Bog & idéKontorKalenderFamiliekalender

Familiekalender

Familiekalender

Familiekalender 2022 FamilyPlan 5 person
Familiekalender 2022 FamilyPlan 5 personFamilie kalender
139,95 DKK
(0)
Familiekalender 2022 FamilyPlan 5 person

Familiekalender

Bog & idés familiekalender 2022 er til den travle familie eller familien, der bare gerne vil have et hurtigt overblik over de aktiviteter de enkelte familiemedlemmer har hver uge, så man nemt undgår kaos og at familiens aftaler kollidere.

Family planner til hele familien

For mange familier er det et puslespil at få hverdagen til at gå op, med alle de aftaler man har hver især. Med en familiekalender kan du holde styr på alle familiens medlemmer, og se en samlet oversigt over hvert familiemedlems aktiviteter i løbet af ugen.

Alt efter hvilken family planner du vælger, kan du få en oversigt over ugen eller måneden. Family planner har en kolonne til hvert familiemedlem så det er nemt at se, hvad man selv skal nå i løbet af en dag, og hvorvidt det kolliderer med andre aftaler i familien.

For den moderne familie hvor børn ofte har mere end én fritidsaktivitet, aftaler med klassekammerater eller skole-hjem-samtaler kan det derfor være et puslespil at få hele familiens aftaler, til at gå op uden man behøver at flytte rundt på andre aftaler.

En family planner kan hjælpe familien med at skabe det overblik der skal til, for at alle kan nå det, de skal og at man kan nå at flytte de aftaler, der ikke passer ind en given uge. Familiekalenderen har plads til mellem 4-7 deltagere alt efter hvilken kalender du vælger og findes i forskellige størrelser.

Et bedre overblik i hverdagen

Med vores familiekalender 2022 får du ikke kun et overblik over hele familiens aftaler, du har også mulighed for at holde styr på din egen kalender, fordi der er en kolonne til hvert familiemedlem. Køber i en familiekalender med flere kolonner end familiemedlemmer, kan I bruge den ekstra plads til at være kreativ eller lave en fælles aktivitets kolonne.

Family planner skal ikke kun bruges til jeres egne aftaler, i mange af vores kalendere er mærkedage og helligdage markeret tydeligt og det er muligt at tilføje venner og andre familiemedlemmers fødselsdage og vigtige begivenheder, så du hele tiden har styr på hvem der har fødselsdag og hvornår den næste store begivenhed finder sted.

Family planner 2022

Vores familiekalender 2022 findes i mange forskellige designs både de sjove, kreative, moderne og farverige. Mange af kalenderne indeholder illustrationer fra forskellige kunstnere, så du har et nyt billede hver måned. Til mange af vores family planner 2022 medfølger der også klistermærker, så I kan inddrage børnene og gøre kalenderen mere kreativ og dermed personlig.

Når I samles som familie om at være kreativ og personalisere jeres kalender sammen er I også med til at gøre organisering til en sjov oplevelse, for jeres børn. Kalenderen findes i mange forskellige størrelser og der er plads til at kalenderen kan komme op og hænge så hele familien ved hvor den er. Her kan børnene så selv tjekke deres egen kolonne i kalenderen og følge med i hverdagen. Mange af kalenderne har en samlet oversigt over år 2022 og 2023 så du nemt kan få et overblik over uger og mærkedage i det næstkommende år.