Julegaver til hende

Har du altid svært ved at finde ud af, hvad kvinden i dit liv skal have i julegave? Om det er din kæreste, kone, mor, søster, datter eller faster, så har vi noget, som kan gøre hende glad. Hos Bog & idé giver vi inspiration til de nyeste og mest læste bøger til kvinder i alle aldre. Vi har også samlet en række spil, som kan få hende til at grine som aldrig før og have de hyggeligste stunder med veninderne eller hele familien. Tag et kig herunder og se vores julegaver til hende 2020.

Julegaver til hende, der elsker spænding

Bestil online og få gratis levering i butik med 365 dages byttegaranti

Når hun sætter pris på sande fortællinger

Køb online med gratis fragt til butik og 365 dages byttegaranti

Julegaver til hende, der elsker en god fortælling

Bestil online og få gratis levering i butik med 365 dages byttegaranti

Julegaver til hende, der elsker at lave mad

Gode kogebøger og bagebøger med 365 dages byttegaranti

Julegaven til hende, der vil vinde

Veninde-sjov eller familiehygge med gode spil 

Julegaver til unge piger

Julegaver til unge piger og teenagere

Julegaver til hende

At finde gode julegaver til kæresten hende, kan godt være en udfordring, da du jo gerne vil gøre hende glad og finde det helt rigtige. I stedet for det klassiske valg med lækkert undertøj eller køkkenudstyr, kan du her på siden finde spændende krimi bøger, kogebøger, spil mm. Vi har samlet lidt inspiration til julegaveideer, for at hjælpe dig på vej.

Julegaven til hende 2020

Julegaver til hende kan være mange ting - en bog med hendes yndlingsforfatter, den nye kogebog med en kendt stjernekok eller noget helt tredje. Bare det at du har gjort dig umage, ’det er tanken der tæller’ og så kan du være sikker på, at hun bliver glad.  

For at finde julegaver til kvinden i dit liv, kan du undersøge om hun allerede har lavet en ønskeliste, og så går ud fra den. Her har hun selv valgt hvad hun mest ønsker sig, hvilket gør det nemmere for dig, for så er det bare med at vælge noget ud, som du gerne vil give hende. Hun har sikkert en top-3-liste over de bøger, hun gerne vil læse, da mange kvinder nyder at læse og fordybe sig i en god bog. Udvalget af bøger op til jul er enormt og der kommer så mange gode bøger, så det er et rent slaraffenland for læsehesten.

Julegaveideer til hende

Hvis der ikke er nogen ønskeliste, må du selv være kreativ og på shopping efter julegaveideer til hende. Her er det med at finde på julegaveideerne selv, og tænke over hvad hun har brug for eller trænger til. Tænk grundigt over, om der er noget hun særligt har fortjent eller brug for, da hun betyder alt for dig, og du gerne vil gøre hende glad. Måske har hun en stresset hverdag, både med arbejde og de huslige pligter derhjemme, her kan det være rigtig godt at give hende en ’pause’, hvor du tager over og lader hende slappe helt af f.eks. med en god bog, eller med en dejlig oplevelsesgave fra GO DREAM, som I kan nyde sammen.

Ideen her kunne være at købe en bog med hendes yndlingsforfatter, samt give hende et ’klippekort’ hvor hun kan vælge klip, f.eks. du tager opvasken og støvsuger, mens hun får et dejligt karbad og læser en af sine bøger. Eller mens du laver lækkert aftensmad, hygger hun i sofaen med sin spændende bog, som hun næsten ikke har kunne slippe. Ved at give hende en bog, som du ved falder i hendes smag, så viser du hende også, at du har styr på, hvad hun godt kan lide

Her handler det om at forkæle og vise at du værdsætter din kvinde, gode julegaver til hende kan være mange ting – men det at hun føler sig ’vigtig’ og elsket, er simpelthen den bedste følelse og noget af det vigtigste.   

Julegaveønsker kvinde

Det kan være at kvinden i dit liv er meget kreativ og elsker at male og tegne, her har vi et godt udvalg af øvehæfter, bøger som ’Den hemmelige have’ hvor hun kan farvelægge og udfylde de flotte motiver, plus forskellige tusser til at farvelægge med.

Det kan også være, at hun hygger sig med at bage og afprøve forskellige opskrifter derhjemme, og til det har vi forskellige kogebøger og bagebøger med en masse inspirerende opskrifter og ideer. Hvis du er heldig, så kan du få lov at tilsmage maden og efterfølgende nyde den lækre mad sammen med hende.

Oplevelsesgaverne fra GO DREAM er en oplagt julegave til hende der ikke mangler noget. Det er en mulighed for at give hende en god oplevelse som hun sent vil glemme. Det kunne f.eks. være et dejligt hotelophold eller en hyggelig middag, hvor I bare nyder tosomheden.

Mulighederne er uendelige når det kommer til at finde en god julegave til kvinden du elsker. Så slå dig løs her på siden, og køb julegaver til hende online hos Bog & idé.