Bog & idéLegetøj

Pokémon

Pokémon bamser
Pokémon figurer
Pokémon TCG

Pokémon

Pokémon tog verden med storm, da det kom frem i 1996. Pokémon er et japansk medie-franchise, der i første omgang bestod af videospil til Nintendo, men siden har det udviklet sig til et verdensomspændende, kulturelt fænomen, som i dag består af alt lige fra videospil og spillekort til en Anime-tegnefilmsserie, manga-bøger, legetøj, musik og meget mere.

Se nyheder fra Pokémon her

Pokémon

Scarlet & Violet - 151-serie
Pokemon SV3.5 Card Collection Album
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
Pokemon SV3.5 Card Collection AlbumPokemon tcg
229,95 DKK329,95 DKK
(0)
Pokemon SV3.5 Card Collection Album
Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 Poster Collection
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 Poster CollectionPokemon tcg
149,95 DKK199,95 DKK
(0)
Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 Poster Collection
Pokemon Box SV3.5 Ultra Premium Mew
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
STAERKPRIS
Pokemon Box SV3.5 Ultra Premium MewPokemon tcg
899,00 DKK
(0)
Pokemon Box SV3.5 Ultra Premium Mew
Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 Collection - Alakazam ex
TILBUD
Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 Collection - Alakazam exPokemon tcg
199,95 DKK279,95 DKK
(0)
Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 Collection - Alakazam ex
pokemon kort 2

Pokémon_legekaeden_BannersArtboard 1_Plush

Pokémon bamser

Se udvalget her

Pokémon

Pokémon tog verden med storm, da det kom frem i 1996. Pokémon er et japansk medie-franchise, der i første omgang bestod af videospil til Nintendo, men siden har det udviklet sig til et verdensomspændende, kulturelt fænomen, som i dag består af alt lige fra videospil og spillekort til en Anime-tegnefilmsserie, manga-bøger, legetøj, musik og meget mere.

Pokémon er en forkortelse af ”Pocket Monsters” og handler om trænere, der fanger, træner og kæmper mod forskellige væsener kaldet Pokémons.

Pokémon TCG

Pokémon TCG (Trading Card Game) er et populært spil med Pokémon samlekort. Det er et strategisk kortspil, som handler om at få alle modstanderens Pokémons slået ud. Pokémon TCG spillet indeholder forskellige typer kort, herunder Pokémonkort, trænerkort og energikort. Pokémonkortene repræsenterer forskellige Pokémon-arter og har forskellige angreb og HP (Hit Points). HP angiver, hvor mange ”slag”, den valgte Pokémon skal have. Træner-kort giver forskellige effekter og strategiske muligheder i spillet, mens energikort bruges til at aktivere Pokemon-kortenes angreb.

Sådan spilles Pokémon TCG kortspillet

Før du starter:

To spillere med hver sin stak på 60 kort kæmper mod hinanden på tur.

Slå plat og krone om hvilken spiller starter.

Tag først syv tilfældige kort fra stakken. Har du mindst én Basic Pokemon kan du nu lægge dem klar til kamp. Har du ikke, må du blande stakken og prøve igen.

Hver spiller lægger seks tilfældige kort til side med ryggen op. Disse kort fungerer som dine præmier når du slår din modstanders Pokémon ud.

Sådan spiller I Pokemon TCG:

Hver gang din tur starter, tager du et kort fra din stak. Du kan sætte Basic Pokemon på bænken, og senere udvikle dem, men der skal altid være én aktiv. Har du træner kort, kan du bruge dem nu, men højst én supporter per tur. For at kunne kæmpe skal dit aktive kort have energikort – typen og antallet vil fremgå af kortet. Du må lægge ét energikort per tur.

Sådan vinder du Pokemon TCG:

Du kan vinde Pokémon TCG på tre forskellige måder:

  1. Du får alle dine 6 præmiekort.
  2. Din modstander løber tør for Pokémon.
  3. Din modstander starter sin tur, men er løbet tør for kort i sin stak.

Pokémon kort i TCG

De tre forskellige korttyper kan bruges i spillet, og spille Pokémon kortene en hel central rolle i spillet, da de kan bruges til at angribe og forsvare sig med. En Pokémon skal bruge et energikort for at kunne angribe, og der kan kun angribes én gang per runde. Træner-kortene kan give dig lov til at tække en ny Pokémon fra bunken eller andre give dig andre muligheder i spillet og er derfor også gode at have på hånden.

I Pokemon TCG spillet kan du have 6 Pokémons i spillet på én gang. Ud af disse 6 Pokémons er én aktiv, hvilket betyder, at den skal angribe og forsvare sig mod modstanderne. De resterende fem Pokémons sidder i en afventende position og kan skiftes ud med den aktive.

Pokémon Boosters, Tins og Box

Der er ikke noget at sige til det, hvis du har svært ved at bestemme dig. Pokémon kort findes i pakker på flere forskellige størrelser med dertilhørende pris. Er du ny samler kan det være svært at finde rundt mellem Pokémon booster packs, tins og decks, og det kan nemt virke forvirrende. For at hjælpe dig lidt på vej har vi lavet en lille oversigt herunder, som forhåbentligt vil gøre det lidt nemmere.

 

Pokémon Booster Pack
Pokemon Booster Packs er små pakker med 10-11 kort. Det specifikke antal Pokémon kort afhænger af hvilken generation booster pakken kommer fra. XY Evolution har for eksempel 10 kort, samt et kort med en kode til Pokemon TCG Online. Booster pakker kommer med en garanti for mindst ét sjældent kort, ét foliekort og ét energikort, men kortene er derudover tilfældige. De fås også i Checklane pakker, eller Blister pakker, som indeholder 1-3 booster pakker og et udvalg af sjældne foliekort.

 

Pokémon Decks
Pokémon Decks er små æsker med 60 kort. Disse pakker indeholder et fuldt og kampklart deck. På bagsiden af pakken kan du se en liste over hvilke kort dit Pokémon deck indeholder. Foruden kort indeholder pakken alt du som træner skal bruge til at spille Pokemon TCG, deriblandt et regelsæt og en mønt til mønt-kast. Alternativt kan du købe et Battle Deck, som indeholder to komplette decks du kan udfordre vennerne med.

 

Pokémon Box
En Pokemon Box er en stor æske med limited-edition promo kort og adskillige booster pakker. Booster pakkerne vil enten være en blanding af tidligere udgivelser eller særlige booster pakker, som ellers ikke kan købes. Det helt særlige ved boksene er, at du får et promo kort i kæmpeformat til din samling.

 

Pokémon Tins
Pokemon Tins kommer i forskellige former, deriblandt Pokéballs og små, lommevenlige æsker med flotte motiver. Fælles for dem alle er, som navnet antyder, at de er lavet af tin. Tins indeholder som regel et sjældent foliekort, samt booster pakker.

 

Pokémon Elite Trainer Box
Pokemon Elite Trainer Box er den ultimative samlerpakke. Denne pakke henvender sig særligt til TCG-entusiasten og indeholder blandt andet en turneringsgodkendt terning til mønt-kast.

Du kan med fordel opbevare dine kort i en samlemappe med små plastiklommer så de hverken bliver væk eller kommer til skade. Du kan finde flere af de ovennævnte muligheder i vores Pokémon shop – måske du kunne være så heldig at finde et VMAX kort eller en Charizard?