Bog & idéLegetøjNERF

NERF

18 produkter
18 produkter
Nerf Elite Utility West
KUN ONLINE
OUTLET
Nerf elite utility westAction
70,00 DKK
(0)
Nerf elite utility west
Nerf Elite 2.0 refill
KUN ONLINE
Nerf Elite 2.0 refill Action
59,95 DKK
(0)
Nerf Elite 2.0 refill
Nerf Elite Hip Holster
KUN ONLINE
OUTLET
Nerf elite hip holsterAction
50,00 DKK
(0)
Nerf elite hip holster
Nerf Elite Blaster Strap
KUN ONLINE
GLSOUTLET
Nerf elite blaster strapAction
80,00 DKK
(0)
Nerf elite blaster strap
NERF ELITE MEGA 10 DART REFILL
KUN ONLINE
NERF ELITE MEGA 10 DART REFILLAction
79,95 DKK
(0)
NERF ELITE MEGA 10 DART REFILL
Nerf elite strike and score digital target
KUN ONLINE
Nerf elite digital targetAction
249,95 DKK
(0)
Nerf elite digital target
NERF ULTRA SONIC SCREAMERS
KUN ONLINE
Nerf ultra sonic screamersAction
99,95 DKK
(0)
Nerf ultra sonic screamers
NERF ULTRA ONE
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Nerf ultra oneAction
599,95 DKK
(0)
Nerf ultra one
Nerf Ultra AMP
KUN ONLINE
Nerf Ultra AMPAction
399,95 DKK
(0)
Nerf Ultra AMP
Nerf Roblox jailbreak armory
KUN ONLINE
Nerf Roblox jailbreak armoryAction
269,95 DKK
(0)
Nerf Roblox jailbreak armory
NERF ULTRA 20 DART REFILL
KUN ONLINE
Nerf ultra 20 dart refillAction
99,95 DKK
(0)
Nerf ultra 20 dart refill
Nerf Fortnite B Ar
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Nerf Fortnite B ArAction
549,95 DKK
(0)
Nerf Fortnite B Ar
NERF FORTNITE SMG ZESTY
KUN ONLINE
NERF FORTNITE SMG ZESTYAction
429,95 DKK
(0)
NERF FORTNITE SMG ZESTY
Nerf Roblox arsenal pulse laser
KUN ONLINE
Nerf Roblox arsenal pulse laserAction
599,95 DKK
(0)
Nerf Roblox arsenal pulse laser
Nerf Ultra Select
KUN ONLINE
Nerf Ultra SelectAction
699,95 DKK
(5)
Nerf Ultra Select
NERF ultra dorado
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Nerf ultra doradoAction
449,95 DKK
(0)
Nerf ultra dorado
Nerf Elite 2.0 Flip 16
KUN ONLINE
Nerf Elite 2.0 Flip 16Action
499,95 DKK
(1)
Nerf Elite 2.0 Flip 16
Nerf Ultra Vision Gear
KUN ONLINE
Nerf Ultra Vision GearAction
149,95 DKK
(0)
Nerf Ultra Vision Gear

NERF

Er du klar til action og kamp?? For det er vi her hos Bog & ide…!

Her på siden finder du forskellige NERF guns, NERF patroner og andet NERF tilbehør. De forskellige guns opfordrer til sjov leg og børnene elsker at lege med dem. Her kan både store og små lege action figurer eller superhelte og skabe deres helt egen verden, evt. i stuen derhjemme eller ude i haven, hvor der er højt til loftet.

Historien bag NERF

NERF er kendt for deres guns, men startede i sin tid med at opfinde en skumlegetøjsbold, som børnene kunne lege med inden døre, uden at smadre ting. Bolden blev de meget kendte for og den blev meget populære, salget steg og NERF legetøj blev meget eftertragtet. Det hele startede tilbage i 1969, hvor Parker Brothers lancerede den skumbaserede bold, som blev opkaldt ’verdens første officielle indendørsbold’. Bolden var oprindeligt tænkt som en del af et indendørs vollyball-sæt, men produktudviklerne opdagede undervejs at det var nok som en indendørs aktivitet derhjemme, da den ikke havde behov for et net.

NERF blev ved med af opfinde og sælge skumbolde, men legede også med ideen om dartpile. Her fandt de på at lave NERF Blasters, som er et plastik våben der kan affyre og skyde med skum patronerne. NERF guns er meget populære for børn og barnlige sjæle, som elsker at lege og kæmpe imod hinanden, plus det smarte er at man kan lege indenfor, uden at smadre vaser, vinduer og lamper.     

Den første NERF blaster

Der gik 20 år før den første NERF Blaster kom frem, ’Blast-A-Ball’ hed den første blaster, som udkom i 1989. Det var et langt rør med en aftrækker for enden, hvilket lignede en modificeret cykelpumpe, som kunne affyre en enkelt skumgummibold. Først i 1992 udkom der en blaster som var udstyret med en rigtig aftrækker, med de velkendte dart pile, og den hed ’The Sharp Shooter’.

I 2012 blev ’N-Strike Elite Hail-Fire blaster’ lanceret, det var den hurtigste og mest effektive blaster, den kunne rumme helt op til otte magasiner med seks Darts, hvilket giver en kapacitet på 48 Darts. Ved at erstatte standardmagasinerne med de store 18 Darts magasiner, når kapaciteten helt op til 144 Darts. Hail Fire blasteren gør det muligt at affyre alle 144 Darts (dart pile), på omkring 30 sekunder. Normalt skydes en dart i en NERF-blaster afsted, med en fart på omkring 50 km/t. Hvor Rival-blasterne affyrer små NERF-skumgummebole, her er hastigheden på omkring 112 km/t.   

Skumgummipilene som bliver skudt afsted med NERF blasterne, skal man dog ikke blive bange for, de gør ikke ondt når man bliver ramt. Men med serien NERF Rival fra 2015, bliver skumgummibolde affyret med en hastighed på 112 km/t. Dette er omkring en tredjedel af hastigheden på en paintball kugle, så selvom det ikke ligefrem gør ondt at blive ramt af en NERF Rival skumgummibold, kan det godt mærkes. Tanken er dog også at NERF Rival blasterne, skal appellere til teenagere.     

NERF’s jubilæum   

NERF har lige haft 50-års jubilæum, her i 2019. Navnet NERF kommer fra motorsportens verden, hvor det er den skumbeklædning som sidder på kofangeren, på de biler som skubber drag-racere frem til startlinjen. Det var den amerikanske opfinder Reyn Guyer som skabte bolden, han solgte sidst i 1960’erne ideen til legetøjsproducenten Parker Brothers, som siden blev opkøbt af Hasbro. Reyn Guyer står også bag en anden klassiker, han opfandt nemlig også spillet Twister, et sjovt spil som vi alle kender.