Bog & idéKontorPrinterpatronerBrother blækpatroner

Brother blækpatroner

4 produkter
4 produkter
Blæk Brother Lc-985 Valbpdr Sampak
Brother LC-985 valbpdr sampak printerpatron Ink jet patroner
449,95 DKK
(0)
Brother LC-985 valbpdr sampak printerpatron
Blæk Brother Lc223Valbpdr Sampak
Brother LC-223valbpdr sampak printerpatron Ink jet patroner
649,95 DKK
(0)
Brother LC-223valbpdr sampak printerpatron
Blæk Brother Lc123 Bk Ink Cartridge Valuepack
Brother LC-123 bk ink cartridge valuepack printerpatron Ink jet patroner
629,95 DKK
(0)
Brother LC-123 bk ink cartridge valuepack printerpatron
Blæk Brother Lc223Bk Sort
Brother LC-223bk sort printerpatron Ink jet patroner
219,95 DKK
(0)
Brother LC-223bk sort printerpatron

Brother blækpatroner

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af Brother printerpatroner, så er du på jagt efter nyt blæk til din Brother printer, er det et godt sted at starte din jagt her hos os. Uanset om du skal bruge Brother printer blæk til hjemmekontoret eller til virksomheden, tilbyder Brother et stort farveudvalg af printerpatroner, som udskriver i høj kvalitet. Brother printer blæk er desuden miljøvenligt, og en stor del af Brothers øvrige produkter er også certificerede med Svanemærket.

Køb blæk til din Brother printer

Når din printer løber tør for blæk, er det en god idé at købe originale printerpatroner. Med originale Brother printerpatroner til din Brother printer forlænger du din printers levetid, og samtidig er du også sikret en optimal ydelse og udprint i høj kvalitet. Brothers printer blæk er fri for olie, da de i stedet anvender en voksteknologi, som fører en mat finish til udskriftet.

Du kan nemt købe blæk til din Brother printer online eller i din lokale Bog & idé butik. Det er dog altid en god idé lige at tjekke navnet eller modellen på lige netop din Brother printer for at være sikker på, at du får den korrekte printerpatron med dig hjem.

Hvor kommer Brother fra?

Brother er et japansk mærke inden for printere, som har eksisteret i mere end 100 år. Brother leverer og handler med kunder over hele verden og har været repræsenteret på det danske marked siden 1968.

I virksomhedens spæde start beskæftigede Brother sig primært med markedsføring af skrivemaskiner og strikkemaskiner. Senere blev sortimentet udvidet med printere, printerpatroner, telefax og labelmaskiner.

Brother tilbyder i dag et stort produktsortiment af eksempelvis printere og tilhørende blæk patroner, og disse to varegrupper er netop blandt Brothers mest populære og mest solgte varer. Brother fokuserer i høj grad på at producere produkter af den bedste kvalitet, og du kan derfor være sikker på, at både Brother blæk og printer er fremstillet med kvalitet for øje. Her på siden finder du de originale Brother printerpatroner, som passer perfekt til de forskellige Brother printere.