Ugekalender

Ugekalender

Med en ugekalender har du mulighed for at se en hel uge pr. dobbelt side, hvilket kan være med til at gøre din planlægning for ugen mere overskuelig. Du får et samlet overblik over uges aktiviteter, og der er god plads til at skrive aftaler og noter ind under hver dato.

Ofte har du måske brug for en kalender med uge nr. så du forholdsvist nemt og overskueligt kan holde styr på alle aftaler.

 

 

De fleste mennesker kan have glæde af en kalender med uger– uanset om der skal holdes styr på egne aftaler, børnene legeaftaler, vigtige møder, fritidsaktiviteter, fødselsdage, ferie eller noget helt andet.

En uge kalender kan også være guld værd for f.eks. de studerende, som skal planlægge ugens læsning, afleveringer og vigtige eksaminer.

Hvis din familie har mange fritidsaftaler, der skal koordineres indbyrdes, så kan en ugekalender være en rigtig god ting, da den giver mulighed for at strukturere de forskellige aftaler på en overskuelig måde.

En ugekalender kan også være en rigtig god ting for dig, som har mange møder på arbejde. Det kan give ro og struktur, at have en ugekalender, hvor hele arbejdsugen er visuelt synlig således, at du ved hvordan du bedst skal koordinere din tid i den kommende arbejdsuge. Ydermere bliver det nemt at overskue hvilke dage, der er plads til f.eks. private aftaler og fritidsaktiviteter.

Papirkalenderen har virkelig gjort et comeback, på trods af den digitale tid vi lever i, hvilket måske kan skyldes, at vi husker bedre når vi skriver de vigtige aftaler ned, frem for bare at indskrive dem i telefonens elektroniske kalender. Med en ugekalender fra Bog & idé er du godt på vej til at huske alle de vigtige aftaler i dit liv.