Persondatapolitik

Klub Bog & idé

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at oprette og administrere dit medlemskab af KLUB Bog & idé og til at give dig en personlig og relevant oplevelse.

Vi bruger også dine personlige oplysninger til at invitere dig til events og konkurrencer, til at sende dig kataloger og tilbud, til at sende dig generel direkte markedsføring om nye og kommende produkter, der kunne have din interesse.

Vi kan til hver en tid sende dig de personlige oplysninger, vi har registreret om dig samt give dig mulighed for at administrere disse (herunder kontaktoplysninger og præferencer i forhold til markedsføring).

For at kunne stille relevante produktanbefalinger til din rådighed vil KLUB Bog & idé behandle din navigation og browsing på dine digitale platforme (herunder hjemmeside) samt de oplysninger, du har givet os via din tilmelding eller opdatering af dit medlemskab.

Vi bruger desuden dine personlige oplysninger til at sende dig kampagnetilbud, spørgeundersøgelser og invitationer via e-mail eller sms.

 

Hvilke typer af personlige oplysninger indsamler vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger, som du oplyser os, når du tilmelder dig KLUB Bog & idé:

 

* Identifikationsoplysninger i form af e-mailadresse og/eller telefonnummer

* Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse

* Valg af lokal butik (hvis du ønsker det)

* Telefonnummer (hvis du vælger at oplyse det)

* Adresse (hvis du vælger at oplyse den)

* Fødselsdato (hvis du vælger at oplyse det)

* Køn (hvis du vælger at oplyse det)

* Interesser (hvis du vælger at oplyse dem)

* Familieforhold (hvis du vælger at oplyse det)

 

Vi behandler også følgende kategorier af personlige oplysninger i forbindelse med dine cookies:

 

* Din klik-historik

* Din navigations- og browsinghistorik

 

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Oplysninger, der videregives til tredjepart, anvendes kun til at yde dig de ovennævnte tjenester. Til optimering af hjemmeside anvender vi webbureauer. Til produktbedømmelser benytter vi analyseværktøjer og modererings- og reklamebureauer, og til at distribuere markedsføringsmateriale benytter vi leverandører af kommunikations- og markedsføringsdistribution.

 

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning for at kunne udføre vores service i KLUB Bog & idé

 

Det er påkrævet, at vi indsamler dine personlige oplysninger ved oprettelse og administration af dit KLUB Bog & idé, for at vi kan leve op til de forpligtelser, der fremgår af medlemsaftalen.

 

Hvis du ikke oplyser os dine personlige oplysninger, kan vi ikke oprette dig som medlem eller tilbyde de tjenester, som indgår i KLUB Bog & idé.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du har et aktivt medlemskab i KLUB Bog & idé

 

Du har til enhver tid ret til at opsige dit medlemskab. Hvis du vælger det, ophører medlemskabet.

Når medlemskabet ophører, slettes dine oplysninger.

 

Vi opbevarer fortsat dine personlige oplysninger, hvis der ligger nogen form for lovmæssige krav eller uafklarede tvister.

 

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring, herunder profilanalyse til direkte markedsføringsformål. Ønsker du at fravælge direkte markedsføring, vil vi ikke længere behandle dine personlige oplysninger til det formål og stopper med at sende markedsføringsmateriale målrettet KLUB Bog & idé. Du kan til hver en tid trække dit samtykke til dit medlemskab af KLUB Bog & idé tilbage ved at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringsmails eller ved at kontakte KLUB Bog & idé på [email protected]

 

Dette er version 002 af persondatapolitikken for KLUB Bog & Idé og er opdateret den 22. maj 2018

 

 

Persondatapolitik for webshoppen

Persondata:

For at du kan indgå aftale med os på bog-ide.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Indeks Retail Butik A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle medarbejdere der arbejder med håndtering af webordrer Indeks Retail Butik A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig,

Den dataansvarlige på bog-ide.dk er E-Commerce Manager Nicolai Lind Jørgensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Ved bestilling af fysiske varer benytter vi forskellige lagere og transportører til at pakke og sende bestillingerne. Vi videregiver relevante oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt ordrenummer og den valgte leveringstype til lageret samt transportøren, der skal sende din ordre. Du kan i nogle tilfælde opleve af blive kontaktet af en af disse, såfremt de mangler oplysninger for at kunne sende din bestilling afsted.

Vi samarbejder med Trustpilot for at forbedre vores kundeoplevelse. Vi videregiver derfor din mailadresse til Trustpilot.

Som registreret hos Indeks Retail Butik A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Indeks Retail Butik A/S via e-mail [email protected].

 

 

Generelle oplysninger

Website: bog-ide.dk

Virksomhedens juridiske navn: Indeks Retail Butik A/S

Organisationsform: A/S

CVR: 59948628

Virksomhedsadresse: Mossvej 2, 8700 Horsens, Danmark.

E-mailadresse:[email protected]

Telefonnummer: 76752020

Virksomhedens etableringsår: 2012  

Bog-ide.dk er en E-MÆRKET webshop, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.