Bog & idéKontorEtiketter og labelsDymo

Dymo

9 produkter
9 produkter
Dymo Omega medfølger 1 rulle sort tape
Dymo Omega medfølger 1 rulle sort tapePrægemaskiner & tape
199,95 DKK
(8)
Dymo Omega medfølger 1 rulle sort tape
DYMO TAPE 3D 9MMX3M 3-PACK SORT
Dymo tape 3d 9mmx3m 3-pack sortPrægemaskiner & tape
79,95 DKK
(0)
Dymo tape 3d 9mmx3m 3-pack sort
DYMO LetraTag bluetooth
BATTERIER
DYMO LetraTag bluetoothPrægemaskiner & tape
379,95 DKK
(2)
DYMO LetraTag bluetooth
TAPE LETRA TAG 12MMX4M PLAST
Tape letra tag 12mmX4m plast hvidPrægemaskiner & tape
99,95 DKK
(0)
Tape letra tag 12mmX4m plast hvid
LETRATAG 100H M/1 RL. TAPE DYMO
AABATTERIER
Letratag 100h m/1 rl. tape dymoPrægemaskiner & tape
379,95 DKK
(2)
Letratag 100h m/1 rl. tape dymo
TAPE LETRA TAG 12MMX4M PLAST
Tape letra tag 12mmX4m plast klarPrægemaskiner & tape
99,95 DKK
(0)
Tape letra tag 12mmX4m plast klar
DYMO TAPE 3D 9MMX3M 3-PACK ASS. RØD SORT BLÅ
Dymo tape 3d 9mmx3m 3-pack ass. rød sort blåPrægemaskiner & tape
79,95 DKK
(0)
Dymo tape 3d 9mmx3m 3-pack ass. rød sort blå
TAPE LETRA TAG
Tape letra tag 12mmX4m papirPrægemaskiner & tape
99,95 DKK
(0)
Tape letra tag 12mmX4m papir
DYMO D1 TAPE 7M
Dymo d1 tape 12mm 7m sort/hvidPrægemaskiner & tape
179,95 DKK
(0)
Dymo d1 tape 12mm 7m sort/hvid

Dymo

Med de klassiske dymo labelmaskiner har du mulighed for at formatere teksten og ændre på udskrivningsretningen, for derved at gøre dine labels mere sjove og anvendelige. Det er praktisk at have en dymoprinter i hjemmet, da du kan få organiseret og ryddet op i skuffer og skabe, det kan både være i køkkenet og på børneværelset.

Dymo Omega

Her kan du lave smarte retro inspirerede labels med Dymo Omega, hvor bogstaverne står hævet over papiret. Med dymoprinter kan du lave bogstaver, tal og tegn, så her er der mulighed for at lave labels i lange baner. Dymo maskinen er anvendelig i mange henseender, prøv f.eks. at lave navneskilte til børnenes skolebøger, eller få styr på organisering på dit kontor med denne smarte maskine. Dymoprinter er nem at betjene, du drejer bare på skiven, og klikker på håndtaget når du står på det rigtige bogstav.

Dymo Letratag

Dymo Letratag er derimod mere mekanisk, og her taster du blot på nogle knapper hvad der skal stå, og så trykker du print. Dymo maskinen er håndholdt og let anvendelig. Den kan også printe forskellige farver, skriftstørrelse og med forskellige typografier. Dymoprinteren har et grafisk display, så du let kan se hvad du skriver, og hvor stort at skriften er, inden du printer det. Det giver dig mulighed for, at rette eventuelle fejl inden du printer.

Dymo label

Du får selvfølgelig også brug for Dymo labels og tape til din Dymo maskine. Du kan købe Dymo labels i forskellige farver, og dermed sætte et mere personligt præg på dine labels. Dymo tapen findes i både papir og plastic varianter, og plastic varianten kan fås i en klar eller hvid udgave. Den klare variant er smart hvis du kun ønsker at se teksten, men ikke plasticen – prøv denne variant til f.eks. fotoalbums. Labels lavet med labelmaskinen har mange funktioner, og kan bruges til et hav af ting. Prøv at bruge Dymo omega labelmaskinen med den sorte, røde eller blå tape, og lav nogle smarte retro labels med hvid skrift.

Skab ro med en Dymo printer

Rod og uorden skaber en kaotisk hverdag, som de fleste nok helst vil undgå. Derfor har Dymo et stort udvalg af etiketter, labels og tilhørende labelmaskiner. Disse giver dig mulighed for at organisere og afmærke dine ting. På den måde kan du hurtigt skabe overblik, ved at markere hvor og hvad tingene er.

Det gælder f.eks. i systuen, hvor du nu kan sætte en Dymo label på, som viser præcis hvad kasserne indeholder. Så er du fremover fri for at lede i ét kvarter, hver gang du skal bruge den specielle blå tråd.
Du kan blandt andet vælge den gennemsigtige Dymo label med sort skrift, til denne sortering. Når du sætter Dymo labelen på kasserne med sytråd, kan du kun se skriften, og ikke nogen kanter rundtom.

Dymoprinter er også meget anvendelig at bruge i køkkenet, da du sikkert har en masse bøtter med mel, sukker, havregryn, kakaopulver, bagepulver mm. Her ville det være super lækkert at få Dymo labels på, så du ved præcis hvad der er i de forskellige bøtter og ikke skal til at bruge tid på at lede, når du f.eks. står og er i gang med at bage.

Dette kan selvfølgelig gentages i hele huset, så du kan skabe ro for sindet, og vide at tingene er hvor de skal være, samtidig med, at det er let overskueligt.

Køb Dymo online

Har du ikke allerede en Dymoprinter, eller mangler du en ny, bør du tjekke vores udvalg af Dymo, eller se hele vores udvalg af labelmaskiner her.

Det kan også være, at du blot mangler labels til din Dymo maskine, og det kan du selvfølgelig også finde hos Bog & idé. Bestil online med levering direkte til din dør, eller afhent den fragtfrit i din lokale Bog & idé butik.

Ofte stillede spørgsmål om Dymo

Der kan være mange spørgsmål og overvejelser inden du købe en Dymo, og derfor har vi samlet nogle af de mest ofte stillede spørgsmål her, så du kan blive klogere på dymoen inden du køber den.

Hvad er en Dymo labelprinter?

En Dymo labelprinter kaldes også en etiketprinter. Du skriver i displayruden på Dymoen og trykker print. Herefter printer Dymoen en selvklæbende etiket, som kan placeres på mange forskellige typer overflader. En Dymo labelprinter er praktik og letanvendelig.

Hvor kan man købe en Dymo labelprinter?

Du kan købe din Dymo labelprinter hos Bog & idé – både på vores webshop og i de fysiske butikker.

Hvilken Dymo er bedst?

Den absolut bedste Dymo labelmaskine til prisen man kan få markedet, er en Letratag 100h fra mærket Dymo, som vi jo alle sammen kender. Denne maskine er desuden også en af de mest solgte labelmaskiner, der findes på det danske marked.

Hvad koster en Dymo?

En Dymo variere lidt i pris, men det er penge godt give ud, da den lille maskine er praktik til mange ting i hjemmet.

Hvordan skriver man ø på sin Dymo?

For at benytte Æ, Ø og Å Dymo Letratag skal man holde henholdsvis A nede for at skrive Æ og Ø og O nede for at skrive Ø.

På Dymo Omega medfølger et hjul, som indsættes i maskinen, og den kan skrive Æ, Ø og Å.

Hvor kan man købe labels til sin Dymo?

Du kan købe de tilhørende Dymo labels til din Dymo maskine hos Bog & idé.