Bog & idéLegetøjMusik legetøj

Musik legetøj

8 produkter
8 produkter
El-guitar med metal strenge
KUN ONLINE
El-guitar med metal strenge Musikinstrumenter
249,95 DKK
(0)
El-guitar med metal strenge
Gurli Gris mikrofon
KUN ONLINE
Gurli gris mikrofonDiverse legetøj
229,95 DKK
(0)
Gurli gris mikrofon
Elektronisk klaver med mikrofon
KUN ONLINE
Elektronisk klaver med mikrofonMusikinstrumenter
299,95 DKK
(0)
Elektronisk klaver med mikrofon
musikalsk larve
KUN ONLINE
Musikalsk larveSmåbørns legetøj
299,95 DKK
(0)
Musikalsk larve
Trommesæt med stol
KUN ONLINE
Trommesæt med stolMusikinstrumenter
349,95 DKK
(0)
Trommesæt med stol
Træ guitar med 6 strenge
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Træ guitar med 6 strengeMusikinstrumenter
299,95 DKK
(0)
Træ guitar med 6 strenge
Xylofon i træ
KUN ONLINE
Xylofon i træMusikinstrumenter
249,95 DKK
(0)
Xylofon i træ
Huskespil med H.C. Andersen tegninger
HCA music set tinsoldierMusikinstrumenter
299,95 DKK
(0)
HCA music set tinsoldier

Musik legetøj

Musiklegetøj kan være mange ting, en rangle for de helt små, et trommesæt eller tamburin for de lidt større, eller et karaoke sæt for de helt store børn. Vi har samlet et udvalg her på siden, til inspiration.

Vores musikinstrumenter til børn opfordrer til sjov leg, her kan dine børn lege popstjerner, vælge sin yndlings sanger og synge derud af. Tage en mikrofon i hånden og give et show for hele familien, det er både underholdende og hyggeligt. Så hvis der gemmer sig en lille sangfugl, er det med at få ham eller hende frem! Der er efterhånden så mange tv shows hvor folk stiller op, og det kan i genskabe derhjemme i stuen, både med musikinstrumenter og sang.

I kan også holde jeres helt egen audition derhjemme, lege X-faktor og have dommere med, det kunne være et sjovt weekend projekt, for hele familien og inviter da også bedsteforældrene med.

Sanser og musik

Når vi ser på sanser og musik, er det vigtigt at få styr på balancesansen, da børnene er i konstant udvikling, både fysisk og mentalt. Her er det med at få styr på branchen og motorikken, når man skal danse til musikken. Balancen udvikles i samarbejde med dine ydre kropslige bevægelser og dit syn.

Balancesansen hjælper os med at orientere os, især når vi danser. Her hjælper den med at styre hvad der er op og ned, som sker ved receptorer i din indre øre. Herved får vi informationer om hvor vi befinder os, samt hvilken retning vi bevæger os i, plus den fortæller os også om vi er i bevægelse eller i ro.

Ved musik, dans og leg trænes og udvikles vores balancesans, hvilket er meget vigtigt for børnenes opvækst og udvikling, årene igennem.   

Lav dit eget musikband

Stift dit eget band sammen med dine legekammerater, hvor I rigtig kan udfolde jeres musikalitet og bruge jeres musiklegetøj. Her kan børnene have det sjovt med at øve sig, i flere timer og derefter optræde for familiemedlemmer, på skolen eller i deres fritidsordning. Det er altid sjovt at vise hvor god man er til at spille på instrumenter eller synge, for sine nærmeste.