Bog & idéLegetøjPokémon

Pokémon

37 produkter
37 produkter
Pokemon Box Figure Arceus V
Pokemon Box Figure Arceus VDiverse legetøj
329,95 DKK
(0)
Pokemon Box Figure Arceus V
Pokémon: Super Extra Deluxe Essential Handbook
Pokémon: Super Extra Deluxe Essential HandbookScholastic
159,95 DKK
Paperback
(0)
Pokémon: Super Extra Deluxe Essential Handbook
Pokémon Poke mini binder med booster
KUN ONLINE
Pokémon Poke mini binder med boosterDiverse legetøj
69,95 DKK
(0)
Pokémon Poke mini binder med booster
Pokémon Poke blister 3-pak
KUN ONLINE
Pokémon Poke blister 3-pakDiverse legetøj
154,95 DKK
(0)
Pokémon Poke blister 3-pak
Pokemon Booster
KUN ONLINE
Pokemon BoosterDiverse legetøj
49,95 DKK
(0)
Pokemon Booster
Pokémon Poke battle academy
KUN ONLINE
Pokémon Poke battle academyDiverse legetøj
249,95 DKK
(0)
Pokémon Poke battle academy
Pokémon carry n go playset
KUN ONLINE
Pokémon battle figure 6-pakDiverse legetøj
249,95 DKK
(0)
Pokémon battle figure 6-pak
Pokemon Collector's Chest
KUN ONLINE
Pokemon Collector's Chest Diverse legetøj
329,95 DKK
(0)
Pokemon Collector's Chest
Pokémon Poke box V
KUN ONLINE
Pokémon Poke box VDiverse legetøj
279,95 DKK
(0)
Pokémon Poke box V
Pokémon Poke tin ball
KUN ONLINE
Pokémon Poke tin ballDiverse legetøj
164,95 DKK
(0)
Pokémon Poke tin ball
Pokémon Poke battle deck bundle
KUN ONLINE
Pokémon Poke battle deck bundleDiverse legetøj
399,95 DKK
(0)
Pokémon Poke battle deck bundle
Pokemon Tournament
KUN ONLINE
Pokemon Tournament Diverse legetøj
529,95 DKK
(0)
Pokemon Tournament
Pokemon Box V Bolthund
KUN ONLINE
Pokemon Box V BolthundDiverse legetøj
279,95 DKK
(0)
Pokemon Box V Bolthund
Pokémon Poke tin Pokeball best of 2021
KUN ONLINE
Pokémon Poke tin Pokeball best of 2021Diverse legetøj
164,95 DKK
(0)
Pokémon Poke tin Pokeball best of 2021
Pokémon Poke checklane
KUN ONLINE
Pokemon ChecklaneDiverse legetøj
69,95 DKK
(0)
Pokemon Checklane
Pokémon Pokéball høretelefoner
KUN ONLINE
Pokémon Pokéball høretelefonerDiverse legetøj
199,95 DKK
(0)
Pokémon Pokéball høretelefoner
Pokemon Box V Union Morpeko
KUN ONLINE
Pokemon Box V Union MorpekoDiverse legetøj
399,95 DKK
(0)
Pokemon Box V Union Morpeko
Pokemon Box Premium VSTAR
KUN ONLINE
Pokemon Box Premium VSTAR Diverse legetøj
489,95 DKK
(0)
Pokemon Box Premium VSTAR
Pokémon Crochet
Pokémon CrochetSabrina Somers
199,95 DKK
Paperback
(0)
Pokémon Crochet
Pokémon Poke tin V
KUN ONLINE
Pokémon Poke tin VDiverse legetøj
279,95 DKK
(0)
Pokémon Poke tin V
Pokémon Sovende Pikachu
Pokémon Sovende PikachuPlysdyr
349,95 DKK
(0)
Pokémon Sovende Pikachu
Pokémon Deluxe Pikachu
KUN ONLINE
Pokémon Deluxe PikachuDiverse legetøj
599,95 DKK
(0)
Pokémon Deluxe Pikachu
Pokemon Box Premium VSTAR Kleavor
KUN ONLINE
Pokemon Box Premium VSTAR KleavorDiverse legetøj
489,95 DKK
(0)
Pokemon Box Premium VSTAR Kleavor
Pokemon Mini Binder
KUN ONLINE
Pokemon Mini BinderDiverse legetøj
69,95 DKK
(0)
Pokemon Mini Binder
Pokemon 3-pak
KUN ONLINE
Pokemon 3-pakDiverse legetøj
179,95 DKK
(0)
Pokemon 3-pak

