Bog & idéStjernestrimler til julestjerner

Stjernestrimler til julestjerner

Julestjerner

Her på siden finder du julens flotteste stjernestrimler i mange forskellige farver og med motiver og glimmer for enhver smag. Lav smukke og personlige jule stjerner af årets mest dekorative stjernestrimler. Med det store og forskelligartede udvalg af stjerne strimler bliver det næsten ikke nemmere at lave et smukt og stemningsfyldt julelandskab, hvor du samtidig har mulighed for at sætte dit eget unikke præg på julestjernerne. Sigt efter månen og du vil lande blandt (jule-)stjernerne.

Der er garanti for ægte julestemning, når du først kommer i gang med at flette jule stjerner.

Skab dit eget udtryk

Vi tør godt garantere dig en lidt mere magisk december, hvis du drysser lidt hjemmelavet julestjernestøv ud over den. Det er næsten ligegyldigt, hvilken form for julepynt og juledekorationer du holder allermest af, så er der mulighed for at dekorere med julestjerner af papir. Om du er til enkle og ensartede papir julestjerner, der hænger med et stringent og elegant udtryk i vinduerne, eller om du foretrækker en overdådig og pompøs juledekoration spækket med alverdens pynt og kogler, vil de helt rigtige stjernestrimler komplimentere dekorationen og sætte to streger under resultatet. Her på siden finder du mange typer af stjerne strimler, og vi er derfor sikre på, at du også kan finde nogle, der passer lige netop til din smag.

Flettede stjerner har mange anvendelsesmuligheder. Prik et lille hul med en nål og brug sytråd til at hænge julestjernerne på juletræet, i vinduet eller på en troldegren. Du kan også bruge papirstjernerne som pynt på gaveindpakning og dermed gøre din julegaveindpakning mere personlig. Du finder et stort udvalg af julegavepapir og gavebånd lige her. Hvis du endnu ikke har styr på alle julegaverne, kan vi også hjælpe dig med at finde julegaven til hamjulegaven til hende eller julegaver til børn i alle aldre. De små flettede stjerner kan du tilpasse og flette ud fra gavepapirets farve for et flot og harmonisk udtryk, eller du kan køre den sikre stil og kun flette stjerner i hvid, så du er sikker på, at papir stjernen passer som et fint lille dekorativt indslag uanset hvilken type og farve julegavepapir du ender med.

Klassisk eller utraditionel?

For nogle kan det virke uoverskueligt at begynde på juleræset og julepynten, mens det for andre af os kribler i fingrene efter at komme i gang med at flette årets fineste julestjerner af papir. Når først du er i gang og har fået genopfrisket, hvordan du fletter julestjerner, er det dog langt de fleste, der kan mærke hyggen og julestemningen brede sig. Du kan vælge mellem traditionelle, ensfarvede stjernestrimler, eller du kan prøve nogle af vores glitrende stjerne strimler, som giver funklende og skinnende julestjerner, der vil pynte på ethvert juletræ eller i vinduet. Hos Bog & idé finder du selvfølgelig papirstrimler til julestjerner holdt i de helt klassiske og traditionelle farver som rød, hvid og grøn, og disse farver vil nok aldrig gå af mode til jul. Vi kan i hvert fald ikke forestille os andet, end at ensfarvede julestjerner holdt i rød, hvid eller grøn altid vil signalere jul. Husk at når stjernerne først er flettet, kan de genbruges igen og igen, og derfor kan de bringe glæde i hjemmet og pryde i mange år fremover.

De klassiske hvide julestjerner er flotte og kan passe ind i alle hjem uanset hvilken farve julen er hjemme hos jer, men at flette julestjerner i mere utraditionelle farver såsom sarte rosa nuancer eller i lyse farver med metallicaeffekt kan give et friskt og anderledes pust til den traditionelle papir stjerne. Hvis du har mod på det, kan vi derfor kun anbefale at flette stjerner i mere tidsbestemte og moderne nuancer for at tilføre din julepynt og det samlede udtryk et ekstra pift. Enkelte rosafarvede julestjerner blandt mange røde kan for eksempel give et mere moderne og nutidigt udtryk.

Stjernestrimler til store og små

Vi har stjerne strimler til ministjerner og strimler til store julestjerner. Stjernestrimlerne fås i flere størrelser, og du kan derfor nemt variere og kombinere størrelserne for et anderledes udtryk. Stjernerne vil pryde på kontoret eller i klasseværelset hele december måned, og når juleferien starter, er du måske så heldig at få lov at tage nogle af dem med hjem for at hænge på juletræet derhjemme. Jule stjerner papir kan også med fordel lægges i vindueskarme eller hænges op i vinduet eller ned fra loftet changerende og tindrende som rigtige stjerner. Du kan også skabe julestemning og hygge med et fad fyldt med en masse hjemmeflettede julestjerner i fine farver og forskellige størrelser, og hvis du vil, kan du sætte kalenderlyset eller adventslysene i samme fad – og vupti, så er kalenderdekorationen i hus.

Der er garanti for hygge og kvalitetstid, når de flotte stjerner skal flettes og formes, og det er sjovt for både store og små. Derfor har mange skoler og børnehaver en årlig juleklippedag, hvor stjernestrimlerne selvfølgelig kan tages med og bruges til musetrapper eller guirlander – og så selvfølgelig til julestjerner.