Bog & idéLegetøj

Legetøj

1837 produkter
1837 produkter
10311 LEGO Creator Expert Orkide
KUN ONLINE
10311 LEGO Creator Expert OrkideLEGO
449,95 DKK
(0)
10311 LEGO Creator Expert Orkide
10280 LEGO Creator Expert Blomsterbuket
KUN ONLINE
10280 LEGO Creator Expert BlomsterbuketLEGO
449,95 DKK
(1)
10280 LEGO Creator Expert Blomsterbuket
Pokemon Box Figure Arceus V
Pokemon Box Figure Arceus VDiverse legetøj
329,95 DKK
(0)
Pokemon Box Figure Arceus V
Boble frø
KUN ONLINE
Boble frøUdelegetøj
79,95 DKK
(0)
Boble frø
LEGO lunch sæt
KUN ONLINE
LEGO lunch sæt NinjagoDiverse legetøj
109,95 DKK
(0)
LEGO lunch sæt Ninjago
Elmers celebration slime kit
KUN ONLINE
Elmers celebration slime kitDiverse legetøj
379,95 DKK
(0)
Elmers celebration slime kit
Navnetog Bogstav Naturtræ small foot på hjul 5x3,5x6 cm
KUN I BUTIK
NAVNETOG
Navnetog bogstav A i naturtræBørneartikler div.
19,95 DKK
(0)
Navnetog bogstav A i naturtræ
Navnetog Naturtræ small foot på hjul 5x3,5x6 cm
NAVNETOG
Navne lokomotiv i naturtræBørneartikler div.
19,95 DKK
(0)
Navne lokomotiv i naturtræ
4-GIRLZ NEGLE SALON SÆT
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Negle salon sætDiverse legetøj
149,95 DKK
(0)
Negle salon sæt
Gadekridt 50 stk
KUN ONLINE
Gadekridt 50 stkUdelegetøj
59,95 DKK
(0)
Gadekridt 50 stk
BADEVINGER SPIDERMAN
KUN ONLINE
Badevinger spidermanUdelegetøj
49,95 DKK
(0)
Badevinger spiderman
Sæbeboblerefill 1 ltr.
KUN ONLINE
Sæbeboblerefill 1 ltr.Udelegetøj
29,95 DKK
(0)
Sæbeboblerefill 1 ltr.
Navnetog Bogstav Naturtræ small foot på hjul 5x3,5x6 cm
NAVNETOG
Navnetog bogstav L i naturtræBørneartikler div.
19,95 DKK
(0)
Navnetog bogstav L i naturtræ
Spiderman
KUN ONLINE
Spiderman str. 3-4 årDiverse legetøj
299,95 DKK
(0)
Spiderman str. 3-4 år
Navnetog Bogstav Naturtræ small foot på hjul 5x3,5x6 cm
NAVNETOG
Navnetog bogstav E i naturtræBørneartikler div.
19,95 DKK
(0)
Navnetog bogstav E i naturtræ
Navnetog Naturtræ small foot på hjul 5x3,5x6 cm
NAVNETOG
Navne togvogn i naturtræBørneartikler div.
19,95 DKK
(0)
Navne togvogn i naturtræ
Spandsæt med isvafler
KUN ONLINE
Spandsæt med isvaflerUdelegetøj
69,95 DKK
(0)
Spandsæt med isvafler
Udklædningssæt brandmand
KUN ONLINE
Udklædningssæt brandmandDiverse legetøj
249,95 DKK
(0)
Udklædningssæt brandmand
Aktivitetssæt leg med vand
KUNGLSLEVERING
Aktivitetssæt leg med vandUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Aktivitetssæt leg med vand
PETANQUE
KUN ONLINE
PetanqueUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Petanque
Frost 2 Elsa dragt
KUN ONLINE
Frost 2 Elsa dragt str. 3-4 årDiverse legetøj
199,95 DKK
(0)
Frost 2 Elsa dragt str. 3-4 år
LEGO drikkedunk
KUN ONLINE
LEGO drikkedunk NinjagoDiverse legetøj
59,95 DKK
(0)
LEGO drikkedunk Ninjago
Navnetog Bogstav Naturtræ small foot på hjul 5x3,5x6 cm
NAVNETOG
Navnetog bogstav I i naturtræBørneartikler div.
19,95 DKK
(0)
Navnetog bogstav I i naturtræ
Pokémon Poke mini binder med booster
KUN ONLINE
Pokémon Poke mini binder med boosterDiverse legetøj
69,95 DKK
(0)
Pokémon Poke mini binder med booster
LEGO drikkedunk
KUN ONLINE
LEGO drikkedunk cityDiverse legetøj
59,95 DKK
(0)
LEGO drikkedunk city

