Bog & idéKontorKalenderUgekalender

Ugekalender

Ugekalender

KALENDER UDATERET DREAM AND DO BLÅ KUNSTSKIND INDBUNDET 100G
KALENDER UDATERET DREAM AND DO BLÅ KUNSTSKIND INDBUNDET 100GKalender div.
199,95 DKK
(0)
KALENDER UDATERET DREAM AND DO BLÅ KUNSTSKIND INDBUNDET 100G

Ugekalender

Med en ugekalender har du mulighed for at se en hel uge pr. dobbelt side, hvilket kan være med til at gøre din planlægning for ugen mere overskuelig. Du får et samlet overblik over uges aktiviteter, og der er heldigvis god plads til at skrive aftaler og noter ind under hver dato.

Ofte har du måske brug for en kalender med uge nr. så du forholdsvist nemt og overskueligt kan holde styr på alle aftaler.

De fleste mennesker kan have glæde af en kalender med uge – uanset om der skal holdes styr på egne aftaler, børnenes legeaftaler, vigtige møder, fritidsaktiviteter, fødselsdage, ferie eller noget helt andet.

Den kendte spiralkalender, er en trofast følger til mange i deres hverdag. Den hjælper, når der skal holdes styr på lektier, aftaler og forskellige gøremål i hverdagen. I spiralkalenderen kan du vælge mellem sideopdeling med uge- eller dagskalender, dette giver dig god plads til at notere dine aftaler. Den fås selvfølgelig også i et hav af størrelser, farver og designs, så der er helt sikkert også en, som vil falde i din smag. Har du nærmere brug for et godt overblik over en given periode, så kan det også være en week/indeks planner du skal kigge på. Disse er små og handy at have med på farten, og ikke nok med det, så har den også plads til telefon- og adresse register. Der findes også en aftalekalender, som er til dig, der har brug for at notere mange forskellige gøremål og aftaler. Med en aftalekalender har du et godt overblik over hver enkelt ugedag, og der er god plads til f.eks. at notere i kolonnerne for hver enkelt medarbejder.

Som et godt alternativ til spiralkalenderen kan du også kigge på systemkalenderen, som også fås som en kalender med uge. Systemkalenderen passer ind i de flotte kalenderomslag, med f.eks. skind eller kunstskind. Når man kigger på systemkalendere, er der for alvor mulighed for at få en personlig kalender i de mange flotte farver. Når året er omme, skifter du blot kalenderbladene ud med det kommende år, og så er du klar til et nyt kalenderår.

En kalender til alle behov

En ugekalender 2022 kan også være guld værd for f.eks. de studerende, som skal planlægge ugens læsning, afleveringer og vigtige eksaminer. Her findes der også fine studiekalendere med flotte mønstre og fine ungdommelige designs indvendig. Mange af disse har også sider, hvor du har mulighed for at skrive dine helt egne lister, som kan hjælpe dig i dagligdagen. Det kan for eksempel være en indkøbsliste med det, som du skal huske at købe ind efter skole.

Hvis din familie har mange fritidsaftaler, der skal koordineres indbyrdes, så kan en ugekalender være en rigtig god ting, da den giver mulighed for at strukturere de forskellige aftaler på en overskuelig måde. På den måde, har du hele tiden styr på hele familien, og der opstår ikke øjeblikke, hvor du glemmer datterens fodboldkamp.

En ugekalender kan også være en rigtig god ting for dig, som har mange møder på arbejde. Det kan give ro og struktur, at have en ugekalender, hvor hele arbejdsugen er visuelt synlig således, at du ved hvordan du bedst skal koordinere din tid i den kommende arbejdsuge. Ydermere bliver det nemt at overskue hvilke dage, der er plads til f.eks. private aftaler og fritidsaktiviteter.

Comeback til papirkalenderen

Papirkalenderen har virkelig gjort et comeback, på trods af den digitale tid vi lever i. Det kan måske skyldes, at vi husker bedre når vi skriver de vigtige aftaler ned, frem for bare at indskrive dem i telefonens elektroniske kalender. At have en fysisk kalender at slå op i, vender mere og mere tilbage, og det er bare rarest at have sin kalender fysisk lige ved hånden, som er let at overskue og slå op i.

Alternativer til ugekalenderen

Som alternativ til ugekalenderen kan du også kigge på:

  • Årskalender - her får du overklik over hele året, og mulighed for at planlægge langsigtet.
  • Vægkalender – disse findes med en masse fine motiver og farverige motiver. På vægkalenderen har du overblik over en hel måned ad gangen.
  • Dagskalender – her har du overblik over en dag ad gangen, og det er oplagt til dig, som har mange aftaler at holde styr på.

Køb din 2022 ugekalender online

Hold styr på ugerne, og køb din næste 2022 kalender med uge online. Bestil den online og få den leveret direkte til din dør, eller afhent den fragtfrit i din lokale Bog & idé.

Uanset hvilken stil du søger i den ugekalender, har vi helt sikkert noget som matcher dit behov i vores store sortiment. Og Mayland ugekalendere er selvfølgelig ingen undtagelse i vores sortiment.

Med en ugekalender fra Bog & idé er du godt på vej til at huske alle de vigtige aftaler i dit liv.