Familiekalender

Kvinde skriver i kalender

Bog & idés familiekalender 2020 er til den travle familie eller familien, der bare gerne vil have et hurtigt overblik over de aktiviteter de enkelte familiemedlemmer har hver uge, så man nemt undgår kaos og at familiens aftaler kollidere.

Familiekalender

Familiekalender

Kalender til hele familien

For mange familier er det et puslespil at få hverdagen til at gå op. Med en familiekalender kan du holde styr på alle familiens medlemmer, og se en samlet oversigt over hvert familiemedlems aktiviteter i løbet af ugen. Alt efter hvilken familiekalender du vælger, kan du få en oversigt over ugen eller måneden. Kalenderen har en kolonne til hvert familiemedlem så det er nemt at se, hvad man selv skal nå i løbet af en dag, og hvorvidt det kolliderer med andre aftaler i familien. For den moderne familie hvor børn ofte har mere end én fritidsaktivitet, aftaler med klassekammerater eller skole-hjem-samtaler kan det derfor være et puslespil at få hele familiens aftaler, til at gå op uden man behøver at flytte rundt på andre aftaler. En familiekalender kan hjælpe familien med at skabe det overblik der skal til, for at alle kan nå det, de skal og at man kan nå at flytte de aftaler, der ikke passer ind en given uge. Familiekalenderen har plads til mellem 4-7 deltagere alt efter hvilken kalender du vælger og findes i forskellige størrelser.

Et bedre overblik i hverdagen

Med vores familiekalender 2020 får du ikke kun et overblik over hele familiens aftaler, du har også mulighed for at holde styr på din egen kalender, fordi der er en kolonne til hvert familiemedlem. Køber i en familiekalender med flere kolonner end familiemedlemmer, kan i bruge den ekstra plads til at være kreativ eller lave en fælles kolonne. Kalenderen skal ikke kun bruges til jeres egne aftaler, i mange af vores kalendere er mærkedage og helligdage markeret tydeligt og det er muligt at tilføje venner og andre familiemedlemmers fødselsdage og vigtige begivenheder, så du hele tiden har styr på hvem der har fødselsdag og hvornår den næste store begivenhed finder sted.

Familiekalender 2020

Vores familiekalender 2020 findes i mange forskellige designs både de sjove, kreative, moderne og farverige og mange af kalenderne indeholder illustrationer fra forskellige kunstnere, så du har et nyt billede hver måned. Til mange af vores familiekalender 2020 medfølger der også klistermærker, så i kan inddrage børnene og gøre kalenderen mere kreativ og personlig. Når i samles som familie om at være kreativ og personalisere jeres kalender sammen er i også med til at gøre organisering til en sjov oplevelse for jeres børn. Kalenderen findes i mange forskellige størrelser og der er plads til at kalenderen kan komme op og hænge så hele familien ved hvor den er. Når kalenderen har en fast plads, kan børnene selv kan tjekke deres egen kalender og følge med i hverdagen. Mange af kalenderne har en samlet oversigt over år 2020 og 2021 så du nemt kan få et overblik over uger og mærkedage i det næstkommende år.

Se vores udvalg af familiekalender 2020 her og find det design der passer til din familie.