Bog & idéKontorKalenderVægkalender

Vægkalender

Vægkalender

Vægkalender 2024 heste
KUNGLSLEVERING
Vægkalender 2024 hesteKalender div.
99,95 DKK
(0)
Vægkalender 2024 heste

Vægkalender

Hos Bog & idé finder du masser af fine vægkalendere med farverige motiver. Vægkalenderen giver dig et overblik over en hel måned ad gangen, samtidig med den pynter fint på din væg. Vi har vægkalendere med forskellige motiver blandt andet hunde, katte, heste, biler og blomster.

Er du vild med kongehuset? Så har vi også en flot kalender med 12 skønne billeder af kongefamilien.

Bog & idé fører også vægkalendere med nogle af de store fodboldklubber.

Struktur i hverdagen

Med Bog & idés vægkalender 2024 får du en oversigt over hele måneden med plads til noteringer, så det er nemt at skabe struktur i hverdagen. Den kan bruges til både den travle teenager, den studerende, arbejdet eller sammen som familie. Som familie kan I planlægge hele måneden sammen og gøre det sjovt at skabe struktur sammen i hverdagen. Den studerende kan bruge vægkalenderen til at opdele de private aftaler og lektier, så der nemt skabes overblik over eksaminer, fremlæggelser og lektier.

Dette er en stor kalender til væggen og kan hænge hvor det passer dig, så den altid har en fast plads. Fordi kalenderen har en fast plads, har hele familien mulighed for at følge med i aftalerne og se hvad resten af familien skal. På arbejdet kan den hænge på væggen ved din arbejdsplads, så du har overblik over de møder og deadlines du skal nå i løbet af måneden.

 

Overblik over måneden

Mærkedage og helligdage er markeret i kalenderen, så det er nemt at se hvornår det er tid til at finde kostumer frem til fastelavn og hvornår du kan holde fri fra arbejde. Her kan du se en måned frem på kalenderen, så det er nemmere at huske fødselsdage og andre mærkedage, når først de er skrevet i kalenderen. Dette gør det nemmere for dig at huske, hvornår du skal sende en fødselsdagshilsen til fødselaren eller købe en gave i god tid. Kalender til væg er også opdelt i ugenumre så du kan se hvilke uger der falder på bestemte datoer, og gør det overskueligt at planlægge ferien med familien.

 

Kalender til væg 2024

Interesserer du dig for fodbold, kongehuset, dyr, biler eller kunst? Vores vægkalender 2024 findes i mange farver og motiver, så der er en kalender til enhver smag og interesse. Da kalenderen er væghængt, kan den pynte på væggen med det emne som interesserer dig og placeres hvor du bedst kan se den. Vægkalenderen har en månedsoversigt og en oversigt over næste år, samt plads til noteringer så du let kan følge med i dine og familiens aftaler.

Vores kalender til væg 2024 findes i forskellige størrelser og motiver, find den kalender der passer lige til dig og din familie her på siden.