Legetøj

Slip fantasien løs med det rigtige legetøj. Når du leger med legetøj, er det med til at sætte skub i legens udformning. Der kommer hele tiden nyt spændende legetøj, som fanger børnenes opmærksomhed med det samme. Men der er også de gode gamle klassikere, som altid vender tilbage, og er evige vindere. Et godt eksempel på klassisk tilbagevendende legetøj er LEGO. LEGO stammer helt tilbage fra 1932, og figurerer den dag i dag stadig på de fleste børneværelser og under mange juletræer juleaften.

Hvad end du er på jagt efter legetøj til børn i skolealderen, en fin bamse til den nyfødte eller motorisk babylegetøj som styrker barnet helt fra livets begyndelse, så finder du et stort og varieret udvalg hos Bog & idé.

Leg påvirker børns udvikling

Når børn leger, så udvider de deres kreativitet og styrker deres motorik. De ekspanderer også deres viden og udsyn på verden. Det er derfor vigtigt, at du motiverer dit barn til at lege helt fra en tidlig alder. Børn lærer om mange forskellige ting igennem deres leg. De styrker deres forståelse for form, farver og funktion. De lærer at lege med andre og dele med andre. De lærer at bruge deres motorik og sanser. Og frem for alt lærer de, at leg er sjovt. Alt dette er med til at påvirke børns udvikling i en positiv retning.

Legetøj kan også bruges i forbindelse med læring og udvikling. Ved at børnene leger samtidig med, at de lærer, så bliver det sjovt og knap så anstrengende for børnene at lære noget nyt. Det kan være en fordel i forbindelse med visse aktiviteter i skolen, som ellers kan volde børnene problemer.

Legetøj hos Bog & idé

Leg og legetøj er en vigtig del af dit barns udvikling. Der er med legetøj mulighed for fri leg, hvor barnet helt selv kan finde på og styre sin leg, uden der er nogle voksne, som skal komme og sige, hvad man skal. Legen styrker barnets kreativitet og nytænkning. Legen behøver ikke have noget formål, det skal bare være sjovt. Visse former for legetøj er virkelig med til at fremme dit barns kreativitet – se udvalget af kreativt legetøj.

Man bliver aldrig for gammel til at lege, men man bliver gammel af ikke at lege. Heldigvis findes der rigtig meget forskelligt legetøj, som kan forme hver sin sjove leg. Der findes noget for alle uanset alder, køn og interesser. Bog & idé har et stort udvalg af skønt legetøj, så der vil uden tvivl være noget der falder i dit barns smag, og som passer til dit barns aldersgruppe. Hold dig ikke tilbage – tag et kig på det store udvalg af legetøj hos Bog & idé.

Playmobil

Playmobil figurerne er let genkendelige med deres relativt store hoveder og brede smil. De inviterer til leg og hygge hos både store og små. Playmobil har udviklet mange forskellige typer serier, sådan at der er noget for et hvert barns smag. Se Bog & idés store udvalg af Playmobil her.

