Julegaver til hende

Har du altid svært ved at finde ud af, hvad kvinden i dit liv skal have i julegave? Om det er din kæreste, kone, mor, søster, datter eller faster, så har vi noget, som kan gøre hende glad. Hos Bog & idé giver vi inspiration til de nyeste og mest læste bøger til kvinder i alle aldre. Vi har også samlet en række spil, som kan få hende til at grine som aldrig før og have de hyggeligste stunder med veninderne eller hele familien.

Julegaver til hende, der elsker spænding

Bestil online og få gratis levering i butik med 365 dages byttegaranti

Når hun sætter pris på sande fortællinger

Køb online med gratis fragt til butik og 365 dages byttegaranti

Julegaver til hende, der elsker at lave mad

Gode kogebøger og bagebøger med 365 dages byttegaranti

Julegaven til hende, der vil vinde

Veninde-sjov eller familiehygge med gode spil 

Julegaver til unge piger

Julegaver til unge piger og teenagere

Julegaver til hende

At finde gode julegaver til hende, kan godt være en udfordring, du vil jo gerne gøre hende glad og finde det hele rigtige. I stedet for det klassiske valg med lækkert undertøj eller køkkenudstyr, kan du her på siden finde spændende krimi bøger, kogebøger, spil mm. Vi har samlet lidt inspiration til julegaveideer, for at hjælpe dig på vej.

Julegaver til hende kan være mange ting, en bog med hendes yndlings forfatter, den nye kogebog med Jamie Oliver eller noget helt tredje. Bare det at du har gjort dig umage, ’det er tanken der tæller’ og så kan du være sikker på at hun bliver glad.  

For at finde julegaver til kvinden i dit liv, kan du undersøge om hun allerede har lavet en ønskeliste, og så går ud fra den. Her har hun selv valgt hvad hun mest ønsker sig, hvilket gør det nemmere for dig, for så er det bare med at vælge noget ud, som du gerne vil give hende. Hun har sikkert en top 3 liste, over de bøger hun gerne vil læse, da mange kvinder godt kan lide at læse og fordybe sig i en god bog.

Julegaveideer til hende

Hvis der ikke er nogen ønskeliste, må du selv være kreativ og på shopping efter julegaver til hende. Her er det med at finde på julegaveideerne selv, og tænke over hvad hun har brug for eller trænger til. Tænk grundigt over om der er noget hun særligt har fortjent eller brug for, da hun betyder alt for dig og du gerne vil gøre hende glad. Måske har hun en stresset hverdag, både med arbejde og de huslige pligter derhjemme, her kan det være super godt at give hende en ’pause’, hvor du tager over og lader hende slappe helt af.

Ideen her kunne være at købe hendes yndlingsbøger, med hendes yndlings forfatter, samt give hende et ’klippekort’ hvor hun kan vælge klip, f.eks. du tager opvasken og støvsuger, mens hun får et dejligt karbad og læser en af sine bøger. Eller mens du laver lækkert aftensmad, hygger hun i sofaen med sin spændende bog, som hun næsten ikke har kunne slippe.

Den romantiske mistelten

For at forkæle hende lidt ekstra, kan du fremskabe nogle af de gode juletraditioner derhjemme. Misteltenen er altid et hit, og her får du også selv noget ud af det… - et kys! 

Vi kender alle traditionen med at hænge en mistelten op over dørkarmen, hvilket gør det lidt mere hyggeligt og romantisk. Historien om planten bygger på gammel overtro, den skulle holde de onde ånder væk, og deraf kom ideen med at hænge den i en døråbning. Det menes også at bærplanten har en lykkebringende effekt, ved at give sin kæreste et kys under den.