Bog & idéKontor

Avery

Avery

Har du orden i dine ting på kontoret, og udstråler det professionalisme?

Det er de små ting der er med til at få en virksomhed til at virke professionelt. Avery har etiketter til ethvert tænkelig formål. De er kendt for deres kompatibilitet.

Et professionelt udtryk er vigtigt for alle virksomheder, hvis man vil frem i verdenen. Hvis det roder på skrivebordet og papirerne lægger i uoverskuelige bunker, er det ikke let at være effektiv og yde sit optimale. Fordelene ved at have et ordnet og præsentabelt kontor er at det er med til at give overskud i hverdagen, det virker professionelt overfor kunder, effektiviteten øges og stres minimeres.

Vi har samlet en liste over gode råd til hvordan du kan få succes med din virksomhed

  • Sørg for dine kontaktoplysninger er i orden. Brug evt. penge på at købe dig til en sigende e-mailadresse i stedet for at nøjes med en af de gratis tjenester der er.
  •  Navneskilte og visitkort kan gøre en stor forskel i hvordan dine kunder opfatter dig, det er ret enkelt at lave dine egne visitkort.
  • Alle i dag har brug for en hjemmeside og et udtryksfuldt logo, så spar det ikke væk.
  • Opdel dit kontor i zoner ud fra dine arbejdsrutiner, lad dit kontor være med til at hjælpe dig i hverdagen.
  • Planlæg opbevaringsløsninger ud for dine behov, sørg for at dine papirer er samlet i mapper med en etiket på.

Med Avery kan du med det store udvalg af etiketter finde en der passer netop til dit behov. Sæt en etiket på dine mapper, så der let kan skelnes mellem de forskellige emner. Brug enten en marker til at skrive direkte på etiketten eller print skriften derpå.

Visitkort kan Avery også hjælpe dig med. Med de blanke visitkort kan du nemt printe dine oplysninger og et evt. logo på dem, og dermed komme et skridt nærmere at fremstå professionelt.