Bog & idéStjernestrimler til julestjerner

Stjernestrimler til julestjerner

Julestjerner

Stjernestrimler til årets flotteste julestjerner finder du her på siden

Her på siden finder du en masse forskellige flotte stjernestrimler med motiver og glimmer for en hver smag. Lav smukke og personlige julestjerner af årets mest dekorative stjernestrimler. Med det store og forskelligartede udvalg af stjernestrimler bliver det nemt at lave et smukt og stemningsfyldt julelandskab, hvor du samtidig har mulighed for at sætte dit eget unikke præg på julestjernerne. Sigt efter månen, og du vil lande blandt julestjernerne. Der er garanti for julestemning, når du først kommer i gang med at folde stjernestrimler til julestjerner.

Skab dit eget udtryk

Vi er sikre på, at din december bliver lidt mere magisk, hvis du drysser lidt hjemmelavet julestjernestøv ud over den. Næsten uanset hvilken form for julepynt og -dekoration du holder mest af, er der mulighed for at dekorere med julestjerner. Om du er til enkle og ensartede julestjerner, der hænger med et stringent og elegant udtryk i vinduerne eller en overdådig og pompøs juledekoration, der er spækket med alskens pynt, kan de rigtige stjernestrimler sætte to streger under resultatet. Her på siden finder du mange typer af stjernestrimler, så du er sikret at finde dem, som passer til netop dit ærinde.

Klassisk eller utraditionel?

Mange af os juleelskere går tidligt i gang med at flette julestjerner og går på jagt efter årets skønneste julestrimler. Du kan vælge mellem traditionelle, ensfarvede stjernestrimler, eller du kan prøve nogle af vores nye glitrende stjernestrimler, som giver funklende og skinnende julestjerner. De traditionelle julefarver som rød og grøn er vi selvfølgelig leveringsdygtige i, og disse farver vil nok aldrig gå af mode til jul. Ensfarvede julestjerner holdt helt i guld eller helt i grøn og rød vil nok altid signalere jul. Husk at disse stjerner kan genbruges fra år til år, så når de en gang er foldet, kan de bringe glæde i hjemmet og pryde træet år efter år.

Hvis du til gengæld har mod på at prøve at folde julestjerner i mere tidsbestemte nuancer, har vi i år stjernestrimler i sarte rosa nuancer og lyse farver med metalliceffekt. De utraditionelle farver kan give et friskt og anderledes pust til den traditionelle julestjerne. Enkelte rosafarvede julestjerner blandt mange røde vil give et mere moderne og nutidigt udtryk.

Stjernestrimler til store og små

Vi har stjernestrimler til ministjerner og strimler til store julestjerner. Stjernestrimlerne fås i flere størrelser, så du kan variere og kombinere størrelserne. Det vil pryde på kontoret og i klasselokalet i hele december måned og på juletræet juleaften. Julestjerner kan så mange ting. De kan pryde mange steder i huset både hængende i vinduer, liggende i vindueskarme eller hængende ned fra loftet changerende og tindrende som rigtige stjerner. Forestil dig et fad med kalenderlyset eller adventslysene i midten og en masse hjemmefoldede julestjerner strøet rundt om. Det er den sikre vej til at skabe julestemning.

Der er hygge og kvalitetstid forbundet med at flette og forme de flotte stjerner. På skoler og i børnehaver er der ofte juleklippedag, hvor stjernestrimlerne kan medbringes og bruges til musetrapper eller guirlander og selvfølgelig julestjerner.