LEGO

LEGOklodsen er verdenskendt, og hver dag leger millioner af børn med de smarte og farverige klodser, som kan sættes sammen på alverdens måder. LEGO er en fantastisk og ovenikøbet dansk opfindelse udviklet af snedker Ole Kirk Kristiansen, som oprindeligt udviklede trælegetøj.

LEGO har udviklet masser af fantastiske figurer og motiver, som børn og voksne finder stor glæde i. Leg og kreativitet er for alle – store som små, og netop derfor finder du også et stort udvalg af LEGO, som henvender sig lige fra de helt små børn til de voksne samlere. LEGO er ikke bare legetøj – det er smukke og kreative figurer, det er læring, og det er masser af timers underholdning. Se vores store udvalg af LEGO her.

NERF

De populære skydevåben fra NERF inspirer til timevis af sjov leg. Selvom der er tale om legetøjsvåben, så er det med skubpatroner og -pile således, at ingen kommer til skade eller noget bliver ødelagt. Med legetøj fra NERF giver du dine børn mulighed for at løbe rundt og udforske den sjove leg. NERF egner sig godt til både indendørs og udendørs leg grundet konstruktionen og de legevenlige skumpatroner, -bolde, og -pile. NERF-pistolerne er sjov leg for både børn og voksne, og tiden forsvinder mellem hænderne på jer, når først jagten er gået ind. Gå på opdagelse i vores NERF-univers og find det næste sjove legetøjsvåben til dit barn.

Dukker

Dukker er et stykke tidløst legetøj, som har spillet en stor rolle i det fleste børns tidlige år. Dukkeleg opfordrer dit barn til rolleleg, omsorg og identifikation. Det er med til at sætte gang i dit barns fantasi. Dukker er meget mere end bare et stykke legetøj for dit barn. Det er nærmere en rigtig god ven, som de tager sig af og viser omsorg for. Dukkeleg er også en god måde, hvorpå børnene kan gentage hændelser fra deres egen hverdag, som de har oplevet i løbet af dagen. Det kan f.eks. være madlavning eller gå en tur i barnevognen. Dukken kan også blot bruges på lige fod med en bamse, altså en slags tryghedsgenstand for barnet.

Vores udvalg af dukker og tilbehør spænder vidt, fra faktiske dukker til badekar med lys og lyd. Kort sagt, så har vi alt hvad dit barn behøver for timevis af sjov dukkeleg. Se hele vores udvalg af dukker og tilbehør her.

Bamser og tøjdyr

Bamser og tøjdyr findes i mange forskellige størrelser, former og farver. Vi kender alle til de små søde og bløde tøjdyr, og der findes ikke noget så skønt, som at kramme en dejlig blød bamse, når man er barn. De flest børn har en bamse, som følger dem i tykt og tyndt. De er med til at opleve alle dit barns opture og nedture, og de er der altid til et blødt knus. Bamser og tøjdyr blev for alvor populære i starten af 1900-tallet. Bamser er stadig blandt det mest populære legetøj til børn, og voksne bamsesamlere. Tag et kig på vores store udvalg af bamser og tøjdyr, og giv dit barn en blød følgesvend.

Legetøjsfigurer

Der findes masser af seje legetøjsfigurer med de populære karakterer fra f.eks. superhelteuniverset. Lad dit barn blive en del af superheltelegen med f.eks. en legetøjsfigur der ligner Iron Man, HULK eller Spiderman. De forskellige figurer har varierende funktioner, men fælles for de fleste er, at de har bevægelige dele, som gør det sjovt for børnene at lege med dem.

Er dit barn helt forelsket i Frost/Frozen universet? Så skal der selvfølgelig bo en Anna og Elsa dukke på værelset. Eller endnu bedre – en Olaf figur. Tag et kig på vores udvalg, og find masser af inspiration og flotte legetøjsfigurer her.