Pokémon

Pokémon er efterhånden så stort et navn, at alle, store som små, kan genkende den lille, gule, elektriske mus, Pikachu – Måske endda en håndfuld flere, så som Gengar eller Lucario. Men med 898 Pokemon er det de færreste, der kender dem alle. Og der kommer helt sikkert flere endnu.

Hvor gammelt er Pokemon?

Pokémon startede i Japan med tre computerspil og beskedne 151 fantasifulde monstre i 1996.  Siden da er franchiset blevet et internationalt fænomen med intet mindre end 122 spil, en anime-serie på 24 sæsoner, 24 film og over 9000 kort at samle på.

Pokémon er socialt og stimulerende

Pokémon GO tog verden med storm da mobilspillet udkom i 2016. Pokémon GO er et augmented-reality spil med fokus på at finde og fange Pokémon ude i det fri. Spillet er designet til at opfordre spilleren til at bevæge sig. Lokale seværdigheder, for eksempel statuer eller bygninger, bliver til samlingssteder, kaldet Gyms og Pokéstops, som du er nødt til at besøge i den fysiske verden for at få Pokéballs så du kan fange flere Pokémon. Her kan du også læse om seværdighederne og i samarbejde med andre spillere, som dog også skal være fysisk til stede, kan man besejre og fange stærke, legendariske Pokemon som Lugia.

Spillene er generelt designet således, at man er nødt til at socialisere for at få det fulde udbytte. Du kan nemlig kun fange alle Pokemon i computerspillene hvis du bytter med andre spillere. Samlerkortene lægger helt naturligt op til at fremvise og bytte blandt vennerne.

Du er nødt til at tænke strategisk og være mindst ét skridt foran, hvis du vil vinde en Pokémon kamp, i kortspillet såvel som i computerspillet. Med så mange forskellige Pokémon er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for din vinderstrategi. Hvis din modstander sender en Rhyhorn mod din Raichu gør det intet, for du er klar med Grass Knot. Når din Blastoise bliver slået ud har du allerede lagt Energikort på din Bulbasaur, som er klar til at trække sejren hjem.  Hvis du vil være den bedste, skal du kunne sætte dig ind i din modstanders tankegang og forudse deres træk og modtræk. Alt imens udvikler og træner du din kreativitet og fantasi.

Pokemon Boosters, Tins og Bokse

Der er ikke noget at sige til det, hvis du har svært ved at bestemme dig. Pokémon kort findes i pakker på flere forskellige størrelser med dertilhørende pris. Er man ny som samler kan det være svært at finde rundt mellem Pokémon booster packs, tins og decks, og det kan nemt virke forvirrende. For at hjælpe lidt har vi lavet en lille liste, som måske vil gøre det lidt nemmere for de uindviede:

Pokémon Booster Pack
Pokemon Booster Packs er små pakker med 10-11 kort. Det specifikke antal Pokémon kort afhænger af hvilken generation booster pakken kommer fra. XY Evolution har for eksempel 10 kort, samt et kort med en kode til Pokemon TCG Online. Booster pakker kommer med en garanti for mindst ét sjældent kort, ét foliekort og ét energikort, men kortene er derudover tilfældige. De fås også i Checklane pakker, eller Blister pakker, som indeholder 1-3 booster pakker og et udvalg af sjældne foliekort.

Pokémon Decks
Pokémon Decks er små æsker med 60 kort. Disse pakker indeholder et fuldt og kampklart deck. På bagsiden af pakken kan du se en liste over hvilke kort dit Pokémon deck indeholder. Foruden kort indeholder pakken alt du som træner skal bruge til at spille Pokemon TCG, deriblandt et regelsæt og en mønt til mønt-kast. Alternativt kan du købe et Battle Deck, som indeholder to komplette decks du kan udfordre vennerne med.

