kan bruges igen og igen, og som giver anledning til mange hyggelige timer i familie og venners lag.

Uanset om din mand er mest vild med strategispil, quizspil eller puslespil, så finder du et stort udvalg hos Bog & idé. Hvis I er vilde med at quizze sammen med familie og venner, så er de klassiske spil som Bezzerwizzer, Hint og Trivial pursuit nogle rigtig gode bud. Se hele vores udvalg af brætspil her.

Julegaveideer og ønsker

Måske har din man allerede lavet en ønskeseddel med julegaveønsker mand, da han er en læsehest, og kan altid bruge nogle nye bøger til sin samling. En mand som interesserer sig for alverdens ting, gammel historie og nye eventyrlige universer som skabes i fantasien, mens man læser. Julegaver til kæresten der læser kan derfor være en spændende bog, med nye viden og fantastiske historier, som han kan fortælle videre til sine børn, familie eller venner.  

Vi er alle forskellige og har hver vores ønsker og tanker om hvad tiden er værd at bruge på. Mænd og kvinder er fantastiske skabninger og vi har hvert vores syn på verdenen, og når alt kommer til alt, vil vi bare gerne gøre hinanden glade og give den bedste gave.  Og uanset hvad du giver ham du elsker til jul, så er vi ret overbeviste om, at han bliver glad, for han har fået den af dig.