Bog & idéAage Frandsen

Bøger skrevet af Aage Frandsen

Læs mere om Aage Frandsen
5 produkter
5 produkter
PolitikNU
PolitikNUAage Frandsen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
PolitikNU
Politik i praksis
Politik i praksisAage Frandsen
269,95 DKK
EBOG
(0)
Politik i praksis
Folkesocialisten
FolkesocialistenAage Frandsen
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Folkesocialisten
Med Stærke Værdier
Med Stærke VærdierAage Frandsen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Med Stærke Værdier
Lovgivningsprocessen i praksis
Lovgivningsprocessen i praksisAage Frandsen
164,95 DKK
EBOG
(0)
Lovgivningsprocessen i praksis

Mere om Aage Frandsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Aage Frandsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "PolitikNU" udgivet af Systime - "Folkesocialisten" udgivet af Momenta - "Lovgivningsprocessen i praksis" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Politik i praksis" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Partiledelse" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Lovgivningsprocessen i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Politik i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Grundlov eller forfatning?" udgivet af Forlaget Axel - "Danmarks grundlov år 2002, 2003, 2004 -? " udgivet af Axel

Aage Frandsens bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Aage Frandsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Aage Frandsen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Frandsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"PolitikNU" af Aage Frandsen

Det er muligt at købe Aage Frandsens "PolitikNU" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Folkesocialisten" af Aage Frandsen

"Folkesocialisten" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Momenta, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aage Frandsen