Pokémon Box
En Pokemon Box er en stor æske med limited-edition promo kort og adskillige booster pakker. Booster pakkerne vil enten være en blanding af tidligere udgivelser eller særlige booster pakker, som ellers ikke kan købes. Det helt særlige ved boksene er, at du får et promo kort i kæmpeformat til din samling.

Pokémon Tins
Pokemon Tins kommer i forskellige former, deriblandt Pokéballs og små, lommevenlige æsker med flotte motiver. Fælles for dem alle er, som navnet antyder, at de er lavet af tin. Tins indeholder som regel et sjældent foliekort, samt booster pakker.

Pokémon Elite Trainer Box
Pokemon Elite Trainer Box er den ultimative samlerpakke. Denne pakke henvender sig særligt til TCG-entusiasten og indeholder blandt andet en turneringsgodkendt terning til mønt-kast.

Du kan med fordel opbevare dine kort i en samlemappe med små plastiklommer så de hverken bliver væk eller kommer til skade. Du kan finde flere af de ovennævnte muligheder i vores Pokémon shop – måske du kunne være så heldig at finde et VMAX kort eller en Charizard?

Pokemon TCG

Pokémon TCG, det vil sige The Card Game, er kortspillet som samlerkortene er designet til. Reglerne inkluderes i Pokémon Decks, men kort beskrevet spilles det således:

Før du starter:

To spillere med hver sin stak på 60 kort kæmper mod hinanden på tur.

Slå plat og krone om hvilken spiller starter.

Tag først syv tilfældige kort fra stakken. Har du mindst én Basic Pokemon kan du nu lægge dem klar til kamp. Har du ikke, må du blande stakken og prøve igen.

Hver spiller lægger seks tilfældige kort til side med ryggen op. Disse kort fungerer som dine præmier når du slår din modstanders Pokémon ud.

Nu er I klar.

Hver gang din tur starter tager du et kort fra din stak. Du kan sætte Basic Pokemon på bænken, og senere udvikle dem, men der skal altid være én aktiv. Har du Træner kort kan du bruge dem nu, men højst én Supporter per tur. For at kunne kæmpe skal dit aktive kort have Energikort – typen og antallet vil fremgå af kortet. Du må lægge ét Energikort per tur.

Du vinder hvis en af følgende betingelser opfyldes:

  1. Du får alle dine 6 præmiekort.
  2. Din modstander løber tør for Pokémon.
  3. Din modstander starter sin tur, men er løbet tør for kort i sin stak.

Spillet kommer også som computerspil, Pokemon TCG Online, hvor man kæmper mod andre trænere over internettet.

Pokémon for børn og voksne

Er du til tegnefilm? Computerspil? Kortspil? Bamser eller figurer?

Om du er voksen eller barn, legebarn eller samler, er Pokémon en klassiker på tværs af generationer. Er du til tegnefilm kunne du følge den 10-årige træner Ash Ketchum på sin færd mod at blive Pokémon Mester – eventuelt mens du putter med din helt egen Pikachu bamse. Eller du kan udfordre vennerne til kamp, deck mod deck. Eller du kan udforske den utrolige Pokemonverden gennem et af de mange computerspil, så som Pokémon Brilliant Diamond eller Legends: Arceus. Du kan sågar tage på udflugt med familien, under blå himmel, med Pokémon GO.

Uanset hvad du er til, har Pokemon noget til netop dig.

Køb dine Pokemon kort hos Bog & idé

Hos Bog & idé finder du lidt til enhver smag – hvad enten du søger en gave til en du holder af eller blot er på udkig efter lidt ekstra til din egen samling. Vi har alt en frisk, ung træner skal bruge for at kunne starte sit eventyr, fra earpods og høretelefoner til Pokemon kort, album og binders. Lad dig inspirere at vores sortiment af bamser og figurer, og køb dine Pokemon kort hos Bog & idé.