Bog & idéLegetøjBamser

Bamser

16 produkter
16 produkter
TERNET NINJA/STEWART STARDUST NØGLERING
KUN ONLINE
Ternet ninja nøglering 10 cmDiverse legetøj
49,95 DKK
(1)
Ternet ninja nøglering 10 cm
Squishmallows 30 cm
KUN ONLINE
Squishmallows 30 cm Corinna the Teal Tabby CatPlysdyr
149,95 DKK
(0)
Squishmallows 30 cm Corinna the Teal Tabby Cat
Squishmallows 30 cm
KUN ONLINE
Squishmallows 30 cm Astra the Light Blue BirdPlysdyr
149,95 DKK
(0)
Squishmallows 30 cm Astra the Light Blue Bird
Squishmallows 30 cm
KUN ONLINE
Squishmallows 30 cm Regina the CorgiPlysdyr
149,95 DKK
(0)
Squishmallows 30 cm Regina the Corgi
Squishmallows 30 cm
KUN ONLINE
Squishmallows 30 cm Vickie the Pink/Blue FoxPlysdyr
149,95 DKK
(0)
Squishmallows 30 cm Vickie the Pink/Blue Fox
Squishmallows 30 cm
KUN ONLINE
Squishmallows 30 cm Max the Rainbow RacoonPlysdyr
149,95 DKK
(0)
Squishmallows 30 cm Max the Rainbow Racoon
TERNET NINJA/STEWART STARDUST NØGLERING
KUN ONLINE
Stewart stardust nøglering 10 cmDiverse legetøj
49,95 DKK
(1)
Stewart stardust nøglering 10 cm
Scruff-A-Luvs Fantasy s4
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Scruff-a-luvs fantasy s4Plysdyr
149,95 DKK249,95 DKK
(0)
Scruff-a-luvs fantasy s4
Yoda the child talende plys
KUN ONLINE
Yoda the child talende plysPlysdyr
329,95 DKK
(0)
Yoda the child talende plys
Rasmus Klump Bamse 27cm
Rasmus Klump Bamse 27cmPlysdyr
149,95 DKK
(0)
Rasmus Klump Bamse 27cm
Squishmallows 30 cm
KUN ONLINE
Squishmallows 30 cm Tomara the Purple PenguinPlysdyr
149,95 DKK
(0)
Squishmallows 30 cm Tomara the Purple Penguin
Rasmus Klump kuffert og bamse
Rasmus Klump kuffert og bamseDiverse legetøj
229,95 DKK
(0)
Rasmus Klump kuffert og bamse
TERNET NINJA/STEWART STARDUST BAMSE 35 CM
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Stewart stardust bamse 35 cmPlysdyr
119,95 DKK
(8)
Stewart stardust bamse 35 cm
Hyggefis-bamsen
KUN ONLINE
Hyggefis-bamsenPlysdyr
299,95 DKK
(0)
Hyggefis-bamsen
Narhvalen Corally
KUN ONLINE
Narhvalen corallyPlysdyr
249,95 DKK
(0)
Narhvalen corally
Hajen Billy
KUN ONLINE
Hajen billyPlysdyr
249,95 DKK
(0)
Hajen billy

Bamser

Bamsen er altid en klassisk populær gave til babyer såvel som lidt ældre børn. Det kan for eksempel være barselsgave, dåbsgave eller til en fødselsdag. Det gør nemlig ikke altid noget at få bløde pakke, når bare der gemmer sig søde små bamser indeni. Bamser, teddybjørne, tøjbamse, krammebamse – kært barn har mange navne, og hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bløde bamser, som slet ikke er til at stå for. Bamserne bliver hurtigt dit barns følgesvend og bedste ven, som får alle hemmelighederne hvisket samt en masse bløde kram. Der findes klassiske bjørnebamser, men selvfølgelig også andre sjove bløde bamser.

Der findes faktisk tøjdyr i alle afstøbninger, som alle gennem rolleleg er med til at udfolde barnets kreativitet. Bamser med lyd findes der også, og de er selvfølgelig også et kæmpe hit blandt de yngste. Bamser der taler, er med til at udvikle barnets taleforståelse. Tag selv et kig i vores sortiment af store bamser og små bamser, og find det helt perfekte tøjdyr til dit barn eller til gave til den kommende begivenhed.

Bamser til hyggelige stunder

Det er de færreste, som ikke husker sin yndlingsbamse fra dengang man selv var lille. Måske du endda stadig har den et sted i gemmerne. Det er børn i alle aldre, som elsker de små nuttede bamser, fordi de er hyggelige og bløde at røre ved. Tøjbamser er fine sovepartnere, og for de fleste er de også tryghedsskabende. Det er lettere at lægge sig til at putte i barnevognen eller i barnesengen, hvis man har en sød lille bamse ven ved siden af, som man kender og er tryg ved.

Sørg for hverken at købe en for stor eller en for lille bamse til de helt nyfødte. Vælg en der passer i barnevognen, men som ikke forsvinder i legetæppet. Der er stor chance for, at bamsen vil følge barnet igennem hele barndommen, og måske endda på den anden side af barndommen. Det kan nemlig være svært at skille sig af med noget, som har fulgt en siden man var lille, også selvom man for længst er ude af legetøjsalderen.

De større børn har måske ikke på samme måde brug for en tryghedsbamse, men nærmere nogle store bamser, som er sjove at lege med. Det kan være, at legen i dag står på teselskab for bamse vennerne. Det kan også være, at bamsen skal puttes i dukkevognen og ud og gå en tur. Uanset om du er på udkig efter en bamse til drengen eller pigen, en stor bamse eller små bamser, er der helt sikkert noget som vil falde i god jord. Det kan for eksempel være den kendte ternet ninja eller hans gode ven. Uanset hvad har vi alle brug for en ven, som følger os gennem tykt og tyndt, og altid er klar til at give et skort blødt kram, når der er brug for det.

Find dit barns nye bedste ven online

Babyer og små børn er vilde med tøjdyr, det er et sikkert hit hver gang. Hvis du også er på udkig efter en sød bamse, eller måske flere, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du og dit barn vil helt sikkert kunne finde noget i vores sortiment, som vil falde i jeres smag. Uanset om du er på udkig efter en stor bamse, som kan give en masse krammere, eller en lille bamse, som altid kan være med på farten.

Hos Bog & idé har vi et stort udvalg af bamser i forskellige størrelser, farver og former. Der findes tøjbamser i alle prisklasser til enhver smag, og vigtigst af alt også dit barns. Fælles for alle bamser er, at de er bløde og ikke til at stå for. Køb jeres næste bamse online, og få leveret direkte til din dør. Du kan også bestille bamsen med gratis afhentning i din lokale Bog & idé butik.