Julegaver til hende

Julegaver til hende, der elsker spænding

Bestil online og få gratis levering i butik med 365 dages byttegaranti

Når hun sætter pris på sande fortællinger

Køb online med gratis fragt til butik og 365 dages byttegaranti

Julegaver til hende der er kreativ i køkkenet

Gode kogebøger og bagebøger med 365 dages byttegaranti

Julegaver til hende

Har du altid svært ved at finde ud af, hvad kvinden i dit liv skal have i julegave? Om det er din kæreste, kone, mor, søster, datter eller faster, så har vi noget, som kan gøre hende glad. Du tænker sikkert, at hun er den bedste i verden og derfor skal hendes julegave være den helt rigtige. Hos Bog & idé giver vi inspiration til de nyeste og mest læste bøger til kvinder i alle aldre. Den gode datter og Heksen er krimier, som kan nydes sammen med en god kop kaffe og et tæppe i sofaen.

Vi har også samlet en række spil, som kan få hende til at grine som aldrig før og have de hyggeligste stunder med veninderne eller hele familien. Prøv blandt andet det originale HINT eller det nye rød HINT, hvor I skal tegne, snakke og mime indtil medspillerne gætter ordet. Er hun håbløs romantiker? Producenterne bag Bezzerwizzer har lavet Bezzerwizzer Bricks – berømte romancer, hvor hun og hendes veninder kan gætte løs på 60 spørgsmål om romantik.

Julegaver til hende

Julegaver til skæve idéer og små historier, til afslapning og kreativ udfoldelse.

Julegaven til hende, der vil vinde

Veninde-sjov eller familiehygge med gode spil 

Julegaver til hende

Hvis kvinden i dit liv er kreativ, kunne en mulig julegave være en bog om Strik til hjemmet fyldt med strikkeopskrifter på pudebetræk, tæpper og plaider, bordskånere og meget mere. Hvis kreativiteten gemmer sig i køkkenet, kunne en bog fra Mette Løvbom, Salattøsen, være en mulighed for at få meget mere lækker mad serveret.

Har du købt julegaven, men mangler en lille ting, eller er du en af de søde typer, som giver adventsgaver til dem du holder af, har vi samlet en række gaveforslag til mindre end 200 kroner lige her.

Julegaver til unge piger

Julegaver til unge piger og teenagere