Julehistorier

Juleeventyr

Det er tid til juleeventyr for børn og voksne. I juletiden samler du familien og læser de gode juleeventyr højt. Der findes utallige gode juleeventyr, som børn i alle aldre elsker at høre. H.C Andersen er en af de forfattere, som har skrevet flest juleeventyr. Vi kender alle fortællingerne om Grantræet, Snemanden, og Pigen med svovlstikkerne. Det er magiske eventyr om julen…som kan genfortælles hvert eneste år.
Der findes også mange mindre kendte forfattere, som har skrevet juleeventyr og julehistorier, som du næsten ikke kan lægge fra dig. Disse julehistorier har vi fundet frem til dig. Julen er børnenes fest og du bør altid glæde børnene med de hyggelige juleeventyr og julehistorier. Vi har samlet  vores julehistorier og juleeventyr her på siden. Læs dem højt for børnene eller lad dem læse juleeventyrene selv. Her er så mange spændende fortællinger fra moderne tider og gamle dage om juletiden. 

Flere juleeventyr for børn

Moderne og klassiske juleeventyr til børn i alle aldre

Nissehistorier

I juletiden skal du læse nissehistorier for børn. Læs højt af de skønne historier om nisser lige fra 1. søndag i advent, imens du bager skønne julekager og klipper julepynt. Nissehistorier er så hyggelige og børnene lever sig ind i eventyrene om de små mænd og koner, som bor under jorden eller oppe på loftet. Vi har samlet alle vores historier om nisser her på siden. Nogle nissehistorier skal hentes som lydbog eller e-bog. Dem får du straks leveret i din mailboks. Find de klassiske nissehistorier fordelt på 24 dage og find helt nye nissehistorier skrevet i moderne sprog. 

Nissehistorier for børn

Fantastiske historier om julenisser fortalt for børn