Familiekalender

Kvinde skriver i kalender

Familiekalenderen er til den travle familie eller familien, der bare gerne vil have et hurtigt overblik over de aktiviteter, de enkelte familiemedlemmer har hver uge.

Med en familiekalender, kan du holde styr på alle familiens medlemmer, og se en samlet oversigt over hvert familiemedlems aktiviteter i løbet af ugen. Med én kolonne til hvert familiemedlem er det nemt at se, hvad man selv skal nå i løbet af en dag og uge, og hvorvidt det kolliderer med andre aftaler i familien. For den moderne familie med mange aktiviteter kan en kalender til familien hjælpe med at skabe det overblik, der skal til, for at alle kan nå det, de skal, og at man kan nå at flytte de aftaler, der ikke passer ind en given uge.

 

Planlægning kan være en udfordring i de fleste familier. De største børn går måske til sport flere gange om ugen, og skal bringes og hentes, samtidig med at der skal handles ind og laves mad inden kl. 17.30, så vuggestuebarnet ikke bliver overtræt. Den ene eller begge forældre har måske sent fri flere dage om ugen, og så skal hunden jo også luftes både morgen og eftermiddag. Ja det kan ærlig talt være lidt af et puslespil at få det hele til at gå op, og uden planlægning kan det hurtigt blive ét stort kaos. 

Familiekalenderne fås i forskellige design, med plads til mellem 4 og 7 deltagere alt efter, hvilken du vælger. Der medfølger klistermærker til nogle af kalenderne, hvilket gør det sjovt for børnene at deltage i planlægningen. Familiekalender for det nye år – Familiekalender 2018 – ligger klar til bestilling på hjemmesiden

Har du brug for en ugekalender, som du kan have med på farten, eller måske en dagskalender hvor alle dagene har sin egen side, så der rigtig er plads til at notere alle de vigtige aftaler, så tag et kig på vores store kalender 2020 side.