Udendørs legetøj

Ønsker du også, at dit barn skal have glæden af udendørs leg som i gamle dage. Med udendørs legetøj sikre du, at dit barn får en aktiv og sjov udendørsleg. Du kan forvandle baghaven til en hel eventyrpark med masser af sjov og leg. Dit barn vil få dejlig med motion og frisk luft, når legen flyttes udenfor. Du kan sikre, at dit barn ikke hænger foran skærmen hele dagen, men i stedet sætter gang i deres kreativitet med udendørs legetøj. Du finder både seje løbehjul, gåcykler, cykelhjelm, og sjove udendørsspil som hele familien kan samles om. Når vejret bliver godt og varmt, så kan det være lykken med en pool i haven, og sådan en kan du også finde hos Bog & idé. For at gøre det hele lidt ekstra sjovt, så kan du peppe poolen op med badelegetøj, som ungerne kan plaske rundt med i sommerheden. Tag et kig på det store udvalg af udendørs legetøj og sikre dit barn timevis af sjov ude leg og frisk luft.

Legetøjsbiler

Måske din søn eller datter heller ikke helt kan holde sig fra det fantastiske univers af biler. Legetøjsbiler er noget som hitter blandt de fleste børn. Er dit barns store hobby maskiner og fart, så er det måske en legetøjsbil, som skal være den næste gave. Legetøjsbiler er ideelt til den kommende racerkører, som stadig ikke er helt gammel nok til at køre den rigtig bil. I kan øve trafikreglerne, eller I kan bare køre en tur på stuegulvet. Uanset hvad, så har vi et stort udvalg, som er med til at skubbe kreativiteten i femte gear. Der findes både biler som barnet kan skubbe rundt med på gulvet, seje fjernstyrede biler med høj fart, og seje gravemaskiner, som barnet selv kan sidde på og betjene. Tjek hele vores udvalg af legetøjsbiler til børn og barnlige sjæle.

Modellervoks

Skal legen være lige mere kreativ og rolig? Så kan modellervoks være et oplagt valg. Modellervoks er noget de fleste har stiftet bekendtskab med, og det giver anledning til timevis af underholdning, og kan samle både store og små. Play Doh modellervoks havde oprindeligt en helt anden funktion, da det blev opfundet i 1930’erne – der blev det brugt som tapetfjerner. Det var først i 1950’erne at datidens børn begyndte at modellere massen, og siden dengang har Play Doh været et populært modelleringsprodukt. Play Doh indeholder ikke skadelige stoffer, og er derfor helt sikkert for børnene at lege med.

Modellervoks er det ideelle materiale at bruge, når børnenes kreativitet virkelig skal udfolde sig. Mulighederne er uendelige og gør børnene i stand til at forme lige hvad deres fantasi dikterer. Du kan se vores store udvalg af Play Doh modellervoks og Silly Doh modellervoks.

Brætspil

Brætspil har altid været populære, men det er ikke nogen hemmelighed at de har fået en stor genkomst inden for de seneste par år. Alt fra klassikere som UNO, Klodsmajor eller Cluedo eller nyere hjernevridere som Exit-serien, er til at finde her på siden. Det er også muligt finde noget til de yngre, tjek vores udvalg af børnespil her

Legetøj til alle aldre

Legetøj er noget der følger børnene i de første mange leveår. Det børn leger med i de forskellige aldersgrupper kan variere meget, og så afhænger det selvfølgelig meget af lige præcis dit barns interesser. Nogle kan lide at lege med dukker, mens andre hellere vil affyre legetøjsvåben eller køre med legetøjsbiler. Uanset dit barns interesse, så har vi et varieret udvalg af legetøj til børn i alle aldre hos Bog & idé.

For at gøre det lidt nemmere at navigere rundt i legetøjet til de forskellige aldersgrupper, så har vi herunder inddelt legetøjet således, at du kan nøjes med at koncentrere dig om det legetøj, som er relevant for netop dit barns aldersgruppe.

Legetøj 1-2 år

Legetøj 3-4 år

Legetøj 5-6 år

Legetøj 7-8-9 år

Legetøj 10-12 år