Bog & idéLegetøj

Play-Doh

13 produkter
13 produkter
DR. DRILL 'N FILL
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Diverse legetøjDr. drill 'n fill
149,95 DKK199,95 DKK
(0)
Dr. drill 'n fill
Super color pack
KUN ONLINE
Diverse legetøjSuper color pack
199,95 DKK
(0)
Super color pack
Play-Doh 8-Pak Rainbow
KUN ONLINE
Børneartikler div.Play-Doh 8-Pak Rainbow
79,95 DKK
(0)
Play-Doh 8-Pak Rainbow
Crazy cuts stylist
KUN ONLINE
Diverse legetøjCrazy cuts stylist
199,95 DKK
(0)
Crazy cuts stylist
Drill n fill
KUN ONLINE
Diverse legetøjDrill n fill
199,95 DKK
(0)
Drill n fill
Grill n stamp playset
KUN ONLINE
Diverse legetøjGrill n stamp playset
199,95 DKK
(0)
Grill n stamp playset
Play-Doh 8-Pak Neon
KUN ONLINE
Børneartikler div.Play-Doh 8-Pak Neon
79,95 DKK
(0)
Play-Doh 8-Pak Neon
PLAY-DOH 4 BØTTER, ASS FARVER
KUN ONLINE
Diverse legetøjPlay-doh 4 bøtter, ass. farver
49,95 DKK
(0)
Play-doh 4 bøtter, ass. farver
Gurli Gris stylin set
KUN ONLINE
Diverse legetøjGurli Gris stylin set
149,95 DKK
(0)
Gurli Gris stylin set
Flip n pancakes playset
KUN ONLINE
Diverse legetøjFlip n pancakes playset
149,95 DKK
(0)
Flip n pancakes playset
PLAY-DOH CLUCK A DEE FEATHER FUN CHICKEN
TILBUD
Børneartikler div.Play-doh cluck a dee feather fun chicken
149,95 DKK199,95 DKK
(0)
Play-doh cluck a dee feather fun chicken
Play-Doh Rising Cake Oven Playset
KUN ONLINE
Børneartikler div.Play-Doh Rising Cake Oven Playset
299,95 DKK
(0)
Play-Doh Rising Cake Oven Playset
CASH REGISTER
KUN ONLINE
Diverse legetøjCash register
249,95 DKK
(0)
Cash register

Play-Doh

Med Play doh kan din fantasi få frit løb, her kan børnene modulere lige hvad de vil, helt fra fantasifulde dyr til forskellige madvarer og figurer. Det er altid sjovt og se hvad man få ud af at forme og blande farver sammen, og se hvad resultat bliver.

Her kan børnene styrke deres sanser, det at kunne forme og føle sig frem, er en fantastisk følelse og oplevelse, som styrker deres motorik. Man kan også købe forskellige former og udstikker, som på forhånd former modellervoksen, her skal du bare putte den farve i modellen som du godt kan lide og så maser du bare den sammen.

Play doh indbyder til flere times leg – hvilket altid er sjovt at kunne udforske og bruge fantasien. Det giver børnene en frihed hvor de kan gøre hvad de vil med moduler voksen, og lige meget hvad er det altid flot det som vores børn eller børnebørn nu laver, om det så ligner noget der er løgn, er det altid dejligt at få ting som de selv har lavet og brugt deres tid og energi på – hvor de på samme tid har haft os i tankerne.

Historien bag Play doh

Play doh modellervoks var oprindeligt tænkt til at være Wallpaper Cleaner. Tilbage i 1930’erne arbejdede Noah Mcvicker for en sæbe producent som hed Kutol, hvor han blev spurgt om han kunne udvikle noget som kunne rense kul rester fra tapet. Men efter anden verdenskrig, blev der fabrikeret vaskbar vinyl tapet, og derfor blev det ikke aktuelt med Noah’s ideer, da Kutol og andre procenterne begyndte på at koncentrere sig om flydende sæber i stedet for. 

Men i slutningen af 1950’erne fik Noah Mcvicker’s nevø, Joseph Mcvicker et opkald fra sin søsters klasselærer Kay Zufall, som havde oplevet at børn lavede kunstprojekter med tapet rengørings kit. Her opfordrede hun Noah og Joseph til at videre udvikle, fremstille og markedsføre forbindelsen som et stykke legetøj kit til børn.

Navnet Play doh blev til

Omkring år 1956 introducerede Noah og Joseph det første kit med modellervoks, som blev navngivet Play doh. Det første Play doh kom kun i farven offwhite, men i 1957 indførte virksomheden også farverne rød, gul og blå. Formlen er fortsat en hemmelighed, til den dag i dag, men de kan røbe at det primært er baseret af vand, salt og mel, som ikke er giftigt, men det bør heller ikke blive spises.

Firmaet Hasbro købte Play doh tilbage i 1991, og ejer det stadig i dag. De introducerede de talende Play doh dåser i 2011, hvor der også udkom en masse nye farver, samt stempler og forme.

Til og med i dag er mere end 700 millioner pund af Play doh blevet solgt, verdenen over. Modellervoksen har en så karakteristisk lugt, at firmaet Demeter Fragrance Library har valgt at fejre legetøjet 50 års jubilæum, ved at skabe en limited edition parfume. Hvor målgruppen er voksne, som vil mindes deres barndom.    

Modellervoksen Play doh er meget populært og har været det i mange år efterhånden, her ved børnene hvad det er og elsker at lege med det. Det er godt til tidsfordriv, hvis børnene evt. keder sig mens familien er på camping, eller bare derhjemme – mens mor laver aftensmaden klar.